2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Elég sok helyen olvastam ezt a cikket, de akkor a kedvedért hagyjuk a linkelgetést. Persze Ribéryről jó volt olvasni a Barca érdeklődés után hogy vagy madrid vagy semmi.Martin6 írta:Üdv!
Előre is bocsi, de Én akkora hülyeségnek tartom ezekez az újságcikk belinkeléseket! Micsoda baromság, most egy mucsaröcsöge news. meg hasonló kaliberű újságokból, ne oldalakról idétni, meg ezek tartalmáról hosszabb eszmefuttatások kezdeni! Minek? Ezeket az újságokat, online oldalakat népszerűvé, olvasottá kell tenni, ezért mindenki tudja(legalább is bízom benne) , hogy minden sz@rt leírnak csak hogy elolvassák őket! És mindig az aktuális dolgokról írnak ha igaz, ha nem csak legyen valami! hát ha elhiszi nekik valaki!
Ennyi!
Bocsi de Én így gondolom! Na csáó! És kellemes vasárnapot!
Martin
Ezért nem volt nekem szimpatikus Cáceres első nyilatkozata...Bányász írta:
Engem pl igencsak idegesített amikor tavaly Benzema lenyilatkozta,h neki mindegy,h Real vagy Barca...azért ilyet ne.De most kb Villa is hasonló cipőben jár sztem.Tudom,h olyan nem létezik,h csak olyanok játszanak a csapatban akik culék.De azért az senkinek ne legyen mindegy,h Real vagy Barca!
Elgondolkozhatnának magukon.
Hát el kell,h keserítselek de mind a két fent említett emberke kb hasonló utat járt be mint Benzema.albicelesteX írta:de Henry meg Trezeguet szerintem ennyi idősen simán többet mutatott!Na majd elválik!
CS0ki írta:Mármint nem most hétfőn, hanem 20án, ha valaki félreértené.Mert a real már hétfőn meccset játszik, mi pedig csak 24-én játszunk először, ami azt jelenti hogy legalább 10 nap múlva lessz az első edzés.
Ha látad őket játszani, akkor tudnéd kéne a választ!Egy gyors kérdésem lenne!Benzema mivel jobb mint a most száműzetésbenlévő,szinte mindenkinek felajánlott Huntelaar!Kb. azonos színvonalú bajnokságból érkeztek és ha jól tudom Huntelaar több gólt lőtt hollandban mint benzema franciában!Ráadásul nem látom benne a galaktikust mint anno volt madridba R9!
Mármint nem most hétfőn, hanem 20án, ha valaki félreértené.Mert a real már hétfőn meccset játszik, mi pedig csak 24-én játszunk először, ami azt jelenti hogy legalább 10 nap múlva lessz az első edzés.
Ha látad őket játszani, akkor tudnéd kéne a választ!Egy gyors kérdésem lenne!Benzema mivel jobb mint a most száműzetésbenlévő,szinte mindenkinek felajánlott Huntelaar!Kb. azonos színvonalú bajnokságból érkeztek és ha jól tudom Huntelaar több gólt lőtt hollandban mint benzema franciában!Ráadásul nem látom benne a galaktikust mint anno volt madridba R9!
Mert a real már hétfőn meccset játszik, mi pedig csak 24-én játszunk először, ami azt jelenti hogy legalább 10 nap múlva lessz az első edzés.LM10 írta:Hogy-hogy már a Real most elkezdte az edzéseket? Mi meg még el sem kezdjük, pedig nekünk lesznek szuperkupák is.
egy barca-real /real-barca kezdésnek nem is lenne rossz...essünk rajta túlferninho írta:huntelaar jó csatár de szerintem ebbe a madridba valahogy nem való...Egy gyors kérdésem lenne!Benzema mivel jobb mint a most száműzetésbenlévő,szinte mindenkinek felajánlott Huntelaar!Kb. azonos színvonalú bajnokságból érkeztek és ha jól tudom Huntelaar több gólt lőtt hollandban mint benzema franciában!Ráadásul nem látom benne a galaktikust mint anno volt madridba R9!
és hogy karim jobb mint hunti majd a saját szemeiddel fogod meglátni![]()
amúgy ma délben kisorsolják a spanyol bajnokság menetrendjét
huntelaar jó csatár de szerintem ebbe a madridba valahogy nem való...Egy gyors kérdésem lenne!Benzema mivel jobb mint a most száműzetésbenlévő,szinte mindenkinek felajánlott Huntelaar!Kb. azonos színvonalú bajnokságból érkeztek és ha jól tudom Huntelaar több gólt lőtt hollandban mint benzema franciában!Ráadásul nem látom benne a galaktikust mint anno volt madridba R9!
Mindenkinek vannak normális megnyilvánulásai, de neki túl sok a beképzelt.CS0ki írta: nekem a tavalyi szövege volt szimpatikus, amikor magára vállalta a kialakult balhét. Szinte minden interjúban teljesen normálisan beszél, a fején kívül nincs benne túl sok unszimpatikus dolog számomra!
nekem a tavalyi szövege volt szimpatikus, amikor magára vállalta a kialakult balhét. Szinte minden interjúban teljesen normálisan beszél, a fején kívül nincs benne túl sok unszimpatikus dolog számomra!Szintén így voltam vele tegnap én is...elég szimapatikusan beszélt..sohasem gondoltam volna,hogy ezt mondom...
Szintén így voltam vele tegnap én is...elég szimapatikusan beszélt..sohasem gondoltam volna,hogy ezt mondom...Devid16 írta:elolvastam madridistán a ronaldo interjúthát mit mondjak...nekem még majdnem tetszett is
magam is meglepődtem ezen...de elég értelmeseket mondott...már ha ezt ő mondta....nemtudom...ami tetszik hogy ő nem akar leégni mint R10...nyerni akar minél több címet meg minden...tudom R10 is hangsúlyozta...de ha ilyen R10ünk lett volna FEJBEN!!!!! akkor szerintem vele se lett volna gond....nem szeretem CRt de ez egy jó pont volt nálam
A b*ziról, meg Benzemáról elhiszem, hogy madridba akart menni (mondjuk az algériait megvehette volna más, pénzes tradiciókkal rendelkező klub, de céerkilenc anglián belül nyílván nem igazolt volna sehova, olaszba nem megy, nekünk meg minek, úgyhogy kizárásos alapon maradt a madrid neki) De hogy Albiolt, és Kakát a klubja kényszerítette ebbe az átigazolásba, az ziher.Pedro10 írta:"az már más kérdés, h sztem azért nagyon nem kell ünnepelni a gátlástalan flórit, ennyi lóvéból bárki megvette volna a gyerekeket,"
Csak más klubba nem ment volna egyik sem a háromból bumm."