albicelesteX írta:de Henry meg Trezeguet szerintem ennyi idősen simán többet mutatott!Na majd elválik!
Hát el kell,h keserítselek de mind a két fent említett emberke kb hasonló utat járt be mint Benzema.
Sőt talán Benzemának még jobb is az ajánlólevele.Már ami a francia bajnokságban elért eredményeket illeti.
De mind Henry mind Trezeguet a 20as éveik elején hagyta el a francia ligát is igazolt egy európai nagycsapatba.Meglehetősen sok a hasonlóság a hármas tagjai között.
Nem tudom ezt hova írjam,de mivel amdridistán ovlastam ide írom:
Pelé: "Elszerződik a Real Madridhoz, megcsókolja a címert, majd a következő nap már más csapatba igazol, majd ismét csók a címerre és fogadalom az örök hűségre... Az igazság az: csak azt szeretik, aki többet fizet, és ez veszélyes a sport jövőjére nézve."
Szokott butaságokat is mondani az öreg de sztem most nagyon igaza van.És ez a mondat tökéletesen helytálló lenne akkor is ha a Madrid helyett más csapat neve szerepelne ott.
Nagyon szomorú,h ez a tendencia.És ez egyre kevesebb embert zavar.
Engem pl igencsak idegesített amikor tavaly Benzema lenyilatkozta,h neki mindegy,h Real vagy Barca...azért ilyet ne.De most kb Villa is hasonló cipőben jár sztem.Tudom,h olyan nem létezik,h csak olyanok játszanak a csapatban akik culék.De azért az senkinek ne legyen mindegy,h Real vagy Barca!

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure