Már miért ne kereshetne 10 millió eurót is akár? Szerintem idén tett annyit a csapatért, hogy kijárjon neki a NEM KIS fizetés emelés... Nem tudom mennyit kér Eto'o, de hogy ennél nem többet, az is biztos... Laportáéknak pedig nem értem a zsugoriságát, Eto'o a világ talán legjobb befejező csatárja, én személy szerint sokkal többre tartom, mint pl: Villa-t, vagy Ibra-t, csak hogy a felmerülő két nevet nézzem...Ha elengedik egy ilyen "apró" kis hülyeség miatt, akkor nagyon nagyot csalódnék bennük. Valdes-nek megadták a fizu emelést... Gondolom nem kell részletezni hogy melyikük szolgálna rá jobban. Remélem itt tudják tartani Samut!2pac4ever10 írta:Szerintem meg kéne próbálni azt hogy maradjon. Egy kis fizu emelés most nem azt mondom h 10 millió eurót keressen de egy picit emelhetik. De remélem Samut nem csak a pénz érdekli...nagyot csalódnék benne!
Samuel Eto'o #3
- geridoss
- Director del Fútbol
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
- Fernando
- Llegenda del Barça
Ezt nem mi fogjuk eldönteni. De szerintem a MU esélyes. De mindenféleképp vagy Olaszország vagy Anglia ahol játszani fog ha nem marad szerintem.LM10 írta:Ez igaz...de akkor hova menjen?A Milanba tuti nem fog menni. Én úgy vagyok vele, hogy mostmár nem maradjon. Mennyen innen el.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- Fernando
- Llegenda del Barça
A Milanba tuti nem fog menni. Én úgy vagyok vele, hogy mostmár nem maradjon. Mennyen innen el.LM10 írta:"Jól állunk" Eto'o ügyében....a Sport és a Mundo szerint is a MU mégsem fogja megszerezni Samut....már a Cityre is kicsi az esély...marad a Milan?
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- 2pac4ever10
- Barça B
- Kapcsolat:
Szerintem meg kéne próbálni azt hogy maradjon. Egy kis fizu emelés most nem azt mondom h 10 millió eurót keressen de egy picit emelhetik. De remélem Samut nem csak a pénz érdekli...nagyot csalódnék benne!

\ Köszönjük Eto'o || Sok sikert a jövőben /
-
- Barça C
Szerintem nemgond ha elmegy eto'o,bár nagyon jó játékos.De ha elmegy akkor jöjjön helyette David Villa,ő szerintem teljesen jól beleillene a barcába.nem?? 

-
- Entrenador del Barça
Lemaradtam vmiről?
A bizonyítvány a triplázóknak cikkben miért van tényként leírva Eto'o távozása
Nyilván nagy esély van rá, sőt, talán napról-napra egyre nagyobb, de én nem tudok róla, h lenne bármilyen hivatalos állásfoglalás a szerződés-hosszabbításról..

2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
2011. május 28., 2015. június 6.
- Capon
- Llegenda del Barça
Eto'o-nál az a probléma, hogy ő magasabb fizetést is akar. Az eddigi hírek alapján viszont senki nem kínált neki még annyit sem mint amit nálunk kereset. Innentől kezdve számára ez nem előrelépés. Annyira kár, hogy idáig fajultak a dolgok.Barcaádám írta:állítólag a United 29milliós ajánlatot fog tenni Eto'o ért..
nem tudom ebből mi igaz de ha igaz akkor jó lenne mert Eto'o a Unitedbe inkább menne mint a Citybe..
meghát 29 milliónál többet más nem is igen fog fizetni
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- Barcaádám
- Capitá del Barça
állítólag a United 29milliós ajánlatot fog tenni Eto'o ért..
nem tudom ebből mi igaz de ha igaz akkor jó lenne mert Eto'o a Unitedbe inkább menne mint a Citybe..

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
sajnos ez is olyan dolog ,mint idén eddig bármi...
egyszer így,egyszer úgy...próbál mindenki okos lenni,
de szerintem nem lehet.várjuk ki a végét.
HISZEM HA LÁTOM
egyszer így,egyszer úgy...próbál mindenki okos lenni,
de szerintem nem lehet.várjuk ki a végét.
HISZEM HA LÁTOM
- Danka00792
- Director del Fútbol
Azért ez nem ilyen egyszerű.Mental_Theo írta:...
Ronaldinhoért örülök, hogy kaptunk 21 milliót (ha jól emlékszem) állandoan sérült volt (legalábbis hivatatlosan), ha játszott eltűnt a pályán, folyamatosan hátrafele passzolt. 2006-ban még biztos kaptunk volna érte többet, de igy...
Eto'o pedig hogyha nem hosszabbit velünk, akkor (szerk:)muszáj lesz, akár áron alul is eladni, mert különben jövöre ingyen megy el...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Danka00792 2009.07.10. 15:57:36-kor.
- Andris
- Adminisztrátor
Tudod az újságírói spekuláció és szabadság ilyenkor nyáron kicsit nagyobb, beszéljünk akár az eurobarcáról, akár a Mundoról pl.
Nem mennék bele részletesebben, nem véletlen írtam amit írtam.
Persze tényleg úgy áll a dolog, hogy nem az én sejtéseim lesznek igazak.
Nem mennék bele részletesebben, nem véletlen írtam amit írtam.
Persze tényleg úgy áll a dolog, hogy nem az én sejtéseim lesznek igazak.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Az eurobarca csak a világsajtó dolgait tudja lehozni, saját híreket biztos nem kreálnaklionelmessi19 írta:Én továbbra is szeretném, meg hiszem is h itt marad.![]()
Ezt persze a szerkesztőség nagyrésze nem osztja, érződik is hetek óta az írásokon.

Márpedig a világsajtó csak arról beszél hetek óta, hogy Eto'o-nak kifele áll a rúdja. Most meg konkrétan arról, hogy Eto'o távozni akar. + egy sajtótájékoztatót tervez a "drága jó" ügynöke.
"..... itt marad."
Ámen
Néha már-már de ja vu érzésem . Tavaly nyáron ilyen tájt kb. ugyanezek a hírek repkedtek. A folytatást pedig mindannyian ismerjük.....
Ámen
Néha már-már de ja vu érzésem . Tavaly nyáron ilyen tájt kb. ugyanezek a hírek repkedtek. A folytatást pedig mindannyian ismerjük.....

- Andris
- Adminisztrátor
Én továbbra is szeretném, meg hiszem is h itt marad.
Ezt persze a szerkesztőség nagyrésze nem osztja, érződik is hetek óta az írásokon.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Vágom,nem is téged akartalak cáfolni,inkább megerősíteni.el sastre írta:Xavinho!
Az nem az én idézetem. Már csak azért sem, mert én Veled értek egyet. Eto't elherdálni 25-30 millióért és Villa-ért még a 40-et is keveslik Valencia-ban. Nincs egyensúlyban a szám. Sztem.
Mindenesetre várom már nagyon,hogy végre ő is megszólaljon az ügyben,mint érintett,mert addig simán benne lehet a média keze is...ja és CSAK attól,hogy elhúzódnak a tárgyalások nem feltétlen kell távoznia.
- Mental_Theo
- Capitá del Barça
Figo-n kívül nem sok játékosárt kaptunk több pénzt,aki elment mint amennyiért idejött. A Real drágán vásárol,mi meg hülyén adjuk el, áron alul értékesítjük a játékosainkat.
Quaresma,Ronaldinho,most Eto'o, stb.
Nem emlékszem mennyit adott a Real Benzemáért,de nehogy Eto'o ne érjen 40et minimum...
Quaresma,Ronaldinho,most Eto'o, stb.
Nem emlékszem mennyit adott a Real Benzemáért,de nehogy Eto'o ne érjen 40et minimum...
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
Az a 10 milla különbözet visszajön a Villa-mezekből 1-2 év alatt, plusz valszeg kevesebb fizetése lesz Villának. Szóval gazdaságilag pozitív mérleg lesz belőle nemsokára.el sastre írta:Eto't elherdálni 25-30 millióért és Villa-ért még a 40-et is keveslik Valencia-ban. Nincs egyensúlyban a szám. Sztem.
Az meg furcsa, hogy Eto'o-nak ilyen kevés az értéke (évek óta!!!), de én arra gyanakszom, hogy egyrészt reklámértéke alig van, viszont nagyok a fizetési igényei. Így teljesen logikus a 30 körüli vételár, hiszen a következő klubnak már bele kell kalkulálnia, hogy sok fog elmenni a fizura.
A logikus lépés - így kívülről - tényleg Eto'o megtartása volna.
De:
- nem ismerjük a belső körülményeket
- így is jól kereső játékos még több pénzt kér
- lehet, hogy Villa hosszútávon olcsóbb a kisebb keresete révén
- 20-25 millánál jóval többért el lehet adni, a már felhozott igen pozitív teljesítménye miatt
- City szerintem képes is volna letenni érte egy nagyobb összeget.
De:
- nem ismerjük a belső körülményeket
- így is jól kereső játékos még több pénzt kér
- lehet, hogy Villa hosszútávon olcsóbb a kisebb keresete révén
- 20-25 millánál jóval többért el lehet adni, a már felhozott igen pozitív teljesítménye miatt
- City szerintem képes is volna letenni érte egy nagyobb összeget.
- matyi25
- Capitá del Barça
Hiányozni fog Eto'o. Ég veled. Köszönjük amit tettél a klubért. Viszont ilyen hercehurca után a távozás a logikus mind két fél részéről. Valószínűleg sose fogjuk megtudni mi állt a háttérben, ki akart kit elhagyni/elküldeni. Emlékezzünk a szépre és a jóra amit Eto'o adott nekünk, és ő is arra emlékezzen amit a klub adott neki. Remélhetőleg Villa személyében megfelelő helyettest találunk neki.
Ég veled Samu.
Ég veled Samu.

Visca el Barca
6 KUPA - 2008-2009 történelem
Xavinho!
Az nem az én idézetem. Már csak azért sem, mert én Veled értek egyet. Eto't elherdálni 25-30 millióért és Villa-ért még a 40-et is keveslik Valencia-ban. Nincs egyensúlyban a szám. Sztem.
- Varatrix
- Director del Fútbol
Bizony Villa 26 gólt lőtt a ligába, és mögötte nem áll Xavi és Iniesta.
Szóval ő minden csak nem lutri.
Ezt kikérem magamnak és Villának is.
Eto'oval kapcsolatban pedig csak azt tudom mondani, hogy egy ilyen hercehurca után mindenkinek jobbat tenne a távozása.
És ne értsétek félre, nem akarom elüldözni, ahogyan egyesek gondolják.
Nekem ugyanúgy hiányozni fog .
Szóval ő minden csak nem lutri.
Ezt kikérem magamnak és Villának is.
Eto'oval kapcsolatban pedig csak azt tudom mondani, hogy egy ilyen hercehurca után mindenkinek jobbat tenne a távozása.
És ne értsétek félre, nem akarom elüldözni, ahogyan egyesek gondolják.
Nekem ugyanúgy hiányozni fog .

"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Hosszabbítunk vele 2 évet és passz,nem megy el jövőre ingyen ... ez lenne a legegyszerűbb - ha Eto'o-nak van esze,akkor nem megy a Milan-MU páros közül egyikbe sem,m kevesebbet kap és a Citybe sem,m ott meg nem érhet el semmit ( legalábbis nemzetközi szinten , a bajnokságban meg max 4. hely), ha a vezetőségnek van esze,akkor meg nem vesznek 40 millióért egy hasonló kaliberű csatárt,úgy,h Eto'o-t meg elengedik 20-25-ért ... kb mindenki idióta....el sastre írta:"Szerintem ezzel mindenki tisztában van 3 vagy 4 éve minden nyáron jönnek a jobbnál jobb ajánlatok, eddig nem távozott. Jövőre lejár a szerződése akk meg ingyen távozna az lenne a legrosszabb. Szerintem ésszerű döntés, hogy eladjuk!"