Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is LCN-t hallgattam egész nap. Nagykirály!G-Jay írta:Öcsém, elaludtam a La Coka Nostra-n![]()
De ez most nem negatív kritika, mivel reggel korán keltem, és gondoltam pihizek kicsit, közbe meghallgatom...nagyon is tetszett, a Get You By és a bang Bang egészen zseniális lett, de aztán elnyomott az álom...úgyhogy most ismét nekiláttam. Mondhatom nagyszerű album lettMeglehetősen rockos alapokkal dolgoztak, de valahogy ez tetszett nekem.
Ebből jópár hozzám is közel álltakivini írta:Flogging Molly, Ska-P, Russkaja, Ska-P, Serj Tankian, The Killers, Coldplay, Babyshambles, The Moog, PASO, Queen, Tankcsapda, Manu Chao, Mando Diao, Oasis, Gogol Bordelo, The Cat Empire, Dyonisos, Irie Maffia, Bob Marley
+ néha: Rolling Stones, AC/DC, Billy Ray Cyrus, Simon & Garfunkel, Green Day...
Szóval széles skálán mozgok,a ska/rock/indie/folk néha reggie vonalon érzem magam otthon
Mondjuk ebben van valami.18UvB85 írta:okéoké csak hát vki kérdezi mit hallgatsz? -Fankát, Siskát.... miet néz már :DxDD
Ne ez alapján válaszd meg a kedvenceid.18UvB85 írta:MC Gőz is haverja Fankának szal Ő is span:)
MC Gőz is haverja Fankának szal Ő is span18UvB85 írta: Az ne érdekeljen!
Ha tetszik Siska meg Fanka is akkor hallgasd! Az hogy nembirják egymást az ő dolguk, semmi közöd/közünk hozzá. Attól még szeretheted mindkettő zenéjét nemde?![]()
Egyébként Deniz is szorosan kapcsolódott Fankához, de ez hosszu...
Az ne érdekeljen!18UvB85 írta:fu lehet gáz de nemvágom ki az a Deniz![]()
:D én am Siskát is hallgattam egy ideig de aztán megtudtam pár dolgot és úgy döntöttem maradok Fankánál és Siskát "dobom", mert ez a 2 kicsit nem illik össze =)
fu lehet gáz de nemvágom ki az a Deniz18UvB85 írta: Nálam is mostanában csak magyar ug megy.Na jó ez tulzás, mert külföldi előadók is mennek, de nagyban magyar.
Most Deniz-re kattantam rá! Nagyon jól tolja!
Nálam is mostanában csak magyar ug megy.18UvB85 írta:2pac, Eminem, dr. Dree, Snoop Dogg, Soulja Boy | magyaroknál: Anonim MC, FankaDeli
am látom vannak páran akik szeretik a hip-hop-otmagyar underground-al hogy vagytok? (én mostanában arra szoktam rá:D)
2pac, Eminem, dr. Dree, Snoop Dogg, Soulja Boy | magyaroknál: Anonim MC, FankaDelimessideco írta:Milyen egyutteseket halgattok?
Flogging Molly, Ska-P, Russkaja, Ska-P, Serj Tankian, The Killers, Coldplay, Babyshambles, The Moog, PASO, Queen, Tankcsapda, Manu Chao, Mando Diao, Oasis, Gogol Bordelo, The Cat Empire, Dyonisos, Irie Maffia, Bob Marleymessideco írta:Milyen együtteseket hallgattok?
én is feliratkozok a kérők listájára.Danka00792 írta:Hali!maxilopez írta:Hipp Hopp-os ok!!!!!!!![]()
minden idők legkomolyabb albuma LCN
http://ghettoradio.hu/index.php/hirek/1 ... n-bizhatsz
engem szétszedett aki csípi a killákat akkor ezt imádni foglya kell letöltési link írjatok!
Nekem adhatsz egyet PÜ-ben.
Hali!maxilopez írta:Hipp Hopp-os ok!!!!!!!![]()
minden idők legkomolyabb albuma LCN
http://ghettoradio.hu/index.php/hirek/1 ... n-bizhatsz
engem szétszedett aki csípi a killákat akkor ezt imádni foglya kell letöltési link írjatok!
Bring me the Horizon, Arctic Monkeys , Subscribe , Enter Shikari , Nirvana , I Killed the Prom Queen , As I Lay Dying , Killswitch Engage , Underoath , Parkway Drive , Throwdown , Hatebreed , Devil Wears Prada .. stb..messideco írta:Sajnos. Milyen egyutteseket halgattok?
Supernem, Tankcsapda, Kárpátia, Kispál és a Borz, Kiscsillag, Quimby, Ankou, Alvin és a Mókusok, 30y, Heaven Street Seven, Kaukazus, Fish!...stb...messideco írta:Sajnos. Milyen egyutteseket halgattok?