Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én ugy vagyok vele, h inkább Etoo, mint Forlán, de ha Etoo megy, akkor inkább Forlán mint Villa. A legjobb megoldás Ibra lenne, de ő már ugy néz ki, maradni fog. Akkor kellett volna érte egy jó ajánlat, amikor még kifelé állt a szénája az Interből.Fernando írta:A média nagyon nyomja Forlánt. Hát én tőle kapásból elsírnám magam. Nála azért Eto'o jobb. Nagyon más névről nem hallottam még. Ibrahimovic szerintem füst. Hajkurássza a Chelsea, de szerintem marad az Internél. Nagyon más nem jött még szóba idén. Nekem van egy olyan érzésem, hogy ha nem jön össze Villa, Eto'o marad idén is. Amiből szerintem már jó nem fog kisülni.
Tudtommal augusztus 31 éjfélig, de asszem Angliában tavaly is meghosszabbították egy vagy két nappalMessiFan írta: Egyébként Júl. 30-ig tart az átigazolási szezon?
Én úgy gondolom, hogy egy ilyen veszekedés után, ami most lezajlott valenciában, nem volna a Valenciának sem célravezető Villa megtartása.MessiFan írta:Hát akkor úgy tűnik hogy Villa besült. De kitudja. Még meg kell várni Eto'ot és aztán már tudjuk hogy mit akar. Közben meg Filipét kell leigazolni.
Egyébként Júl. 30-ig tart az átigazolási szezon?
Súlyos félreértésben vagy. Azt hiszed, hogy itt majd mindenki pezsgőt bont, hogyha Eto'o elmegy. Szerintem ez paranoiás gondolkodás.albicelesteX írta:Samu maradj és okozz ezeknek az embereknek sok szép napot!Hagy egye őket az a bizonyos...
Hát basszus, ez a 25 milka is sok érte ( a 36ot inkább hagyjuk isTitinho írta:- A másik katalán lap szerint a Barca hamarosan megkezdi a 'B' terv megvalósítását, ami azt jelenti, hogy felveszik a kapcsolatot az Atletico Madriddal Diego Forlán leigazolásával kapcsolatban. A Barca természetesen nem szeretné kifizetni Forlánért a 36 milliós kivásárlási árat, maximum 25 milliót ajánlanának érte, vagy még kevesebbet, de akkor már belevonnák az üzletbe a friss szerzemény Keirrisont.
Ti nem szoktatok ugy nyaralni menni hogy se telefon se internet se tv, minden kulvilagi szartol megszabadultok, es elvezzitek a paradicsomi oromoket, sztem eto a mediaban lehozott cuccok haromnegyederol sem tud...o is ember neki is lehet magan elete...merx írta:én úgy tudom, hogy a vezetőség szerződést ajánlott eto'o-nak, javítsatok ki ha tévedek, na már most ha eto'o maradni akar már aláírta volna, de eddig még nem tette annak ellenére, hogy "maradni akar". azt hiszem a következő szezonban még itt lesz, nem hosszabbít szerződést és majd jövőre jót nevet a markában, hogy nem láttunk pénzt belőle...
Kiváncsi vagyok ha igy lenne mennyit játszana? Hogy reagálna rá a közönsség stb. Nem lehet ilyen buta, hogy egy ilyen évnek tegye ki magát.merx írta:én úgy tudom, hogy a vezetőség szerződést ajánlott eto'o-nak, javítsatok ki ha tévedek, na már most ha eto'o maradni akar már aláírta volna, de eddig még nem tette annak ellenére, hogy "maradni akar". azt hiszem a következő szezonban még itt lesz, nem hosszabbít szerződést és majd jövőre jót nevet a markában, hogy nem láttunk pénzt belőle...
ha meg mindenáron maradni akarna,akkor ugyanez lenne azzal a szerződéssel,amit csikiék dobtak neki..miihii írta: És miből lehet érezni?
Ha mindenáron elmenne innét,akkor már rég megszáradt volna a tinta a Citys szerződésén sztratoszféra fizuért!!
tudomka958 írta:tevez egyelőre szabad...
messivel ismerik egymást,erőszakos,gólérzékeny,jobban fejel mint eto'o...
Sajna a 40 millióért vagy alatt elhozható emberek közül ők a legjobbakSanama írta:Úgyhogy én nagyon kíváncsi vagyok,hogy Laportának kik azok a "titkos" jelöltek,remélem nem ilyen Adebayor,Fabiano,Forlan szerű emberkék.
Volt szó azért olyanról is, h megígérték korábban Villának, h ha idén menni akar, akkor elengedik (a probléma az lehet, h ez asszem Soriano volt és nem Llorrente, mondjuk Sorianonak, mint legfőbb részvényesnek kicsit nagyobb szava lesz most)Bányász írta:Ja és gondoljatok bele abba is,h mit gondolnak a Valencia vezetői.
Mert akkor ha ők szánalmasok akkor szerintük nyugodtan lehet Villa is a szánalmas.
Mert mondhatják azt,h hé srác,aláírtál egy szerződést xy évre,gyakorlatilag a szavadat adtad,sőt még annál is többet.Elkötelezted magad a klub iránt most pedig meg akarod szegni amit ígértél?Kb így képzelem.Akkor meg Villa milyen szánalmas már...
És ezért 50 millió az az 50 millió(ezért is). Sztem.