Fernando írta:A védelmünk erősödött az tény. Henrique visszatért. Maxwell megvan. Jó kis kezdő védelmünk lesz jövőre: Alves-Piqué-Puyol-Maxwell

Két brazil szélső, két belső spanyol. Cserének ott lenne
Márquez, Milito, Cáceres, Henrique, Abidal. Nagyon nem igazolnék senkit már ide. Ha Alves pihen szerintem Henrique és Cáceres is eltudja látni a jobbhátvéd pozíciót, Puyolról nem is beszélve.
A kezdővel én is egyetértek, nem kicsit lenne jó a védelmünk, tényleg ahogy te is írtad két brazil cselgéppel a szélen és két kemény spanyollal középen. Bár Puyol és Márquez elég sokat fogják szerintem rotálni egymást.
A megmaradt hátvédek közül akiket kiemeltem, egyelőre 2-nek biztos a sorsa. 1. Márquez 2. Abidal.
-
Cáceres 100%, hogy elmegy kölcsönbe, a következő 10 napban eldől, hogy vagy a Juventusba vagy a Zaragozába kerül.
-
Henriqueről ugye a felkészülési időszak végén döntenek, ha ő nem válik be akkor újból kölcsönadjuk vagy belevonjuk egy másik középső védő transzferbe. Ide is még mai napig kiszemel
Dymitro Chygrynskiy a Shaktartól, valamint
Bruno Alves a Portotól.
-
Gaby Militora nem számítsatok, még bőven van neki a felépüléséből, a teljes előszezont ki fogja hagyni, semmi erőnléte nem lesz, ha vissza is tér, legalább 2 hónap kell majd neki, hogy visszanyerje az erőnlétét. Tegyük fel, hogy szeptemberben visszatér, edz 2 hónapot, kb. november közepén a társakkal fog edzeni legalább még 2-3 hétig, itt a december 3 meccs végén kap össz-vissz max. 50 percet. Megéri? Minek? Én vele nem számolok a legjobb lenne, ha kölcsönadnánk valahova, bár az Independienteről volt szó, hogy kölcsön veszik de nagyon rossz fizikai állapotban van, nem érné meg nekik sem. Én szívem szerint szerződést bontanék vele, belőle már nem lesz jó játékos. Szinte ugyanaz a helyzet vele, mint amikor a Juventus megvette Jorge Andradét (majdnem mi vettük meg őt is). Másfél évig sérült volt és felbontották a szerződését, nekünk is ezt kéne.
MÁS
Guddynak örülnék ha távozna, sose szerettem, sőőt a falat kapartam már a bemutatásán is amikor megláttam rajta a Barca mezt. 5 millió font az baráti, szerintem ennyiért el kell engedni, a West Ham a neki való csapat. A hétvégén meg is születhet a megegyezés, így a jövő héten nem fog csatlakozni a társakhoz, max elköszönni.
MÁS
Aki még ma fejbe vágott az
David Villa.

Már a tegnapi hírek is szimpatikussá tették nálam, hogy verte az asztalt és vergődött, hogy őt engedjék el, de hát ez a mai hír... képes a 7,5 milliós jövőbeli fizetését 5,5 millióra csökkenteni, hogy ezzel is 8-10 milliót spóroljon meg a Barcának 4-5 év alatt és így ki tudják fizetni az érte kért pénzt (hosszú távra tervez a srác

) Ezzel nem mindennapi elszántságról tesz tanubizonyságot...eszméletlen. Bár még így is ezzel az 5,5 millióval a dupláját keresné, mint most a Valenciánál. Eszméletlen tényleg, hogy ekkora elhivatottság lakozik benne a mai világban, ilyet nem sokat lehetett hallani az utóbbi években.
Az én szememben Villa óriásit nőtt, hatalmas tisztelet neki ezért a lépésért, már ha igaz is egyáltalán. Mindkét katalán lap, a SPORT és a MUNDO is lehozta a hírt, kíváncsi vagyok mi lesz belőle. A lapok szerint Txiki ma vagy holnap fog találkozni Villa ügynökével, hogy újratárgyalják a már elfogadott szerződési feltételeket, így akár már hétvégén előrelépés mutatkozhat Villa ügyében.
Nagyon remélem, hogy sikerül leigazolni, egy nem mindennapi játékossal és nem mindennapi EMBERREL gazdagodna a klub vele!
Vamos Villa Vamos