Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hagy pontosítsak 16-ért jött Ceceresp1ranha írta:Caceres gyerekért ha jól emléxem 20 millát fizettek, akiről szerintem elég sokan nem tudtunk semmit (a teljesítménye egészen [auto_cenzúra] volt most a bajnokságban). Ezt csak érdekességként jegyeztem meg.
Ez szerintem nem mond semmit. Nem kötelező neki vérbeli Barca-drukkernek lennie.matyi25 írta:Van benne igazság igazad van. De ha ilyen nagy elánnal jönne biztos vagyok benne hogy nagyon hajtana, akarna. Szal jó munkát végezne biztos. És látszik hogy nem zsoldos, nem a nagy zsére megyen.Sanama írta:Ez nem gesztus szerintem. Hanem jel,hogy menekülne már végre Valenciabol.
Azért ne felejtsük el,hogy már "csak" a Barca van "versenyben" érte,a Madrid kiszállt.
3hete pedig még Madrid volt álmai csapata...
Aha szóval Hleb az. Gondoltam, hogy valamelyik játékosunk lesz a háttérben. Ez a Maxwell igazolsás gyors és fájdalom mentesen sikerül. Mikor olvastam a hírt hogy leigazoltuk az Intertől egyből az jutott az eszembe hogy vajon melyik játékost "adjuk" cserébe.Titinho írta:A SPORT és a Valenciai lapok információi szerint Villa ügynöke José Luis Tamargo a hétfői nap után MA ismét tárgyalóasztalhoz ül Llorentével a Valencia elnökével. Folyamatos telefonkapcsolat lesz az ügynöke és Villa között, szeretnék most már elérni, hogy engedje el őt a Barcához.Capon írta:Villa ezek szerint mindenre hajlandó jelezve a Barca felé is, hogy ne mondjanak le róla. Remélem mihamarább döntés születik.
Szorítsunk érte, hogy sikerül!![]()
MÁS
A Barca új szerzeménye Maxwell holnap reggel fog megérkezni a Barcelonai El Prat repülőtérre, majd ezután átesik az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálaton és utána aláírja a szerződését.
A ma délutáni edzésen már nem vesz részt az Internél.
Ja...egyébként ha nem sikerül Decot leigazolni az Interhez, akkor Mourinho kérésére Alex Hleb-et szeretné megkaparintani az olasz klub még ezen a nyáron. Ugye ő tavaly is vitte volna az Interbe...
A SPORT és a Valenciai lapok információi szerint Villa ügynöke José Luis Tamargo a hétfői nap után MA ismét tárgyalóasztalhoz ül Llorentével a Valencia elnökével. Folyamatos telefonkapcsolat lesz az ügynöke és Villa között, szeretnék most már elérni, hogy engedje el őt a Barcához.Capon írta:Villa ezek szerint mindenre hajlandó jelezve a Barca felé is, hogy ne mondjanak le róla. Remélem mihamarább döntés születik.
Ő már megint, hogy jött szóba? Örültem, hogy már napok óta nincs napirenden. Én Villáért 40-et adnék, ha annyit kérne a Valencia. Bár nemértem őket. 40 millió plusz mondjuk Cáceres 1 évre kölcsönbe... Miért nem elég nekik? Meg van Albiol pótlása is.Pavel írta:Én senkiért sem adnék 50 misit, még 40-et. Főleg Fabregas-ért.
Nah,az ilyen azért nagyon ritka mostanába,megkockáztatom hogy egyedülálló egy álmot egy álomért cserébe(álomfizetés helyett álomcsapat)Capon írta:Villa ezek szerint mindenre hajlandó jelezve a Barca felé is, hogy ne mondjanak le róla. Remélem mihamarább döntés születik.
Az lehet hogy öntelt ,ő ilyen így kell elfogadni kár lenne érte.bali 15 írta:Ja. De mi pótolni tudjuk a világ másik legjobbjával. Egyáltalán mire vág fel ennyire? Mitől nyílt így ki a csipája? Öntelt állat. Pedig nem is magának köszönheti a sikereit. Hanem a mögötte állóknak. Nélkülük egy semmi.pityi írta:Sikerül elkergetni a világ egyik legjobb csatárát.![]()
![]()
Valódi ár szerintem az,amit a játékos teljesítménye mutat,nem pedig az amit a hlye csapata kér érte.Mikaos írta:Mit jelent számodra a valódi ár kifejezés? A 2 évvel ezelőtti valódi árról beszélsz, vagy a jelenlegi helyzetben fennálló valódi árról? Mert, ha az előzőről, akkor igazad van, de az már sajnos múlt idő. A Reál miatt elszabadultak az árak, és a 40-50 teljesen reálissá vált - sajnos. De ez nem Villa hibája.Sanama írta:Ja csak előtte 50miliót ki kéne perkálni,ami majdnem a 2xese a játékos valódi árának
Van benne igazság igazad van. De ha ilyen nagy elánnal jönne biztos vagyok benne hogy nagyon hajtana, akarna. Szal jó munkát végezne biztos. És látszik hogy nem zsoldos, nem a nagy zsére megyen.Sanama írta:Ez nem gesztus szerintem. Hanem jel,hogy menekülne már végre Valenciabol.
Azért ne felejtsük el,hogy már "csak" a Barca van "versenyben" érte,a Madrid kiszállt.
3hete pedig még Madrid volt álmai csapata...
Mit jelent számodra a valódi ár kifejezés? A 2 évvel ezelőtti valódi árról beszélsz, vagy a jelenlegi helyzetben fennálló valódi árról? Mert, ha az előzőről, akkor igazad van, de az már sajnos múlt idő. A Reál miatt elszabadultak az árak, és a 40-50 teljesen reálissá vált - sajnos. De ez nem Villa hibája.Sanama írta:Ja csak előtte 50miliót ki kéne perkálni,ami majdnem a 2xese a játékos valódi árának
Ja csak előtte 50miliót ki kéne perkálni,ami majdnem a 2xese a játékos valódi áránakMikaos írta:Gesztusnak mindenképp gesztus!!!Sanama írta:Ez nem gesztus szerintem. Hanem jel,hogy menekülne már végre Valenciabol.
Csak az a kérdés, hogy miért teszi...de ez engem egyáltalán nem érdekel, és szerintem a klubot sem. A lényeg, hogy iszonyat kevés fizetésért, egy iszonyat jó csatárunk lenne - ezt kell nézni. A többi csak mese habbal, mindenki szabadon találgathat, hogy miért teszi...
Gesztusnak mindenképp gesztus!!!Sanama írta:Ez nem gesztus szerintem. Hanem jel,hogy menekülne már végre Valenciabol.
Nem hiszem hogy a brazil válogatott elsőszámú csatárára azt lehetne mondani, hogy nem Barca-szint. Szerintem nagy játékos, és fiatalabb, mint Forlán. Ráadásul olcsóbb.Barcagirl24 írta:Na hát ha Forlanra bárki azt mondja hogy nem Barca szinű (teszem hozzá én is így látom) akkor Luis Fabiano még annyira sesplinter írta:Gyerekek....
egyáltalán nem értelek titeket..Villa ügy lecsengett,Samu meg ellesz küldve...
Ott van Luis Fabi.. 18milliót kér érte a Sevilla..de a milán csak 14 hajlandó adni érte...... szerintem 18 ért simán ellehetne hozni az orruk elöl....Másrészt szóba se került a nyár folyamán így asszem el is felejthetjük