Európai Játékospiac; Ellenfeleink Játékosai

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Fernando
Llegenda del Barça

2009.07.21. 10:51:42

Cristian (brazil, középpályás)
Corinthians :arrow: Fenerbahce

Matuzalem (brazil, középpályás)
Real Zaragoza :arrow: Lazio (végleg)

Juan Pablo Carizzo (argentin, kapus)
Lazio :arrow: Real Zaragoza (kölcsönbe)

Gervinho (elefántcsontparti, csatár)
Le Mans :arrow: Lille

André Santos (brazil, védő)
Corinthians :arrow: Fenerbahce

Hírek még: Jonathan Zebinát le kívánja szerződtetni a Bordeaux a Juvétól. Vieira nem szeretne távozni az Intertől, árulta el egy nyilatkozatában. A Manchester City nagyon ráhajtott Lescottra, az Everton ballábas belső védőjére. A hírek szerint 18 milliót kínálnak érte. A Tottenham le szeretné igazolni Peter Crouchot a Portsmouthtól. Klaas-Jan Huntelaar elfogadta a Stuttgart ajánlatát. Nagy valószínűséggel oda fog igazolni. A Lazio szeretné kölcsönvenni a Real Madridtól Ezequiel Garayt 1 évre. A goal.com szerint lehetséges, hogy Andrij Sevcsenko a Zenitben fog kikötni.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.07.21. 10:46:00

Én nem is mondom, nincs reális eélyük. Csak az tetszett, h "természetesen a Pool lesz a bajnok.
Csoppy
Barça B

2009.07.20. 21:20:53

Fernando írta:OFF: Igazából a Poolnak mindig is volt Reális esélye a bajnoki címre, de idény közbe ez füstté vált. Nagycsapatokat ütöttek, kicsiktől kikaptak. Most vagy a játékosok, vagy az edző és a játékosok közösen nincsenek ott fejben. Nem hiszik el, hogy nyerhetnek. Ha idén kicsit erősítenének és megtartanák az értékeiket esélyesek lehetnek erősen.
hát...

lassan tizenkettedik éve szorítok nekik...
hátha.
Oleguer az Afc Ajax játékosa= Van isten!!!

BASS IN YOUR FACE!!!!!!
kanty
Llegenda del Barça

2009.07.20. 19:10:05

Barcaman14 írta:Maniche(portugál,középpályás)
Atletico Madrid :arrow: 1.Fc Köln

http://www.nemzetisport.hu/nemetfoci/bu ... 47296.html?
Maniche csak sodrodik, a Porton kivül sehol se tudott maradandót alkotni, pedig volt rá esélye( chelsea,inter,atletico).

Kár érte mert jó játékos

:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Fernando
Llegenda del Barça

2009.07.20. 19:05:39

OFF: Igazából a Poolnak mindig is volt Reális esélye a bajnoki címre, de idény közbe ez füstté vált. Nagycsapatokat ütöttek, kicsiktől kikaptak. Most vagy a játékosok, vagy az edző és a játékosok közösen nincsenek ott fejben. Nem hiszik el, hogy nyerhetnek. Ha idén kicsit erősítenének és megtartanák az értékeiket esélyesek lehetnek erősen.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Csoppy
Barça B

2009.07.20. 19:02:39

LG írta:
Ticsi 23 írta:Én is olvastam Terry és Lescott nevét. Terry szerintem elérhetetlen Lescott meg kell az Evertonnak, de a pénz beszél... Kiváncsi vagyok! Jó lesz ez a City, remélem idén megelőzi a Unitedet, de azért természetesen a Liverpool lesz a bajnok(REMÉLEM)!!!
Hát ez jópofa :lol: természetesen bajnok lesz a Liverpool....annak tudatában, h mostanában ugy kb. húsz éve nem lett bajnok a Liverpool furcsa ennek az 5 szónak a kombinációját olvasni.
Ne értsd fére, nem akarlak megbántani, csak ez tetszett.
ne merd oltani, vele vagyok :D
Oleguer az Afc Ajax játékosa= Van isten!!!

BASS IN YOUR FACE!!!!!!
Barcaman14
Director del Fútbol

2009.07.20. 18:51:19

Maniche(portugál,középpályás)
Atletico Madrid :arrow: 1.Fc Köln

http://www.nemzetisport.hu/nemetfoci/bu ... 47296.html?
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Fernando
Llegenda del Barça

2009.07.20. 18:37:39

Ivan Ergic (szerb, középpályás)
FC Basel :arrow: Bursaspor

José Castillo (argentin, csatár)
Lecce :arrow: Fiorentina

Antonio Mirante (olasz, kapus)
Sampdoria :arrow: Parma (1 évre kölcsön)

Marc Terrajón (spanyol, védő)
Espanyol :arrow: Racing Santander

Björn Helge Riise, a Lilleström kapusa közel áll ahhoz, hogy a Fulhamhez igazoljon. André Santos, a Corinthians balhátvédjéért (akiért korábban mi is érdeklődtünk, mint alternatíva) élénken érdeklődik az AC Milan. A Real Zaragoza is nagyon beerősít... leigazolták Ikwechukwu Uchét a Recrétől. A brazil Grémio játékosáért, Douglas Costáért több nagy klub is versenybe kíván szállni. A Chelsea és a Manchester United 8-8 milliót kínál érte, míg a Villarreal 6-ot. David Trezeguet ügynöke nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy a francia csatár a Romához igazoljon. A Villarreal 13 millió eurót kínál Nilmarért, a Corinthians brazil válogatott csatáráért. Az Arsenalnál két név van igazán a kalapban Adebayor pótlására. A francia André-Pierre Gignacé (a friss francia gólkirály, 23 éves) és a klubjával az élvonaltól búcsúzó Obafemi Martinsé.
lui1698
Llegenda del Barça

2009.07.19. 23:13:01

Pár igazolás a mai napon:

Manucho (ANG,csatár) :arrow: Manchester United>>>Valladolid

Barry Ferguson (SCO,középp,) :arrow: Rangers>>>Birmingham City

Alexender Frei (SUI,csatár) :arrow: Dortmund>>>FC Basel

Ricardo Oliveira (BRA,csatár) :arrow: Betis>>>Al Jazira

Francisco Rufete (ESP,középp.) :arrow: Espanyol>>>Hercules

Emmanuel Adebayor (TOG,csatár) :arrow: Arsenal>>>Manchester City

Aly Cissokho (FRA,védő) :arrow: Porto>>>Lyon

Olvastam még, hogy Terry erősen gondolkozik, hogy elfogadja-e a City ajánlatát. Állítólag 200 ezer fontot kerene hetente.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
maxilopez
Jugador d'estrella

2009.07.19. 12:01:32

Adebayor a Cityé.Nem rosz az a csatár hármas, ki tudja mit fog mutatni idén a City.Bár semmi se biztos hisz a Tottenham ba is kíváló játékosok vannak azt 0 teljesítmény
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.07.19. 11:46:06

Persze, én anno az Interrel voltam igy, olaszban ők a kedvenceim, de múltak az évek, és nem jött a bajnoki cim. A bundabotrány óta meg sorba jönnek.
Ticsi 23
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.07.19. 11:43:30

LG írta:
Ticsi 23 írta:Én is olvastam Terry és Lescott nevét. Terry szerintem elérhetetlen Lescott meg kell az Evertonnak, de a pénz beszél... Kiváncsi vagyok! Jó lesz ez a City, remélem idén megelőzi a Unitedet, de azért természetesen a Liverpool lesz a bajnok(REMÉLEM)!!!
Hát ez jópofa :lol: természetesen bajnok lesz a Liverpool....annak tudatában, h mostanában ugy kb. húsz éve nem lett bajnok a Liverpool furcsa ennek az 5 szónak a kombinációját olvasni.
Való igaz! Talán kicsit elfogult vagyok, de hát ilyennek a drukkerek. Ilyenen nem bántódok meg, ismerem a tényeket.
Kép
"...létezem és élvezem, így szép!" - Supernem
Kedvencek: Puyol, Xavi, Messi
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.07.19. 11:27:21

Ticsi 23
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.07.19. 10:45:05

Én is olvastam Terry és Lescott nevét. Terry szerintem elérhetetlen Lescott meg kell az Evertonnak, de a pénz beszél... Kiváncsi vagyok! Jó lesz ez a City, remélem idén megelőzi a Unitedet, de azért természetesen a Liverpool lesz a bajnok(REMÉLEM)!!!
Kép
Laza
Capitá del Barça

2009.07.19. 10:21:20

Ticsi 23 írta:
szajko írta:Nem értem a Man City-t...
Csatárokat igazolnak csatárok hátán és így is volt abból nekik elég...
Santa Cruz,Adebayor,Tevez,Bellamy,Caicedo,Benjani kölcsönből jön vissza, stb...

Nem értem... :roll: :lol:

Vehetnének 1-2 értelmes kpt, meg 1 értelmes balhátvédet meg kht.
Így van, túl sok a csatár. Igazából a védelmüket kéne erősíteniük, mert az nem túl acélos. Ha ott is tudnának femutatni igazi erősítéseket, akkor elég erős csapat lenne ebből a Cityből.
Lehet ugy vannak vele,hogy majd többet rugnak ezekkel a csatárokkal mint kapnak!! 8) 8)
Ticsi 23
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.07.19. 10:02:38

Így van, túl sok a csatár. Igazából a védelmüket kéne erősíteniük, mert az nem túl acélos. Ha ott is tudnának femutatni igazi erősítéseket, akkor elég erős csapat lenne ebből a Cityből.
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.07.19. 09:53:09

Hát igen...ki tudja, mi lesz ebből a Cityből...Papiron erősödnek, de h ebből mi fog kisülni nem tudnám megtippelni. Mindenesetre a sok támadó nem biztos, h jól megfér majd együtt :roll:
szajko
Director del Fútbol

2009.07.19. 09:48:27

Nem értem a Man City-t...

Kamarilla
Jugador d'estrella

2009.07.17. 14:11:33

kanty írta:http://www.nemzetisport.hu/egyebfoci/ly ... 46654.html?

Az igen a Portonál is tudnak üzletet kötni.

15 misi az nem rossz! :wink: Jó kis üzletemberek dolgoznak a Portonál! Ebből aztán lehet igazolgatni! :wink: 2 játékoson kerestek vagy 40 misit. Ehh, tudnak vmit... :D
Kép
Kép
O:) [-o< KÖSZÖNÖM ISTENEM, HOGY BARCA DRUKKERNEK TEREMTETTÉL [-o< O:)
Pusztán cselekedni minden bugris suttyó tud; az igazi ízt az adja meg, AHOGYAN cselekszünk!
Fernando
Llegenda del Barça

2009.07.17. 13:55:05

Mame Biram Diouf
Molde :arrow: Manchester United

Michael Bastos
Lille :arrow: Lyon

Carlos Aranda
Numancia :arrow: Osasuna

Hírek még: Álvaró Negredo egyre közelebb a Tottenhamhoz. Del Piero újabb két évvel meghosszabbította a szerződését. Az Arsenal közel van a Bordeaux marokkói csatára, Maruan Samahon leigazolásához. Az OM és a PSG is szeretné kölcsönvenni az Inter frissen igazolt játékosát, Kerlont. Rafa Benítez elárulta, a Pool komolyan fog számolni a kölcsönből visszatérő Andrij Voronyinnal. Az AC Milan 18 milliót ajánlott a Sevillának Luís Fabianoért, a Sevilla 30-at szeretne kapni. Ha Javier Mascherano vagy Xabi Alonso távozik a Pool-tól, könnyen az ex-Arsenalos Mathieu Flamini érkezhet. Az Inter játékosa lehet Marko Arnautovics, a Twente csatára. A Roma le szeretné igazolni a Genoa brazil kapusát Rubinhót.
kanty
Llegenda del Barça

2009.07.16. 19:15:45

http://www.nemzetisport.hu/egyebfoci/ly ... 46654.html?

Az igen a Portonál is tudnak üzletet kötni.

PCsabi
aka Game90

2009.07.16. 18:25:28

Volt már?
M'Bia :arrow: Marseille, 12 millió euró. OM is aktív az átigazolási piacon.

Lúcio nagyon jó igazolás volt az Inter részéről. Samuel - Lúcio a kezdőben, Córdoba - Materazzi csere, Chivu is tud belső védőt játszani, Rivas és Burdisso meg felesleges, őket sztem eladják.

Bayor még nem ManCity játékos:
Újabb csavar Adebayor ügyében.
Citynél 170k-t akar keresni hetente. Remélem eligazol a togói, és akkor láthatunk a MC-nél egy 2-4-4-et :)
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Fernando
Llegenda del Barça

2009.07.16. 16:48:07

visca el barca írta:hát ha igaz az, hogy az inter csak 8 milliot fizetett luciot, akkor hihetetlenül jól jártak vele... ha megnézzük h filipe 20.... :D
Hát a hírek szerint nem igen szeretik egymást van Gaal-al. Ez már az elején kiderült, mikor lenyilatkozta a holland, hogy Lúcio nem lesz kezdő :shock: :D
visca el barca
Presidente del Barça

2009.07.16. 16:44:33

hát ha igaz az, hogy az inter csak 8 milliot fizetett luciot, akkor hihetetlenül jól jártak vele... ha megnézzük h filipe 20.... :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2009.07.16. 14:08:30

Bojan Krkic írta:Lúció Bayern :arrow: Inter

Most mondja meg nekem valaki:
Rincón,Cordoba,Bourdisso,Materazzi,Lúció,Rivas,Samuel,Chivu
(középhátvédek)
2 posztra 8 ember......8
Lehet mondani akármit fiatal,öreg,nem jol játszik,nem csak ott bevethető bla,bla.....ki az az "Inter" aki ezeket kifizeti???????
Innen csak Materazzi, Lucio, Samuel az aki klasszikus középhátvéd.
A többiek szélsőt is játszhatnak, Chivu pedig védekező kp-ként is bevethető

Lezárt