Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
OFF: touré a 24-esben ropja 2 éva, abidalé a 22-es...LM10 írta:Ibrát remélem legkésőbb holnap bemutatják. De ilyenkor csak akkor zárulhat le Ibra szerződtetése, ha már Hleb és Samu szerződései is rendben lesznek.
OFF: Sztem is Busi a 12-es mezt kapja majd mivel a 28 az tartalék playának számító mez. Maxwell 16, Ibra 9 Keirirson sztem is 19.
hát nem értek egyet veled... még egy picit se... talán a gyenge spanyolbajnokságot tartom picit reálisnak... hullagyenge RM??? végülis a begyüjtött pontjaik számával a többi bajnokságban bajnokesélyesek vagy bajnokok lettek vna.. (na jó ezt tudjuk be a gyenge bajnokságnak)... az meg hogy a BL-ben akit kiütöttünk gyenge az megint hülyeség mert mi voltunk annyival jobbak.... ha a chelsea nem csinálja azt amit csinált ők ugyanugy jártak vna a camp nouban.... ha nem állnak be 11en akkor kapnak legalább 2-3at... az MU éppen azért mert vállalta hogy nem áll be ellenünk 2-t kapott és nyertünk... szóval sztem igenis mondhatjuk hogy szemkáprásztató játékkal minden csapat felett voltunk a szezonban...Fernando írta: Nem kell azért elszállni magunktól. Megnyertük egy hullagyenge spanyol bajnokságot tavaly, egy hullagyenge Real Madrid előtt. A BL-ben taroltunk a kis csapatok ellen (Basel, Sporting, Lyon, talán tavaly idelehetett sorolni a Bayern-t is) a Chelsea ellen megszenvedtünk, a döntőben szép játékkal nyertünk. A király kupában egy nívosabb ellenfelünk se volt. Megszenvedtünk a Mallorca és az Espanyol ellen is, az Atma meg hasra esett előttünk. A 2007-2008-as bajnokságot sem azért nem nyertük meg mert elment van Bronckhorst. Kell a csapatfrissítés. Jövőre erősödik minden, több meccs, sztem a bajnokság is nehezedik, a többi nagy csapat is beerősít a BL is húzós lesz.
barca_Home nekem megvan mp3-ban
Ibra az Interben 12-t keresett. Szerintem egy 9-10 ami reális lehet neki. De igazából engem nem érdekelnek az anyagi ügyek. Ezt rábízom a nagyokra és a hozzáértőkre. Biztos sok mindennel kalkulálnak. Lehet, hogy nagyobb a reklámértéke, új mezek, új kabalák Ibra nevével ellátva. Sokminden közrejátszhat. Szerintem ha Eto'o helyett Ibra lesz a középcsatárunk jövőre csak erősödünk.frost86 írta:A Barcelona a spanyol Sport értesülései szerint 40 millió eurót fizetne Ibrahimovicsért, valamint menne Eto'o és kölcsönben Hleb is.
Eto'o éves szinten 13 millió eurót kapna és öt éves szerződést készülnek nyújtani a számára, míg Ibrahimovic valószínűleg kicsit kevesebb fizetést kapna, mint eddig az Internél... hiszen Eto'ónak is a pénz miatt kell távoznia... a kameruni kb annyit akart keresni, mint Messi (13 millió euró körül?!)... nem valószínű, hogy ezek után Ibra megkapná az Eto'o által kért összeget...
Nem kell azért elszállni magunktól. Megnyertük egy hullagyenge spanyol bajnokságot tavaly, egy hullagyenge Real Madrid előtt. A BL-ben taroltunk a kis csapatok ellen (Basel, Sporting, Lyon, talán tavaly idelehetett sorolni a Bayern-t is) a Chelsea ellen megszenvedtünk, a döntőben szép játékkal nyertünk. A király kupában egy nívosabb ellenfelünk se volt. Megszenvedtünk a Mallorca és az Espanyol ellen is, az Atma meg hasra esett előttünk. A 2007-2008-as bajnokságot sem azért nem nyertük meg mert elment van Bronckhorst. Kell a csapatfrissítés. Jövőre erősödik minden, több meccs, sztem a bajnokság is nehezedik, a többi nagy csapat is beerősít a BL is húzós lesz.robertfcb írta:Talán azt nem veszed figyelembe, hogy az edzői stáb többet lát mint te...Rivaldo11 írta:Három nyert trófea, és szemkápráztató játék után hova javuljon a csapat összteljesítménye???
Gyengülünk ha létrejön a bolt.
Igen. Ibra pedig arról híres,amit sokan hiányoltak Eto'o-ból. Mégpedig az egyéni előkészítések, távoli bombák. Ezekből zseniális a svéd. Illetve előkészíteni is tud,szabadrugásokról ne is beszéljünk.mindorokke_barca írta:Igen, Pep már tavaly is azt szerette volna ha lenne egy erőcsatárunk. Akkor nem jött össze, talán idén sikerül. Lejátszani előre az idényt nincs értelme, hogy beleillik a csapatba vagy sem, az idő eldönti. Bár nem említhetőek egy lapon, Henry igazi csapatjátékossá vált itt. Párhuzamot ott lehet húzni a két játékos között, hogy mindketten vitathatatlanul egyedüli vagy legalábbis legfontosabb húzóembere volt csapatuknak. Látom a reális alapját annak, hogy Ibra is a földre ereszkedik itt és képes lehet arra, hogy csapatjátékos váljon belőle ilyen játszótársak mellett.Igen Pep valóban Ibra-t preferálta jobban. Az a jó hogy Pep kéréseit próbálták teljesíteni a fejesek. Végül is ő tudja hogy mi kell a csapatnak.
Félreértés ne essék, az egyik kedvenc játékosom Villa, végtelenül szeretem, Ibrát meg kimondottan ellenszenvesnek tartom, helyenként egyet is értek veled. DERivaldo11 írta:Végtelenül szomorú hírek. Nem csak az, hogy így vélhetően távozik Samu, de ráadásul Eto'o helyére nem az irányunkban végtelenül elkötelezett, szimpatikus , és a játékunkba tökéletesen illő Villa jön, hanem a bosnyák p*raszt, aki azon túl, hogy elképesztően túlértékelt (csak nehogy nálunk, a gyors, rövidpasszos futballban jöjjenek elő a hiányosságai...) egyszerűen nem méltó a mezünkre.
Például betömörülő védelmekkel szemben harmat gyengék voltunk. Az undorító cselzi foci ellenére is, ha nem 11-t akarnak összehozni, akkor simán kiejtenek minket. A bajnokságban idén sokkal erősebb Real lesz az ellenfelünk, és a legfontosabb: Eto'o 99% hogy elmegy. Helyére kell valaki, és miért is ne javítsunk a hiányosságokon, mert nem voltunk tökéletes csapat, nincs olyan! Mindig van javítani való, plusz Cruyff mondata járjon a fejünkben: egy azonos keretű csapat csak rövid ideig tud a csúcson maradni, kötelező érvényű a bukásuk 1-2 év után, ezt csak évi 2-3 igazolással lehet ellensúlyozni, akik természetesen nem a padon ülő játékosok.Rivaldo11 írta:Három nyert trófea, és szemkápráztató játék után hova javuljon a csapat összteljesítménye???
Talán azt nem veszed figyelembe, hogy az edzői stáb többet lát mint te...Rivaldo11 írta:Három nyert trófea, és szemkápráztató játék után hova javuljon a csapat összteljesítménye???
Egyetértek ha leigazoljuk Ibrát ez lesz a helyzet. De azért azt ki lehetne csikarni hogy hlebnek ne kelljen elmennie. Kp-ra erősíteni kell de ez ellentétben a többi igazolással nem olyan sürgető. Szóval a maradék időben kéne kettő tipikus csereember amilyen Keita, de szerintem kéne egy igazán minőségi csere is akit lehetne rotálni. Persze lehet hogy a nyáron már nagy zsét nem költünk. De egy olyan játékossal jól járnánk aki ha kell tud elől is játszani szélen és kp-n is. Na erre még költenék nagy pénzt. Lehetne is rotálni.Fernando írta:Remélem marad Keirrison, és nem adjuk kölcsön. Bojan tuti marad. Henry 14-Ibrahimovic 9-Messi 10. Cserének Bojan 11, Keirrison 19, Pedro 17, Jeffren 23.
Most már csak azon kéne gondolkodni, hogy ki kéne középpályára. A védelem meg van, ha Ibrát leigazoljuk meg lesz a támadó szekciónk is. Viszont a középpálya lesz picit hiányos. Elmegy Hleb 1 évre, Gudjohnsen a West Ham-hez megy (feltételes mód mindkettő), akkor ugye marad Touré, Xavi, Iniesta, Keita, Busquets. Ez kevés lesz. Főleg, hogy Iniesta elég sérülékeny. Legalább 2 ha nem 3 játékos kell a középpályára.
Az egyik nálam Thiago lenne mindenféleképp. Az Atlétic játékosa.
Emberileg valóban van kivetnivaló a "bosnyák p*raszt"-ban, de szerintem aki bármilyen testhelyzetből képes betalálni, de legalábbis veszélyt jelenteni a kapura, annak nem lesz gondja a beilleszkedéssel.Rivaldo11 írta:Végtelenül szomorú hírek. Nem csak az, hogy így vélhetően távozik Samu, de ráadásul Eto'o helyére nem az irányunkban végtelenül elkötelezett, szimpatikus , és a játékunkba tökéletesen illő Villa jön, hanem a bosnyák p*raszt, aki azon túl, hogy elképesztően túlértékelt (csak nehogy nálunk, a gyors, rövidpasszos futballban jöjjenek elő a hiányosságai...) egyszerűen nem méltó a mezünkre.