Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2009.07.17. 16:35:00

LM10 írta:Ibrát remélem legkésőbb holnap bemutatják. De ilyenkor csak akkor zárulhat le Ibra szerződtetése, ha már Hleb és Samu szerződései is rendben lesznek.

OFF: Sztem is Busi a 12-es mezt kapja majd mivel a 28 az tartalék playának számító mez. Maxwell 16, Ibra 9 Keirirson sztem is 19.
OFF: touré a 24-esben ropja 2 éva, abidalé a 22-es...

ON: amúgy IBRA, gyere, várunk! :D csak legyen már vége a hercehurcának :?
Fernando
Llegenda del Barça

2009.07.17. 16:33:56

Félreértesz: Én ezzel annyit akartam mondani, hogy nem dőlhetünk hátra és élvezhetjük a nyáron, hogy ez az mi vagyunk a királyok, a legyőzhetetlenek, mert abból akkora pofára esés lesz jövőre, mint Pap Laci jobb horga.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
LM10
Director del Fútbol

2009.07.17. 16:33:41

Ibrát remélem legkésőbb holnap bemutatják. De ilyenkor csak akkor zárulhat le Ibra szerződtetése, ha már Hleb és Samu szerződései is rendben lesznek.

OFF: Sztem is Busi a 12-es mezt kapja majd mivel a 28 az tartalék playának számító mez. Maxwell 16, Ibra 9 Keirirson sztem is 19.
Brian 20

2009.07.17. 16:33:12

Azért az nagyon komoly hogy Ibrahimovicsot meg tudjunk venni 15-20 millióért tisztán
Számoljunk ha Etoo hoszabított volna és jövöre úgy adjuk el az bizony 30 millió körül van, ami azt jelenti hogy ennyi pénzt és Eto'o-t is buknánk. Vagyis, ha idén 40 milliót adunk Ibráért akkor is csak 10 millióval költünk többet.
Eto'o-t idén eladva olyan 20 körül tudnánk tehát akkor is vesztenénk olyan 10 millát.
Lehet kicsit bonyult, de számolunk akkor az a 40 millió valójában csak 10 mert a így 30 visszajönne
bojankrkic27
Jugador d'estrella

2009.07.17. 16:30:32

Fernando írta: Nem kell azért elszállni magunktól. Megnyertük egy hullagyenge spanyol bajnokságot tavaly, egy hullagyenge Real Madrid előtt. A BL-ben taroltunk a kis csapatok ellen (Basel, Sporting, Lyon, talán tavaly idelehetett sorolni a Bayern-t is) a Chelsea ellen megszenvedtünk, a döntőben szép játékkal nyertünk. A király kupában egy nívosabb ellenfelünk se volt. Megszenvedtünk a Mallorca és az Espanyol ellen is, az Atma meg hasra esett előttünk. A 2007-2008-as bajnokságot sem azért nem nyertük meg mert elment van Bronckhorst. Kell a csapatfrissítés. Jövőre erősödik minden, több meccs, sztem a bajnokság is nehezedik, a többi nagy csapat is beerősít a BL is húzós lesz.

barca_Home nekem megvan mp3-ban :lol:
hát nem értek egyet veled... még egy picit se... talán a gyenge spanyolbajnokságot tartom picit reálisnak... hullagyenge RM??? végülis a begyüjtött pontjaik számával a többi bajnokságban bajnokesélyesek vagy bajnokok lettek vna.. (na jó ezt tudjuk be a gyenge bajnokságnak)... az meg hogy a BL-ben akit kiütöttünk gyenge az megint hülyeség mert mi voltunk annyival jobbak.... ha a chelsea nem csinálja azt amit csinált ők ugyanugy jártak vna a camp nouban.... ha nem állnak be 11en akkor kapnak legalább 2-3at... az MU éppen azért mert vállalta hogy nem áll be ellenünk 2-t kapott és nyertünk... szóval sztem igenis mondhatjuk hogy szemkáprásztató játékkal minden csapat felett voltunk a szezonban...

Zlatannal kapcsolatban meg annyit hogy sokan mondják hogy Villa fizetett volna azért hogy itt játszhasson... akkor már légyszi ne menjünk el amellett hogy Ibra az interben 11et kap és hajlando elfogadni az Eto'o-féle 8-9 millás fizetést... (jó most nem kell arra gondolni hogy szegény zlatan) de azért mégis ő is vállalna áldozatot azzal hogy itt játszon.... :lol:
nah jöhet a kritika....
Fernando
Llegenda del Barça

2009.07.17. 16:29:25

frost86 írta:A Barcelona a spanyol Sport értesülései szerint 40 millió eurót fizetne Ibrahimovicsért, valamint menne Eto'o és kölcsönben Hleb is.

Eto'o éves szinten 13 millió eurót kapna és öt éves szerződést készülnek nyújtani a számára, míg Ibrahimovic valószínűleg kicsit kevesebb fizetést kapna, mint eddig az Internél... hiszen Eto'ónak is a pénz miatt kell távoznia... a kameruni kb annyit akart keresni, mint Messi (13 millió euró körül?!)... nem valószínű, hogy ezek után Ibra megkapná az Eto'o által kért összeget...
Ibra az Interben 12-t keresett. Szerintem egy 9-10 ami reális lehet neki. De igazából engem nem érdekelnek az anyagi ügyek. Ezt rábízom a nagyokra és a hozzáértőkre. Biztos sok mindennel kalkulálnak. Lehet, hogy nagyobb a reklámértéke, új mezek, új kabalák Ibra nevével ellátva. Sokminden közrejátszhat. Szerintem ha Eto'o helyett Ibra lesz a középcsatárunk jövőre csak erősödünk.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Junior Gong
Barça B

2009.07.17. 16:27:18

Jah igen,Eto'ot sajnálom nagyon,hogy megy de így lesz ez jó mert már unom ezt a szappanoperát ami körülötte megy már 2.éve és ha én unom hogy unhatják Txikiék?na meg az is eléggé eltávolított tölle hogy nem akart hosszabítani inkább kihuztta volna jövő nyárig,hogy ingyen menjen(elég nagy féregség)sokat adott a klubnak de ezzel a húzással.....
IMÁDOM A BARCÁT már 11éve
Junior Gong
Barça B

2009.07.17. 16:23:15

Én kamázom villát a válogatottban és annak is örűltem amikor úgy volt,hogy jön a Barcába,de most ,hogy meghallotam Ibra jövetelét nagyon megörültem neki nagyon nagy klasszis és jobb Villánál ezt ki kell mondani és C.ronaldónak megfelelő ellenfele lesz mert ugyan az a testfelépités trükközés és távoli lövések.Na meg az El Classicon tuti beoltaná vagy becsicskitaná ha menőzne a kislány.SZERINTEM
IMÁDOM A BARCÁT már 11éve
frost86
Jugador del Barça

2009.07.17. 16:23:06

A Barcelona a spanyol Sport értesülései szerint 40 millió eurót fizetne Ibrahimovicsért, valamint menne Eto'o és kölcsönben Hleb is.

Eto'o éves szinten 13 millió eurót kapna és öt éves szerződést készülnek nyújtani a számára, míg Ibrahimovic valószínűleg kicsit kevesebb fizetést kapna, mint eddig az Internél... hiszen Eto'ónak is a pénz miatt kell távoznia... a kameruni kb annyit akart keresni, mint Messi (13 millió euró körül?!)... nem valószínű, hogy ezek után Ibra megkapná az Eto'o által kért összeget...
Minél több meccset megnyersz annál közelebb kerülsz a következő vereséghez- Johan Cruyff

Térdre imára Barcelona itt a világ legjobbja - Horti Messiről a Valencia ellen
Forza Barca!!!
tottingetosz
Barça C

2009.07.17. 16:22:14

A földre ereszkedett Zlatannnal nekem sincs problémám...
Visca el Barca!
Fernando
Llegenda del Barça

2009.07.17. 16:21:41

robertfcb írta:
Rivaldo11 írta:Három nyert trófea, és szemkápráztató játék után hova javuljon a csapat összteljesítménye???
Gyengülünk ha létrejön a bolt.
Talán azt nem veszed figyelembe, hogy az edzői stáb többet lát mint te...
Nem kell azért elszállni magunktól. Megnyertük egy hullagyenge spanyol bajnokságot tavaly, egy hullagyenge Real Madrid előtt. A BL-ben taroltunk a kis csapatok ellen (Basel, Sporting, Lyon, talán tavaly idelehetett sorolni a Bayern-t is) a Chelsea ellen megszenvedtünk, a döntőben szép játékkal nyertünk. A király kupában egy nívosabb ellenfelünk se volt. Megszenvedtünk a Mallorca és az Espanyol ellen is, az Atma meg hasra esett előttünk. A 2007-2008-as bajnokságot sem azért nem nyertük meg mert elment van Bronckhorst. Kell a csapatfrissítés. Jövőre erősödik minden, több meccs, sztem a bajnokság is nehezedik, a többi nagy csapat is beerősít a BL is húzós lesz.

barca_Home nekem megvan mp3-ban :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fernando 2009.07.17. 16:22:27-kor.
Sanama
Llegenda del Barça

2009.07.17. 16:18:49

mindorokke_barca írta:
Igen Pep valóban Ibra-t preferálta jobban. Az a jó hogy Pep kéréseit próbálták teljesíteni a fejesek. Végül is ő tudja hogy mi kell a csapatnak.
Igen, Pep már tavaly is azt szerette volna ha lenne egy erőcsatárunk. Akkor nem jött össze, talán idén sikerül. Lejátszani előre az idényt nincs értelme, hogy beleillik a csapatba vagy sem, az idő eldönti. Bár nem említhetőek egy lapon, Henry igazi csapatjátékossá vált itt. Párhuzamot ott lehet húzni a két játékos között, hogy mindketten vitathatatlanul egyedüli vagy legalábbis legfontosabb húzóembere volt csapatuknak. Látom a reális alapját annak, hogy Ibra is a földre ereszkedik itt és képes lehet arra, hogy csapatjátékos váljon belőle ilyen játszótársak mellett.
Igen. Ibra pedig arról híres,amit sokan hiányoltak Eto'o-ból. Mégpedig az egyéni előkészítések, távoli bombák. Ezekből zseniális a svéd. Illetve előkészíteni is tud,szabadrugásokról ne is beszéljünk.
Nem hinném,hogy Ibrahimovic-al gyengülne a csapat. Egy buktatója volna a dolognak,ha itt is Istennek hinné magát. Ha érkezik Pep-nek gatyába kell ráznia őt,és akkor nem is lehet probléma.
barca_bome
Jugador d'estrella

2009.07.17. 16:18:10

http://www.youtube.com/watch?v=d1lddUqJOgI

ez fekve röhögős, a zenét figyeljétek az elején!

hogy ne legyen teljesen off: - Én várom Ibrát, ha Villa jön, akkor meg őt, de szvsz. szerintem Zlatanra nagyobb szükségünk van!!! :arrow:
tottingetosz
Barça C

2009.07.17. 16:13:19

Hááááááát!

Ez a 9-es ügyirat nekem se túlságosan tetszik.

Van egy EB gólkirály, spanyol (talán még katalán is....), LFP-ben bizonyított játékos, aki még pénzt is adna azért, hogy nálunk játszon.

Van egy nem túl szimpatikus, olasz erőfociban jó, de szvsz öncélú játékos, aki mindösszesen csak segít E'too elpattintásában.

Én Villát jobban el tudnám képzelni blaugranában...

Az egészben az a dühítő, hogy Perez pénzszórása meghozta a többi elnök kedvét a péncsináláshoz, és ezen bukik el már a második jól kgondolt üzletünk.
Visca el Barca!
Capon
Llegenda del Barça

2009.07.17. 16:08:23

Aki úgy gondolja hogy Eto'o ára nagyon le van becsülve az kérem mondjon egy csapatot aki megvenné. és ha már itt tartunk közölje a Barca-val is mert ők sem tudnak még róla. nem Eto'o-t akarom bántani de a kutyának sem kell. Valahogy el kel passzolni ha már hosszabbítani nem sikerült vele és egyébként sem kell a csapatnak. Lehet rinyálni meg sajnálni, hogy elmegy. Mindenki sajnálja mert egy fantasztikus játékosról van szó, DE AKKOR IS MEGOLDÁST KELLET TALÁLNI ERRE A HELYZETRE MERT EZ IGY NEM MARADHAT :!: Akinek meg jobb ötlete van mit lehetne Eto'o-val kezdeni az örülhet mert okosabb mint az ezzel foglalkozó szakemberek.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Balinho
Entrenador del Barça

2009.07.17. 16:08:20

Rivaldo11 írta:Végtelenül szomorú hírek. Nem csak az, hogy így vélhetően távozik Samu, de ráadásul Eto'o helyére nem az irányunkban végtelenül elkötelezett, szimpatikus , és a játékunkba tökéletesen illő Villa jön, hanem a bosnyák p*raszt, aki azon túl, hogy elképesztően túlértékelt (csak nehogy nálunk, a gyors, rövidpasszos futballban jöjjenek elő a hiányosságai...) egyszerűen nem méltó a mezünkre.
Félreértés ne essék, az egyik kedvenc játékosom Villa, végtelenül szeretem, Ibrát meg kimondottan ellenszenvesnek tartom, helyenként egyet is értek veled. DE

Samu jelenlegi reális értéke 15-20M körül van, tekintve ha azt vesszük, hogy a pénzeszsák M.City-MU duó nem fogja leigazolni, s rajtuk kívül a Milan maradna még, de azok meg olyan sóherek, hogy max 15milla körül adnának érte, pláne hogy konkurencia sincs és a Barcának meg sürgős is.

Ha a Villa opciót vesszük alapul, a paraszt Valencia nem enged az 50ből. Nem is hiszem hogy fog. Ha megvesszük nem lesz hova elpasszolni Samut, max kínosan áron alul. Kétségtelen, hogy David sokkal szimpatikusabb, mint a svéd. DE egyrészt a Madridba bármikor aláírt volna. Ezt kár feledni, mint ahogy azt is, hogy a fizucsökkentős cuccal kapcsolatban meg kell jegyezni, h a Madriddal kb ilyen fizetésben állapodott meg ahova most leengedte az igényeit. Másrészt szép hogy nem a pénz vezérli meg minden, de az éremnek itt is van másik oldala, oké, hogy nem 7,5-et kap, de azzal, hogy enged ugyanúgy majd duplájára emelkedne a fizetése, tehát anyagilag sokkal jobban jár mint ha nem enged. (Még egyszer hangsúlyozom én lennék a legboldogabb ha mégis ő jönne.)

Ehhez képest most itt van az Ibra féle üzlet, ami egyrészt jó az Internek, mert egy elégedetlen Ibrától szabadulhat meg úgy hogy helyettest is kap, pénzt is kap, mi 35 körül számíttathatjuk be Eto'ot (mert a jelenlegi árfolyam mellett 70 alatt aligha adja tisztán az Inter...), nekünk megoldódik az Eto'o problémánk, Laportának nem kell nagy költségbe vernie magát, és top3as csatárt kapunk...

Összegezve a két opciót

A) Leigazoljuk "vakon" 50ért Villát. Vakon alatt értsd Samuval megoldatlan a helyzet. Eto'o jóeséllyel velünk marad fizetjük a 8-9 milláját pluszban, eleve halálra van sértődve, ingyen távozik (akár Madridba is mehet...). Ez kiadási oldalon cirka 65M euró. (fizetéseket ideértve) Ha eladjuk Samut jóesetben 20Misiért, amit eleve kétlek de tegyük fel, akkor 35M a kiadási oldal (20+10M fizu)

B) Samut bevonjuk az Ibra üzletbe. Egyrészt igazi erőt sugároz magából a csapat az átigazolási piacon (Filipe után Villával is), másrészt kifizet 35öt plusz Eto'o-t. Pep megkapja a hőn áhított erőcsatárt, az Eto'o ügy megoldódik, mindenkit megnyugtató módon. Kerül 35 Millióba Eto'o fizuját nem kell állni még egy évig, Ibráé kb annyi lesz mint az övé, de nincs felesleges csatárfizu így összesen kerül 45 Millióba a transzfer. Ez viszont fix. Kétségtelenül van rá némi esély, hogy jobban járunk anyagilag Villával, de az Ibra transzfer biztos, ott nincs rizikófaktor, hogy Samu a nyakunkon marad-e (jézusom leírni is szörnyű ilyen kontextusban ezen szavakat, de sajnos igaz...)

Az A)megoldás szimpibb a B) viszont biztos...
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2009.07.17. 16:07:49

Rivaldo11 írta:Három nyert trófea, és szemkápráztató játék után hova javuljon a csapat összteljesítménye???
Például betömörülő védelmekkel szemben harmat gyengék voltunk. Az undorító cselzi foci ellenére is, ha nem 11-t akarnak összehozni, akkor simán kiejtenek minket. A bajnokságban idén sokkal erősebb Real lesz az ellenfelünk, és a legfontosabb: Eto'o 99% hogy elmegy. Helyére kell valaki, és miért is ne javítsunk a hiányosságokon, mert nem voltunk tökéletes csapat, nincs olyan! Mindig van javítani való, plusz Cruyff mondata járjon a fejünkben: egy azonos keretű csapat csak rövid ideig tud a csúcson maradni, kötelező érvényű a bukásuk 1-2 év után, ezt csak évi 2-3 igazolással lehet ellensúlyozni, akik természetesen nem a padon ülő játékosok.
LM10
Director del Fútbol

2009.07.17. 16:06:06

Egyet értek veled Fernando. A védelem kész. A csatársor is kész lesz. A középpálya így tényleg hiányos lesz, de több igazolásunk nem hiszem h lesz. Thiago v J.dos Santos kerülhet majd véglegesen.
més_que_un_club
Barça B

2009.07.17. 16:03:11

Zlatan Ibrahimovic egy vadállat!!!

Ha visszavesz az arcából, őrülten nagy fogás lehet.
A legnagyobb idén!

De ha nem... rizikós a dolog na!

A Juvéba nem volt gond vele, itt sem lesz!

Iszonyat erősek lehetünk, hisz kiktők kapott labdát abban a ratyi csapatban? Egyedül volt!!!
S így is olasz gólkirály lett... ha itt kapja majd a srácoktól...???

Nem lesz védő aki megállítsa!!!
robertfcb
Capitá del Barça

2009.07.17. 16:01:43

Talán azt nem veszed figyelembe, hogy az edzői stáb többet lát mint te...
Kép
EuroBarça Tour 2009

Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
matyi25
Capitá del Barça

2009.07.17. 16:00:08

Fernando írta:Remélem marad Keirrison, és nem adjuk kölcsön. Bojan tuti marad. Henry 14-Ibrahimovic 9-Messi 10. Cserének Bojan 11, Keirrison 19, Pedro 17, Jeffren 23.

Most már csak azon kéne gondolkodni, hogy ki kéne középpályára. A védelem meg van, ha Ibrát leigazoljuk meg lesz a támadó szekciónk is. Viszont a középpálya lesz picit hiányos. Elmegy Hleb 1 évre, Gudjohnsen a West Ham-hez megy (feltételes mód mindkettő), akkor ugye marad Touré, Xavi, Iniesta, Keita, Busquets. Ez kevés lesz. Főleg, hogy Iniesta elég sérülékeny. Legalább 2 ha nem 3 játékos kell a középpályára.

Az egyik nálam Thiago lenne mindenféleképp. Az Atlétic játékosa.
Egyetértek ha leigazoljuk Ibrát ez lesz a helyzet. De azért azt ki lehetne csikarni hogy hlebnek ne kelljen elmennie. Kp-ra erősíteni kell de ez ellentétben a többi igazolással nem olyan sürgető. Szóval a maradék időben kéne kettő tipikus csereember amilyen Keita, de szerintem kéne egy igazán minőségi csere is akit lehetne rotálni. Persze lehet hogy a nyáron már nagy zsét nem költünk. De egy olyan játékossal jól járnánk aki ha kell tud elől is játszani szélen és kp-n is. Na erre még költenék nagy pénzt. Lehetne is rotálni.
Kép
Visca el Barca

6 KUPA - 2008-2009 történelem
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.07.17. 15:57:18

Három nyert trófea, és szemkápráztató játék után hova javuljon a csapat összteljesítménye???
Rivaldo-A Legnagyobb.
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2009.07.17. 15:55:25

Na szóval: nagyon örülnék Ibranak! Teljesen új dimenziót nyithatnánk, plusz csak ő lefoglalja a két középső védőt a testi erejével valamint a jó lövőereje miatt jobban ki kéne lépni rá , így sok területet nyithat, plusz lehetne fejjátékunk.
Drágának drága, ez tény. Villanál is drágább, viszont én úgy látom, hogy kb ezt az árat hallotta már Laporta nyár elején is a közös találkozójukon Morattival, viszont megpróbált olcsóbban szerezni megfelelő középcsatárt. Ez lenne David Villa. Viszont 2 dolog is kezdett balul elsülni: Eto'o-t idén se vinné senki, Villa ára olyan magasságokban van, hogy akkor már jobban megéri elhozni az elsőszámú kiszemeltet: IBRAT!

Vki írta, hogy olcsóbb az 50 Villaért + marad Eto'o egy évre: hát nem az. Mert ott lenne még Eto'o fizetése is a kb 8-9 millájával, plusz morál szempontjából végzetes hiba lehetne.

Remélem még ma hivatalos lesz a transzfer, nagyon örülnék neki. Mindjárt kezdődik az előszezon, be kell szoknia a rendszerbe az új középcsatárnak főleg.

Két dolog nem tetszik Ibrában: 1. Személyisége valamilyen szinten, bár én ezt nem érzem akkora problémának, szerintem simán viselkedhet itt egészen másképp. Itt azért ott lenne mellette Messi, akkor a nagy öregek: Puyol és Xavi, akiknek biztos vagyok benne hogy lenne tekintélyük.
2. A gyorsasága. Nem tűnik lassúnak, de gyorsnak se nevezném. Érdekes lenne a középcsatár poszton, de szerintem a lukakba ő is be tudna lépni szöktetésekkor a jó ütemérzéke miatt, plusz olyan új dimenziókat nyitna (fentebb leírtam), amivel pl sokkal hatékonyabbak lehetnénk betömörülő védelmekkel szemben. Meg ő rengeteg gólpasszt is ad. Amikor sebesség kell, akkor ott lesz Messi barátunk, aki szerintem jövőre is rengeteg gólt fog rúgni. Lehet, hogy Ibra kevesebbet fog mint Eto'o, de sztem a csapat összteljesítménye javulna vele.
MR. TROMORT777

2009.07.17. 15:55:18

Én elismerem Ibra tudását, de 35 milló plussz Eto meg Hleb kölcsönbe, baromság! Eto ára nagyon le van becsülve ezek szerint, pedig nagy focista, akit sok kritika ért, de mindig bizonyított, lásd bl-döntő(k)
Szerintem Ibráért max 10 millió + Eto-t lehetne adni, meg mondjuk Hleb-et kölcsönbe
De ne jöjjön Ibra, hanem Eto marad/jön Villa
Ha a két lehetséges érkező közül kell válaztani akkor sokkal inkább Villa mint Ibra, Villa lehet h nem jobb játékos mint Ibra, de emberileg Ibra fölé nő az biztos.
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2009.07.17. 15:54:48

Rivaldo11 írta:Végtelenül szomorú hírek. Nem csak az, hogy így vélhetően távozik Samu, de ráadásul Eto'o helyére nem az irányunkban végtelenül elkötelezett, szimpatikus , és a játékunkba tökéletesen illő Villa jön, hanem a bosnyák p*raszt, aki azon túl, hogy elképesztően túlértékelt (csak nehogy nálunk, a gyors, rövidpasszos futballban jöjjenek elő a hiányosságai...) egyszerűen nem méltó a mezünkre.
Emberileg valóban van kivetnivaló a "bosnyák p*raszt"-ban, de szerintem aki bármilyen testhelyzetből képes betalálni, de legalábbis veszélyt jelenteni a kapura, annak nem lesz gondja a beilleszkedéssel.
De Villának én is sokkal jobban örülnék, főleg, hogy ennyire ide akar jönni.
Kép
Kép
Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
Lezárt