Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
CS0ki írta:Megnézte azt az alkadémiát, aminek valamilyen szerződése van a Liverpoollal, és sok fiatal kerül így próbajátékra Angliába. Vagy valami ilyesmi!Zuhanyhíradóban most mondták,hogy Rafa Benitez Magyarországon járt,villámlátogatás során.
Kíváncsi vagyok mit csinált itt
Rajczit és Lipcseit próbálta megszerezni. De egyikük sem jött össze. Rajczinak magasak voltak az igényei, Lipcsei meg jövőre visszavonul. Ez van.Sanama írta:Zuhanyhíradóban most mondták,hogy Rafa Benitez Magyarországon járt,villámlátogatás során.
Megnézte azt az alkadémiát, aminek valamilyen szerződése van a Liverpoollal, és sok fiatal kerül így próbajátékra Angliába. Vagy valami ilyesmi!Zuhanyhíradóban most mondták,hogy Rafa Benitez Magyarországon járt,villámlátogatás során.
Nehezen hiszem el, hogy ez direkt volt.
Flamini sokkal jobb játékos, mint Denilson/Song/Diaby, de nekem már nem kellene...CFirpo3 írta: Melo elképzelhető, annak ellenére, hogy most hosszabbított.
Vagy most vannak hírek Flaminiről, hogy visszamenne (Flamini+20 mill - Adebayor.)
Szóval még egy védekezőközéppályás várható.
ez hogy mehetet ki a fejembőlCFirpo3 írta:Arshavin mi volt?
Csak őt egy kicsit későn szerezték meg.... Sztem szezon elején kllett volna.
Arshavin mi volt?Forcabarca8 írta:kellene nekik egy igazi klasszis, mint ahogy a 'pool anno óriásit fogott torresszal, most nekik is kellene vki nagyot beszerezni.
ez nagyon jó lenne az arsenalnak, flamininek, csak a milan járna rosszul szvsz. adebayor egy középcsatár, több értelemben is: középen játszik és közepes kvalitásai vannak. az arsenalban lassan már nem tudom, mi az ami nem stimmel, mert abból a keretből lenne 1-2 ember, akit itt is szivesen látnék, de mégse jön össze semmi. kellene nekik egy igazi klasszis, mint ahogy a 'pool anno óriásit fogott torresszal, most nekik is kellene vki nagyot beszerezni.CFirpo3 írta:Vagy most vannak hírek Flaminiről, hogy visszamenne (Flamini+20 mill - Adebayor.)
Szóval még egy védekezőközéppályás várható.
Szerintem nem.messideco írta:Szerintetek az Arsenal Vermaelennel befejezte az igazolasokat?Nemhiszem h Felipe Melo odamenne, hiszen most hosszabitott.
Nekem nem volt ennyire meglepő ez a transzfer, ugyanis a Manchester 2 támadóját elvesztette, Owen angolként, olcsón pont jókor volt jó helyen, és meg is lett az átigazolás.socio66 írta:kb owen volt az utolsó,akit (a jelenlegi helyzetében)el tudtam képzelni a mu-ban.![]()
néhány napja még olyan hírek voltak róla,hogy a neten hirdeti magát,most meg leigazolta európa egyik legjobb csapata..![]()
egyébként szurkolok neki-ahogy szerintem sokan mások is-,sok van még benne,sir alex keze alatt talán megközelítheti 'régi' önmagát.
Nem, sztem nem fognak jó CSAPATOT csinálni a sok jó játékosból. olyan játékostemető, mint a Real vagy a Spurs, csak velük elfogult vagyok.matyi02 írta:kabekabe írta:Azért még van bő 2 hónapjuk a csapatoknak erősíteni. Az Arsenalnak én min. 1 trófeát jósolok, be fognak válni lassan fejlődő fiatalok. A MU ha igazol egy klasszis befejezőt és egy tehetséges szélsőt, odaérhetnek. A Chelsea-t én nem tartom favoritnak, főleg, hogy Ancelltotti az edző. A 'Pool is odaérhet, de ahhoz még kéne pár játékos. Még az első hatba beférhet sztem: Everton, Villa, esetleg a Spurs. Szoval a dolgok JELENLEGI állás a szerint az én első hatom:
1. Liverpool; 2. MU; 3. Arsenal; 4. Chelsea; 5. Everton; 6. Aston Villa.
És Cityvel nem számolsz?