Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem ez akkor fordult elő, amikor feltörték a jelszavam, és mindenféle spameket küldözgettek az msn-emről. Nekem egy nehezen megfejthető jelszó (kisbetű-nagybetű-szám) megoldotta, azóta egyszer sem fordult elődanikaa10 írta:Remélem tud valaki nekem segíteni. Az MSN-em már többi, mint 1 hónapja folyton ki - be jelentkezik. Borzasztó idegesítő, hisz van, hogy 2 percenként kijelentkezik, nem csak az én laptopomon, hanem a nővérem én is. Próbáltuk, hogy kihúztuk a modemet vagy akár mint, de semmi. Lehetséges, hogy az internet szolgáltatónál kéne kérdezősködnöm, mindenesetre, ha valaki tud valamit, vagy esetleg volt már ilyen dologban része kérem segítsen. Köszönöm.
Internet nekem teljesen be van lassúlva 1-2 oldal jön be csak...Krojf írta:Kinek mi újság a mobilhálózat-működéssel és a neteléréssel?
Állítólag zavarok vannak a viharfront miatt!
K.
Oksi, mindjárt!fcbarca0827 írta:Nekem jobban működik, mint ez előtt bármikor!Krojf írta:Kinek mi újság a mobilhálózat-működéssel és a neteléréssel?
K.
Egyébként most vagyunk a vihar elején... Alig látom a billentyűzetet, olyan sötét lett egy pillanat alatt... Lehet villanyt kéne kapcsolnom?![]()
Más: Krojf "koma" engem nem akarsz köszönteni a Portréknál?![]()
Nekem jobban működik, mint ez előtt bármikor!Krojf írta:Kinek mi újság a mobilhálózat-működéssel és a neteléréssel?
K.
Szombathelyen minden a legnagyobb rendben van!Krojf írta:Kinek mi újság a mobilhálózat-működéssel és a neteléréssel?
K.
A színeket tekintve Egerszegen a szürke dominálKrojf írta:Balassagyarmatra az előszelek lassikán megérkeztek, a fesztivál
még odébb van.
Mindenkit kérek a lehető legszínesebb leírásra!
K.
Felénk 7 db helikopter haladt libasorban. Biztos hasonló volt a grippenes tisztelgéshez.lui1698 írta:más: a múltkori kommandózás amit írtam, arról kiderült, hogy csak gyakorlat volt:D
Nyugi.Ez egyenlőre nem az amit vártam.lui1698 írta:az nagyon nem királyBányász írta:Tatabányán égszakadás földindulás,jön az armageddonerőteljesen halad Pest felé...
![]()
áltlalában estére szokott ideérni onnan.
más: a múltkori kommandózás amit írtam, arról kiderült, hogy csak gyakorlat volt:D
az nagyon nem királyBányász írta:Tatabányán égszakadás földindulás,jön az armageddonerőteljesen halad Pest felé...
www.pcx.huszajko írta:Tesóm venni akar magának 1 gépet amin a mai játékok elfutnak...
Nem tudnátok ajánlani valami olcsó boltot hajdú-biharba vagy borsod megyébe, esetleg 1 internetes boltot?...110-130 ezer körül gondolta.
Előre is köszi a segítséget!