Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Fizetni, mint a katonatiszt.lopakodo írta:lol, ez komolyGali írta:Bocsi, de pártoló tag vagyok, tehát szavazhatok a jövő évi elnökválasztáson.?
Télleg amúgy, hogy lehet socionak lenni?Mit kell érte tenni?
Ezzel sztem eldőlt h Thiago nem kerül fel idén sem a nagycsapathoz. de dos Santos még felkerülhet. Az angliai körút inkább arra megy, h melyik fiatalt leeht később beépíteni. Gainak nagyon örülök, lehet, h Pep őt akarja felhozni és nem igazolni akkor senkit.(Állítólag van akkora ígéret mint Bojan vagy mint Messi volt)Titinho írta:A következő játékosok vettek részt ma orvosi vizsgálaton:
Valdés, Pinto, Jorquera, Márquez, Henrique, Cáceres, Abidal, Touré, Víctor Sánchez, Keita, Gudjohnsen, Hleb, Pedro, Henry, Bojan + Maxwell még múlt pénteken. (16 játékos)
Valamint a tegnapi napon 10 fiatal játékos, akik szintén utaznak Angliába: (zárójelben a koruk)
Védők: Martín Montoya (18 ) Albert Dalmau (17), Marc Muniesa (17), Andreu Fontàs (19), Víctor Espansandín (24),
Középpályások: Rueda (21), Jonathan Dos Santos (19),
Szélsők: Jeffren (21), Gai Assulin (18 ),
Csatár: Rubén Rochina (18 ).
Ennyit arról, hogy fejébe szállt volna ez a fantasztikus idény...
lionelmessi19 írta:Hát jah, kicsit érthetetlen, elég szomorú is tulajdonképp.
Amúgy pedig Ibrahimovic jó játékos. Ki fogok békülni a szakmai vezetőink döntésével, ha beigazolódnak, de ahhoz komoly dolgok kellenek.
Kezdetnek pl az, hogy az ára közel se legyen ahhoz, amit a sajtó (egyébként látszólag semmi alappal) megírt. Erre azért van esély, Laportáék nem hinném h ... van erre egy kifejezés. szóval hogy szembefordulnának azzal, amit évek óta mindig, kiváltképp eddig idén hangoztattak. A reális értékek, a piaci infláció megállítása, stbstb... pláne idesorolva a kedvenc Perezünkre leadott kommentjét.
A második dolog egyértelműen a teljesítmény. Nálam az évi 25 gól a limit, Eto'otól is ezt vártam kb minden évben. Persze csak a bajnokságban. De ha már drágábban jön, most átgondolva, elvárnám hogy ziccereket ne hagyjon ki, mint azt Samu sokszor tette az idény vége felé.
A harmadik és talán utolsó feltétel pedig, hogy adja fel egynéhány dolgát. A fizetés ugye alaptétel, de az már az igazolás létrejöttének is feltétele. A tetűmód bemutattott gólörömei, és egyéb megmozdulásai amikből süt a mérhetetlen Egoizmus, na ezt is el kell hagynia. Henry és Alves érkezésekor hasonló ha nem is ekkora aggályaim voltak, de nekik ment, így reménykedem. Kivéve Alves gusztustalan bár néha vicces színdarabjait. És az utsó: szépen elfogadni hogy ő itt még csak megközelítőleg sem a legnagyobb sztár, hogy ugyanúgy halálra kell dolgoznia magát, alárendelnie a csapatnak, hajtania minden meccsen. Ez is hiányzott tudtommal az eddigi játékstílusából.
Ezeket kell maradéktalanul teljesíteni, és nagyon elégedett leszek. Nem könnyű, nem kevés, de az ő ára sem kevés, és a világ legjobb keretében helyet szorítani neki sem könnyű.
Néhányaknak hozzátenném: számítsatok kritikus szemekre, és véleményekre, ami engem illet. Szapulni fogom kegyetlenül, ha okot ad rá, ahogy Henry tette régen. És talán még kicsit jobban, mert neki nagyobb ára van, nagyobb egoja, és Henryvel ellentétben őt tényleg nem szeretem, mint embert. Persze igyekszem objektívnak maradni majd, hogy ez ne érződjön. De akik Henrynél is úgy érezték régebben, most se fogják kevésbé, rajtuk én nem is tudok segíteni.
Jobban fogod bántani Ibra-t mint Henry-t? akkor jobban tenné ha el se jönne spanyolország közelébe mert amit tőled kapni fog szegény:)lionelmessi19 írta:Hát jah, kicsit érthetetlen, elég szomorú is tulajdonképp.
Amúgy pedig Ibrahimovic jó játékos. Ki fogok békülni a szakmai vezetőink döntésével, ha beigazolódnak, de ahhoz komoly dolgok kellenek.
Kezdetnek pl az, hogy az ára közel se legyen ahhoz, amit a sajtó (egyébként látszólag semmi alappal) megírt. Erre azért van esély, Laportáék nem hinném h ... van erre egy kifejezés. szóval hogy szembefordulnának azzal, amit évek óta mindig, kiváltképp eddig idén hangoztattak. A reális értékek, a piaci infláció megállítása, stbstb... pláne idesorolva a kedvenc Perezünkre leadott kommentjét.
A második dolog egyértelműen a teljesítmény. Nálam az évi 25 gól a limit, Eto'otól is ezt vártam kb minden évben. Persze csak a bajnokságban. De ha már drágábban jön, most átgondolva, elvárnám hogy ziccereket ne hagyjon ki, mint azt Samu sokszor tette az idény vége felé.
A harmadik és talán utolsó feltétel pedig, hogy adja fel egynéhány dolgát. A fizetés ugye alaptétel, de az már az igazolás létrejöttének is feltétele. A tetűmód bemutattott gólörömei, és egyéb megmozdulásai amikből süt a mérhetetlen Egoizmus, na ezt is el kell hagynia. Henry és Alves érkezésekor hasonló ha nem is ekkora aggályaim voltak, de nekik ment, így reménykedem. Kivéve Alves gusztustalan bár néha vicces színdarabjait. És az utsó: szépen elfogadni hogy ő itt még csak megközelítőleg sem a legnagyobb sztár, hogy ugyanúgy halálra kell dolgoznia magát, alárendelnie a csapatnak, hajtania minden meccsen. Ez is hiányzott tudtommal az eddigi játékstílusából.
Ezeket kell maradéktalanul teljesíteni, és nagyon elégedett leszek. Nem könnyű, nem kevés, de az ő ára sem kevés, és a világ legjobb keretében helyet szorítani neki sem könnyű.
Néhányaknak hozzátenném: számítsatok kritikus szemekre, és véleményekre, ami engem illet. Szapulni fogom kegyetlenül, ha okot ad rá, ahogy Henry tette régen. És talán még kicsit jobban, mert neki nagyobb ára van, nagyobb egoja, és Henryvel ellentétben őt tényleg nem szeretem, mint embert. Persze igyekszem objektívnak maradni majd, hogy ez ne érződjön. De akik Henrynél is úgy érezték régebben, most se fogják kevésbé, rajtuk én nem is tudok segíteni.
Ennek minden pontjával tökéletesen egyetértek. Kicsit elszomorít, hogy ilyen embert hoznak ide, miközben ordibálják, hogy Més que un club. De remélem nem hoztak rossz döntést, mert Ibra nagyon ügyes, ez tény, csak annyi sok undorító megmozdulása van, hogy csak CR tudja überelni szvsz.lionelmessi19 írta:Hát jah, kicsit érthetetlen, elég szomorú is tulajdonképp.
Aha volt vmi ilyesféle érzésem, és akkor ők választhatnak elnököt, úgy mint tavaly mikor Laporta leváltására inditottak egy hadjáratot, ami nem jött össze. Kösz!kabekabe írta:A Sociók(támogatók) kezében. Ők fizetnek tagdíjat, ezért olcsóbban vehetnek jegyet, szavazhatnak...piton írta:Lehet h egyszerű lesz a válasz a következő kérdésemre, de nagyon kíváncsi vagyok rá,mivel én nem tudom.![]()
Szóval az FC Barcelona kinek a tulajdonában van???? Laporta(ezt kétlem), az állam, az önkormányzat??? Vagy vmi részvényesek kezében van???
A Sociók(támogatók) kezében. Ők fizetnek tagdíjat, ezért olcsóbban vehetnek jegyet, szavazhatnak...piton írta:Lehet h egyszerű lesz a válasz a következő kérdésemre, de nagyon kíváncsi vagyok rá,mivel én nem tudom.![]()
Szóval az FC Barcelona kinek a tulajdonában van???? Laporta(ezt kétlem), az állam, az önkormányzat??? Vagy vmi részvényesek kezében van???