2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Egyetértek. Főleg, hogy a bal oldal tényleg nem a kezdő 11 bal oldala... Sztem nagyon erős, de ha lehet még fokozni a támadásban azt az oldalt, akkor fokozzuk. Maxwell jó lenne oda, talán egy Bilbao ellen nem is lenne baj a hátsóknak, hogy kevesebben vannak állandóan hátul.kanty írta:Szerintem se lesz baj Pedritovalgyurkocza írta: Szerintem meg igenis Pedro fog bizonyitani a bilbao-s meccsen.Bebizomyitotta, h lehet rá számitani.Dos Santos mellett ő az aki legjobb volt szerintem a fiatalok közül.
Én Maxwelt játszhatnám Abidal helyett, ő minden tekintetben jobb a franciánál.
Nem lesz könnyű a Bilbao ellen, de szerintem nem lesz gond.
Szerintem se lesz baj Pedritovalgyurkocza írta: Szerintem meg igenis Pedro fog bizonyitani a bilbao-s meccsen.
Úgy legyen!FCBMessi19 írta:gyurkocza te miért kell minden hozzászólásodba kritizálj valamit?gyurkocza írta:Ez a baloldal nem túl acélos, de talán a Bilbao ellen elég lesz.![]()
Szerintem meg igenis Pedro fog bizonyitani a bilbao-s meccsen.
gyurkocza te miért kell minden hozzászólásodba kritizálj valamit?gyurkocza írta:Ez a baloldal nem túl acélos, de talán a Bilbao ellen elég lesz.
több mint valószínű miután úgy van kiírva hogy Athletic Bilbao- Barca és nem fordítvapalesz77 írta:
Szerintem Maxwell már a felkészülés alatt jobb volt, mint Abidal. én őt tenném kezdőbe. Ini nem tudom mennyire sérült, ha igen, én Busit tenném vkp-nek, és kipróbálnám végre a Xavi-Touré középpályássortha nem jön be, akkor Touré vkp, Busi Xavi mellée(ilyen többször volt). de ezeken kívül nekem is ez lenne
(ugye idegenben kezdünk? sport1/2 adja majd? bocsi a kicsi offért, de érdekel)
Goal.com...Laji írta:Guardiolat viszont nem győzte meg...palesz77 írta:
Szerintem Maxwell már a felkészülés alatt jobb volt, mint Abidal. én őt tenném kezdőbe.
http://goal.com/en/news/12/spain/2009/0 ... h-with-new
Guardiolat viszont nem győzte meg...palesz77 írta:
Szerintem Maxwell már a felkészülés alatt jobb volt, mint Abidal. én őt tenném kezdőbe.
Igen idegenben kezdünk és a Sport 2 fogja adni 10től de ha vki nem ér akkora haza akk megnézeti az ismétlést a sport 1en hajnali fél4korpalesz77 írta: (ugye idegenben kezdünk? sport1/2 adja majd? bocsi a kicsi offért, de érdekel)
Szerintem Maxwell már a felkészülés alatt jobb volt, mint Abidal. én őt tenném kezdőbe. Ini nem tudom mennyire sérült, ha igen, én Busit tenném vkp-nek, és kipróbálnám végre a Xavi-Touré középpályássortbojanfan írta:A kupagyőzelem miatt az első meccsen kezdjen Pinto. Maxwell harcoljon a kezdőbe jutásért. Touré sokkal jobb, mint Busquets. Ibra még sérült.
Azért,mert a spanyoloknál így műxik ez,h a kupadöntőssel nyomja a duplázó (jelen esetben TRIPLÁZÓ!!!Mental_Theo írta:A bilbaóval játsszuk a szuper kupát, csak nem tudom miért, ha megnyertük a kupát és a bajnokságot is. Ez eddig nem igy volt...furi.nem tudja valaki miért?