Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Már értem,nahátfcbarca0827 írta:Látom te sem érted, hogy miért kellett ezt a bizniszt így nyélbe ütni... Olyan szomorú, hogy még mindig vannak ilyenek... Pedig naponta legalább 5-ször leírják többen is... De mégsem...Sergi írta:...![]()
1. Mert Eto alaptalanul is túl sok pénzt követelPuskasOcsi írta:Üdv mindenkinek!
Elsősorban azért regeltem, mert valahol ki akartam fejteni felháborodásomat, hogy eladják Eto-t. Meg nem is igazán értem. Most elolvastam 1-2 hozzászólást, volt bennük pár ész érv az Ibra üzlet mellett, de így sem értem. Hozzájárult bőségesen 2 BL címhez, 3 bajnoki címhez, ráadásul pont a legutóbbi szezon volt az egyik legsikeresebb a klub történetében. És talán Eto-nak volt 1 ennél jobb szezonja is, de most is jó volt. Ráadásul még fizet is a BArca szépen az Internek...
Semmit sem értek.
u.i.: ezen felül sztem morálisan is megkérdőjelezhető..
joker23 írta:Ne viccelj,Ibra sokkal jobb mint Samu,lehet hogy Samu több gólt lőtt de messze nem olyan szépeket.Samu általában ott a 16osoan belül,lő és gól,emellett Ibra a16oson kívülről is eredményes sokszor és sokkal jobban lő a kameruninál.Sergi írta:Lassan itt az ideje h búcsút mondjunk a valaha volt egyik legjobb Barca csatártól...Nem nagyon tudom elképzelni más csapat mezében,és mégis...Egyértelműen mellette foglalok álláspontot,h ki a jobb, Ő vagy a svéd...Az üzlet anyagi részleteit pedig egyértelműen ostobaságnak tartom a vezetőség részéről...Mintha Samu egy 5 millás cserelap lenne![]()
2-szeres Bl-győztes, és 3-szoros spanyol bajnok csatár legalább ér annyit mint az a 3 scudetto![]()
Az elmúlt Bl-idényben hallgatott a svéd,míg Samu...no comment
A bajnokikon közel hasonló hatékonysággal játszottak(bár Samu ott is vastagabb)
Arra lennék kiváncsi ha Moratti kérte volna Messit is Samu mellett+45 milla, Pep arra is rábólint?![]()
Minden jót a továbbiakban Samu...
Ne viccelj,Ibra sokkal jobb mint Samu,lehet hogy Samu több gólt lőtt de messze nem olyan szépeket.Samu általában ott a 16osoan belül,lő és gól,emellett Ibra a16oson kívülről is eredményes sokszor és sokkal jobban lő a kameruninál.Sergi írta:Lassan itt az ideje h búcsút mondjunk a valaha volt egyik legjobb Barca csatártól...Nem nagyon tudom elképzelni más csapat mezében,és mégis...Egyértelműen mellette foglalok álláspontot,h ki a jobb, Ő vagy a svéd...Az üzlet anyagi részleteit pedig egyértelműen ostobaságnak tartom a vezetőség részéről...Mintha Samu egy 5 millás cserelap lenne![]()
2-szeres Bl-győztes, és 3-szoros spanyol bajnok csatár legalább ér annyit mint az a 3 scudetto![]()
Az elmúlt Bl-idényben hallgatott a svéd,míg Samu...no comment
A bajnokikon közel hasonló hatékonysággal játszottak(bár Samu ott is vastagabb)
Arra lennék kiváncsi ha Moratti kérte volna Messit is Samu mellett+45 milla, Pep arra is rábólint?![]()
Minden jót a továbbiakban Samu...
sértésnek használják, de ha beírod spanyol szótárba akkor is közelebb jutsz a megoldáshoz. jelenti azt is, h aljas, jelenti azt is, h népművészeti cserépedény( kötsög)Barcaádám írta:egy kicsit off de nem értem ezt
http://www.youtube.com/watch?v=TjkHfoBlCnI
Amit mondd a vidibe Eto'o Cabron az mit jelent?
Barcaádám írta:egy kicsit off de nem értem ezt
http://www.youtube.com/watch?v=TjkHfoBlCnI
Amit mondd a vidibe Eto'o Cabron az mit jelent?
Látom te sem érted, hogy miért kellett ezt a bizniszt így nyélbe ütni... Olyan szomorú, hogy még mindig vannak ilyenek... Pedig naponta legalább 5-ször leírják többen is... De mégsem...Sergi írta:...
Még nem írt alá, de már szinte biztosan csak idő kérdése. A sport szerint 1 milló a vita tárgya, ezt szerintem könnyen áthidalják, és legkésőbb estére megszületik a megállapodás.merx írta:már aláírt az interhez vagy mi ez a nagy "búcsúzkodás"????
merx írta:már aláírt az interhez vagy mi ez a nagy "búcsúzkodás"????
szabályosan iszom a szavaidat riboo!riboo írta:Nem is tudom mit lehet ilyenkor írni, ami 100%ban visszaadná, azt amit gondolok....
Köszönjük Samuel Eto'o!!!
Egy igazi különc karakter, egy beskatulyázhatatlan valaki van távozóban!
Szerény véleményem az, hogy szükség van az ilyen emberekre egy klubbnál...
A pályán mutatott megalkuvás nélküli játékát pedig (személyes meglátás...) nem lehetett nem szeretni!!! Rontott ajtó-ablak helyzetek ide vagy oda.....![]()
Egy ösztönlény... gondoljunk csak a "Madrid cabrón"-ra, vagy amikor örömében lökdösni kezdte Pep-et a padnál. Jó látni, hogy ilyen szinten is vannak még "nagyranőtt gyerekek"Akinek amellett, hogy vérprofi, nem voltak "számító", "felszínes" megnyílvánulásai... csak az arcpirító Samu nyilatkozatok
Nem tudok más szófordulattal élni, minthogy: "Remek munkát végzett!!!"
(aki nem hiszi, nézzen utánna...Párizstól-Rómáig térdreparancsolt mindenkit...
Még Vidicset is!
![]()
)
Aztmondom: Soha rosszabb "9-est" a Barcába...![]()
Bárhogy is alakuljon a sora sok gólt, és sikerekben gazdag sérülésmentes játékos éveket kívánok neki...!
Most mondjam a végére, hogy mindig emlékezni fogunk Rá?!?!
-Minek?-Aki látta, az akarva se felejthetné el...
VISCA EL ETO'O!!
Üdv: riboo
Ezzel nagyon sok újat mondtál... Általában meg kell köszönni a gólszerzőknek, hogy gólt lőnek...Barca_10 írta:az ide BL-győzelmet sztem Eto'o-nak is köszönhetjük..mert ha ő nem rúg gólt akk lehet h a Barca nem nyugszik meg és akk még bármi lehetett wna.