Ezt ide is bemásolom,mert látom aktuális...
Azért annyit erről a pénzes dologról,h ha minden igaz,akkor az eltérő adózási törvények miatt egy spanyol 9 milla jurós fizu nagyjából egálban van egy olasz 12 körülivel.Mármint tisztán
Javítsatok ki,ha tévedek,de mintha ezt több fronton is így olvastam volna...
Naszóval,akkor kábé most úgy áll a dolog,h Samu annyit rakna zsebre,mint nálunk.Amennyiben módjában áll,miért ne srófolná fel egy pöppet a lét?
Bírom,h mennyi sok gáláns lovag van errefelé is,akiket nem érdekel mennyit keresnek.

Eszerint amennyiben lehetőséged/tek lenne,h mondjuk a főnökeiddel/tekkel egyezkedjetek fizu ügyben,akkor szó nélkül aláírnád/tok amit eléd/tek raknak?
Sanszos,h nem.Gondolom próbálnátok kihozni a maximumot a dologból.Persze,h könnyű azt mondani "csóri magyar" fórumerként,h 8 v 9 milla,nem mindegy?!Mert nekünk ez olyan irdatlan lé,amennyit sosem fogunk egyben látni.
De ha közelebb hozzuk a dolgot,akkor tegyük fel,h a céged ajánl havi 150 ezret,ami önmagában nem olyan rossz,de egy kis puhítgatás után lehetne az mondjuk 180 is,akkor nem próbálkoznál be? Én megtenném! (Aztán mondjuk,ha megreked a dolog úgy 165nél meg egy bocicsokinál,akkor alávésem és mindenki boldog

)
Ezzel lehet,h én is egy mocskos szemétláda vagyok,és mélyre süllyedek a szemedben -esetleg többekében is- ,de akkor is így érzem.
Szerk.:
Az persze tiszta,h az én példám a megélhetésről szól,Samu milliói meg nem annyira

De ha úgy jobb,akkor átírom 200ezerre a kínált és 260 elérhetőt,meg 230 megállapodott lét (a Boci marad!

)-ami már nem csak megélhetési lóvé,hanem lenne belőle plusz is-,akkor is fenntartom!
Elsősorban nem a pénzösszegeket hangsúlyozom,hanem a hozzáállást.Nincs az a pénz,aminél ne akarna esetleg többet az emberek zöme.Ha százezer forintokról,ha euromilliókról van is szó.És miért ne egyezkedhetne,ahogy minden más playa is a Földön?Értelemszerűen a klub kínál x-et,a playa kér x+y-t.Aztán valahol megáll.Ennyi...