cantera írta:nekem tetszik, ahogy néhány ember már szinte akkor leírta a Madridot amikor az előző idény még véget sem ért

na jó ez nem így volt, de ahogy jöttek az első igazolások, már biztosnak tűnt hogy megint nem nyerünk semmit, most meg a tegnapi meccs kapcsán jött ez elő megint. na nem baj,
legfeljebb lesz mit az arcotok elé tenni hogy tessék, itt van, válasszatok más pályát mert a jóslás nem megy.
Azért,amennyiben tényleg bejön a dolog, bízom benne,h nem általánosítani fogsz/fogtok és majd úgy emlékezni vissza a nyárra,h egyöntetű vélemény volt itt,h Kakák (

) lesztek és ússe nyertek semmit!
Én naon remélem,h borzasztóan jók lesztek ti is és mi is.Igazán nagy élmény lenne az idény,ha ilyen borzasztó erős keretek kihoznák magukból a maximumot.Parádés évnek nézhetünk elébe.
Nem jósolok,csak áhítom:
Minden fronton legyetek ott a végelszámolásban, szép játékkal!
És minden fronton végezzetek mögöttünk a második helyen!
Jah,és tényleg nem szabad túl nagy következtetéseket levonni az első pár edzőmeccsből.Van erre egy igen találó jelző:idény eleji forma.
Tehát messze nem a legjobb!Ahogy azt hülyeség is lenne elvárni a felkészülés elején.
Kollegák,oltjátok itt az ellent,de arra nem gondoltok,h ha esetleg kikapunk mondjuk a T'hamtől (ami megjegyzem simán beleférne és kit érdekelne ez most...

[Na persze azért nem kéne!

]),milyen magasröptű revanst vehetnek a madridisták?!
Korai még,naon korai nagy szavakkal dobálózni és kész tényként kezelni ezt-azt.Még egy perc nem zajlott le az igazi megmérettetésekből.Szal csak nyugika-lazaság!
Utóbb látom,h Titinho Koma már bővebben írt erről,ajánlom megfontolásra!
Ezek a felkészülési meccsek semmit nem jelentenek, vagy hogy ki szerepel a legjobban ezeken a meccseken. Ezek csak arra valók, hogy megfelelő erőnlétbe hozzák a játékosokat, és az újak is egy kicsit belelássanak a taktikába (direkt írtam, hogy csak egy kicsit mert 5 meccs alatt még nem fogja egy új játékos sem vágni a csapat taktikáját) most az hogy 5-6 góllal vagy csak 1 góllal nyeri meg az adott csapat az nem sokat számít. Most azért fikázni a Madridot, mert csak 1 góllal nyert...húú...nagy cucc. Egy teljesen új csapat, új taktikával (4-3-3-at nem játszák, pláne nem ez a keret), új edzővel. Ezeken a meccseken az edző sem az eredményt nézi, hanem hogy kinek hol a helye, ki hogyan teljesít az adott poszton, milyen taktikai elemben kell még fejlődni, stb., stb.
Realista24 írta:
Henry idén meg sem fogja közelíteni Benzemát, erre fogadni merek
És mi alapján fogod összehasonlítani őket?
Mivel a ti franciátok középcsatár,a miénk pedig bal szélső...
Mégha megannyira támadó is.Akkor lehetne hitelesen összemérni őket,ha Titi is végig középen tolná.És akkor kibukhatna TALÁN,h ki is a jobb jelenleg.
Realista24 írta:hát a válogatottban is érződik Xavi hiánya, Xabié kevésbé... az hasonló szintű csapat nem? Xavi a jelenkor legjobb irányítója, ő lett az EB legjobbja is, zseni. Xabi meg szimplán jó irányító, talán több is szimplán jónál, de nem egy Xavi...
Nem győzlek meg, nem győzől meg, ennyi, fölösleges tovább ezen témázni.
Ha a Realba megy jövőre talán megváltozik a véleményetek.
Bár aki a Realba megy csak [auto_cenzúra] lehet...
Nem kell ez a duma!
Főleg úgy,h láthatóan nálad meg aki a reálban tolja,automatice jobb lesz többnyire,mint az a BARCA player,aki ugyanazon a poszton játszik!
Bagoly mondja...
CSOki!
Azt megkérdezhetem,h mi a különbség a Hód és Karim között?
Ezt csak azért kérdezem,mert ha jól vágom,akkor tavaly még nagy volt a bizadalom odaát és nem is volt olyan eredménytelen a holland.(Tudom,h neked nem jött be már akkor sem.)Aztán az idény végeztével szinte egyöntetűen fikázza Huntit mindenki,köztük azok,akik esetleg lelkesedtek miatta,amíg volt esélyetek megfogni minket.
Most meg jött Benzema,aki tulajképpen ugyanolyan hátszéllel érkezik.Egy lejjebb minősített bajnokságból (persze a spanyolnál

),ahol rendesen termelte a gólokat.De igazán nagy csapatnál még nem tudni mi jön ki belőle,tehát sötét ló (volt) mindkettő...Persze jobban pörög a neve a franciának,de ez köszönhető a sok BL indulásnak és bajnoki címnek.Valamint a több udvarlónak is

.De szigorúan,mint playa nem feltétlenül érzek én több potenciált (főleg ennyivel) az új fiútokban.Bár túl sok meccsen nem láttam egyiket sem,ezt hozzáteszem!
Szal nekem,külső szemlélőként nem sok különbség van köztük.Te h látod őket?
És úgy általánosságban miért van ekkora respektje Benzemának nálatok?Főleg úgy,h semmit nem tett le a reálban az asztalra még.Hunti meg egy fél szezon után mehet a vérbe...
Azért is Téged kérdezlek,mert általában objektív,higgadt,megfontolt megnyilvánulásaid vannak.