srácok, most komolyan én ezt az Eto'o - Ibra ügyet egyáltalán nem értem, felháborít, és nem győzök rajta dühöngeni.
nem tudom, mennyit von le Eto'o piaci árából az, hogy egy év van hátra a szerződéséből, de annyira sokat biztos nem, hiszen benne van a világ 4-5 legjobb középcsatárában, és ez nem kérdés.
na most, úgy áll az üzlet, ha jól értem, hogy Eto'o plusz Hleb (esetleg kölcsönbe?) plusz
35-40 millió (elképesztő !!!) = Ibrahimovic, akkor az gyakorlatilag azt jelenti, hogy a bosnyák lesz a világ legdrágább játékosa.

hogy miért? Samu alsó hangon is ér 35-40 milliót, még akkor is, ha csak egy éve van, pláne most, hogy a Madrid így felverte az árakat, Hleb is ér mondjuk 15-öt, plusz a klub által adott 35-40, az összesen legalább 85, legfeljebb 95 (!!!) millió euró, ami ugye több, mint a Real által Céért kifizetett összeg. persze, ez itt nem egy összeg lenne, hanem érték, de mindegy is, számomra ennél rosszabb üzletet elképzelni sem lehetne.
Ibra számomra amúgyis a legvisszataszítóbb játékos a világon, Samu meg igaz, hogy egy problémás valaki, de a szívét-lelkét kitette a csapatért, és fél szezonos sérülésekkel tarkított idényeiben több gólt rúgott, mint ez a fhasszmutogató, önimádó majom a Juvéban, amit egyébként az ősi rivális Interért (meg sok pénzért) hagyott ott, ebből kb. látszik is, hogy mennyit ér neki egy adott klubban játszani. Figónál lejjebb lévő szint, jellemben, de most nem is ez a legfontosabb, mert nem én vagyok az edző, nem láthatok bele annyira, mint Pep, aki vállalja érte a felelősséget. ez csak a véleményem, amihez meg jogom van, legfeljebb majd kimoderáltok. és a röhejes "érvek", amiket itt felhoznak egyesek! hogy kevesebb gólt lő, de szebbeket! ezt most valaki komolyan gondolta? pl. 2005/2006 Serie A: Zlatikátok 35 meccsen 7 gólt szerzett... 7 szép góllal meglett volna az idei triplázás???!?!?! nevetséges, emberek, nevetséges... ennyit a Samu-fikázóknak szántam.
na, szóval, szerintem egy sokkal rosszabb emberre cseréljük el Eto'o-t, de ha még csak elcserélnénk, Istenem! nem elcseréljük, hanem irgalmatlan mennyiségű pénzért
és egy vele (minimum!) egyenrangú csatár áráért akarjuk elhozni...
én erre egy szót tudnék mondani: öngyilkosság... szomorú nap lesz az, amikor zlatan felveszi a Barca mezét...