Ott van 6 ember. Ez neked kevés?

Bocs, de sztem egy Almerira ellen simán kezdhet egyszerre 2 fiatal elöl. És sok ilyen meccs lesz, amikor nem kell a legerősebb kezdővel kiállni. Avagy bl idejére meg már simán beérnének, tehát simán játszhatnának, mert ha a tehetség munával párosul, akkor lesz jó játék, ami meglesz Pepnél...
Bence8! Sztem a kp inkább úgy nézhet ki ( ha nem akarunk nagyon variálni, mert ha azt akarnánk, akkor nagyon sokat kéne írni, mert Keita is játszhat Touré helyén ) hogy Thiago lenne Xavi cseréje és Busquets Yaya-é. Sztem és akkor már kész is lenne a keret.
Kv-nek meg ott lenne Muniesa, sztem simán jöhetne, meg kezdhetne is néhány kisebb meccsen. Legkésőbb jövőre meg a nagyokkal kell játszania!

[/quote]
Tesókám ez nem az Mtk! Én is szeretem a fiatal, tehetséges játékosokat, de azért nem lehet csak rájuk építeni egy ilyen klubnál! Legyenek ott, játszanak is, de azért senki nem lenne nyugodt, ha mondjuk a Real ellen sérülés, vagy egyéb okok miatt hiényzó Messi helyén Pedro kezdene, vagy 0-0esetén Jeffren váltaná Henryt, mert kell a gól! Övék a jövő, de csak éssszel lehet ezt csinálni! Azért kicsit gondolkodni is kéne! Ráadásul soha nem is láttad még őket játszani, csak a híreket olvasod róluk!