Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem tök mindegy? Pep úgyse szán neki szerepet....thierryhenry írta:Más vizek felé evezve Keirrison mikor ír alá?Már nagyon várom!
Més que un club:FC BARCELONA
Na akkor Masche ugyan vkp., de akkor Segi tud Xaviék helyén játszani, Ini meg többet tud Titi helyén, ennyire egyszerű, de Benítez makacs ember és ha azt mondja akkor nem megy el. Paulsen egy munkásember, dolgozik, szabálytalankodik... Nekem nagy bajom nincs vele, úgy néz ki Pep télleg akarja, kérdés pénzt vagy Martint adná, ill. kölcsönbe menne Martin, kölcsönbe jönne-e Paulsen, sztem Caceres-ről nem akarnak lemondani véglegesen. Cesc nagyon jó és fiaal játékos, saját nevelés, de ezt már sokan, sokszor kifejtették, én neki örülnék, de nem tartom valószínűnek:palesz77 írta:na, úgy látszik nem Zlatan lesz az utcsó igazolásunk(remélem tényleg jön)
http://translate.google.com/translate?u ... l=es&tl=en
még akar a vezetőség egy középpályást, akik esszerint a Mascherano-Poulsen-Fabregas trióból kerülnek ki.és Cescre szavaznék, tud ő szűrőt is játszani, régebben az volt... amúgy tőlem jöhet Javier is, csak ne a Dánt légyszinála még Gago is jobban játszik
A "tiltottak listája": www.sporthirado.hupalesz77 írta:akkor kiért nyilatkoztak olyanokat, hogy még ma folytatják, de már közel a megegyezés? amúgy a Sporrthirado nem forrás, asszem tiltólistán is van... egyik spanyol lapon sincs ilyen, úgyhogy én még nem hiszem el. de amúgy jó lennebali 15 írta:Tegnap este megegyeztek. Ma írják alá.
Eto 10 millát kap majd évente.
akkor kiért nyilatkoztak olyanokat, hogy még ma folytatják, de már közel a megegyezés? amúgy a Sporrthirado nem forrás, asszem tiltólistán is van... egyik spanyol lapon sincs ilyen, úgyhogy én még nem hiszem el. de amúgy jó lennebali 15 írta:Tegnap este megegyeztek. Ma írják alá.
Eurosport, reggeli hírek.Ticsi 23 írta:Én is olvastam a cikket a középpályásokról: Poulsen, Mascherano, Cesc
Poulsent a legkönnyebb megszerezni a 3 közül, remélem őt amolyan pótigazolásnak szánja a vezetőség, ha más nem jön össze.
Maschrano remek játékos, az egyik kedvenc középpályásom. Viszont ő igazi vkp, és így nem oldódna meg a Xavi-Iniesta duó pihentetése. Az Afrika-kupa miatt én nem igazolnék senkit, szerintem Busquets megoldaja. Ne értsen félre senki, nagyon örülnék, ha Mascherano érkezne, de ebben az esetben mindenképp kellene még egy irányítószellemű játékos.
Ha Fabregas neve felmerül, akkor mindig heves szóváltások alakulnak ki. Én személy szerint örülnék neki, és ő is visszaszeretne térni. Az ő esetében az ár a nagy probléma. Az Arsenal nem adná olcsón, és mi pedig nem szoktunk sokat költeni a sajátnevelésű játékosok visszaszerzésére. Hiába kedvelem jobban Mascheranot, Cescnek jobban örülnék: a vérében van a játékunk és vele megoldódna a középpálya rotációja is.
Hajrá FC BARCELONA!!!
szerk.:Forrás?bali 15 írta:Tegnap este megegyeztek. Ma írják alá.
Forrás?bali 15 írta:Tegnap este megegyeztek. Ma írják alá.
Ilyen egyszerű a dolog. A Barca helyzetével pedig Mesalles is 100%-ig tisztában van, így Eto'o helyzete is érthető. Nekik nem létkérdés az átigazolás lehetősége.roonie írta:Komolyan nem hiszem el, hogy itt az emberek miért nem fogják fel Eto'o helyzetét.
Eto'o nem ér 30-40 millát, sőt, egyelőre 10et sem, mivel senki nem akarja megvenni. Mivel nem fogják megvenni (Machester City-be Eto'o nem akart menni), ezért ittmarad még egy évre, ez ugye fizetésben kb 10milla mínusz, jövőre meg ingyen mehetne bárhova.
Tulajdonképpen most is ingyen megy, csak megkönnyíti Ibrahimovic leigazolását. Szóval ilyen értelemben Ibra=45milla plusz Hleb kölcsön, legalábbis a mi szempontunkból.
Ha most nem adnánk nekik oda Eto't, akkor nem jönne normális ajánlat szeptembering érte, mivel mindenki arra vár, hogy jövőre lejár a szerződése és akkor majd ad neki egy magas fizetést és ennyi. Magyarul ingyen menne el, úgy hogy még egy évig fizetnénk őt.
Ehelyett most elmegy, könnyíti Ibra átigazolását (csúnya ezt így kimondani, de így van) és legalább nem egy, a Barcelona számára nagyon ellenséges klubba távozik. (A Barca is rábólint, míg jövőre nincs beleszólása).
Tesókáim csak , hogy tisztán lássatok (de ezt már sokan kifejtették):raul72 írta: na mondjuk akkor legyen 35 M (ami 36 M mert elszámoltad:D) (de amúgy is 50-et kér az Inter) Akkor erre rájön 12 M-es Ibra fizetés az 48 + Hleb fizetését nem hiszem hogy fizetné az Intermax a felét . magyarul így is olyan 49 milla . És ha ötvennel számolod még akkor meg már 54 M
Ami biztos, hogy az Inter és a Barcelona megegyeztek szóval faragni az árából már nem fogunk. Viszont a 40-45 milla+Eto+Hleb tudtommal nem volt megerősítve semmilyen hivatalosnak tekinthető forrás által. Szóval én abban reménykedem hogy ezek a sajtóértesülések tévesek.barcafan0911 írta: Szerencsére még nem hivatalos, remélem addig faragunk az árból.
Nagyon remélem mert ez így túl sok és számomra elképzelhetetlen, hogy egy játékosért ennyit fizessünk.barcafan0911 írta:Szerencsére még nem hivatalos, remélem addig faragunk az árból.madmushroom írta:Most akkor az a tényálladék, hogy már kézpénznek lehet venni a cserét? Vagy még közel sem hivatalos ?
Szerencsére még nem hivatalos, remélem addig faragunk az árból.madmushroom írta:Most akkor az a tényálladék, hogy már kézpénznek lehet venni a cserét? Vagy még közel sem hivatalos ?
elvileg nincs ára , azt mondta vki a fórumon . Magyarul ha már 20-at adott volna a Milan akkor 50-20 M az 30 M , vagyis jelentősen olcsóbb mint a mostani üzlet , de mind1 .azért Ibra elég jó játékos , kíváncsi leszek mire megy Barcelonában , mert ő nem nagyon van a16-on belül , és inkább ilyen befejező csatár kéne , de kíváncsi vagyok hogy mit produkál Ibra madj katalóniában.MR. TROMORT777 írta:Villa azért nem jó opció, mert akkor Eto-val nem tudunk mit kezdeni, senki nem venné meg, max a city, de az meg Eto-nak nem tetszik.
Van még a Milán, de ők nem tom kiperkálták volna-e a rendes árát Eto-nak
na mondjuk akkor legyen 35 M (ami 36 M mert elszámoltad:D) (de amúgy is 50-et kér az Inter) Akkor erre rájön 12 M-es Ibra fizetés az 48 + Hleb fizetését nem hiszem hogy fizetné az Intermessi4ever írta:kifizettünk 45 milkát. Eto'o piaci értékét leszarhatjuk mert senkinek sem kell azaz 6?millió euróval csökken ibra ára mert hogy asszem annyi a fizetése és azt mint tudod nem kell fizetnünk. Hleb kölcsönbe megy azaz kb 3 milliós fizuját se fizetjük. Ergo meg vesszük 35 millióért Ibrát és nem lesz a legdrágább játékos.Azért vonjuk le mert nem kell fizettni. Az haszonraul72 írta:én értem hogy kell Ibra ő ugye a 2 opció volt és adnak érte 50+Eto'o+Hleb ez kb 85 M (Ronaldo ára) , de nem is ez a lényeg hanem hogy Villa is ment volna 50M-ért !! Akor miért nem őt ?? Sokkal logikusabb lett volna... Amúgy én azt nem érte mhogy miért vonjátok le Eto'o és Hleb fizetését az átigazolásból , mikor helyette jön egy még nagyobb fizetés