Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
a sport tv 1 egy külföldi adó-ha jól tudom-aminek semmi köze a magyar sport1-hez. szal a sport1-en tuti nem lesz..Messiboy19 írta:Akkor most a sport tv 1 és a sport1 ugyanaz, tehát a sport1 adja a meccsünket?? mert a műsorban nem szerepel???
www.digisport.hu <---- innen ítélve nem..szergoka írta:Valaki megtudná mondani, h akkor a digisport adja e a ma esti meccsünket vagy nem.
Mer Sasi kollega azt írta, h lesz. Ő meg elég kompetens szokott lenni ebben.
Koszonom, vissza olvasgattam pedig, csak nem az oldal aljaig...Mar alig varom..Been001 írta:
A következő csatornák adják az esti meccset:
...
by:alex27
Szakacs írta:Valaki tudjae hogy a ma esti meccset kozvetitie valamilyen csatorna vagy muszaly streamelni ?
Azt nem vágom, de a TV2-n jó lesz!danko94 írta:És a story-n milyen kommentátortok lesznek??? Havas Henrik lesz a kommentátor és Kiszel Tünde meg a szakkommentátor, a stúdióban meg Lagzi Lajcsi és Hajdu Péter fog értékelni???![]()
![]()
A Digi-n is Csiszártol annyira kivoltam tegnap
![]()
![]()
Cool TV a Sportklubbal karöltve adta volna az NB1-es meccseket, ha ők nyerték volna el a jogokat.LM10 írta:Tényleg szánalom ami itt megy Magyarországon....4-5 éve a SPORTTV nyomta mind az 5 nagy bajnokságot, a VIASAT3 pedig a BL-t és ennyi...most meg eurosport2, digisport, STORYTV,sőt én azt is hallottam, h a COOL TV is nyom meccseket...VICC
Elvileg ők választanak először, aztán DigiSport.danko94 írta:MICSODAAAA???? Na ez ugye nem komoly??? Mi a francot képzelnek ezek ??? Két dáridó meg szappanopera közé beraknak egy meccset??? Összepisálom magam... Hová fajul a világ....Jövőre meg majd a Zone romantica meg az Animalplanet és a Minimax adja a délutáni meccseket a 22 órakkor kezdődőeket meg a privat spice....Valbali írta:StoryTV(:)) : EL![]()
![]()
danko94 írta:MICSODAAAA???? Na ez ugye nem komoly??? Mi a francot képzelnek ezek ??? Két dáridó meg szappanopera közé beraknak egy meccset??? Összepisálom magam... Hová fajul a világ....Jövőre meg majd a Zone romantica meg az Animalplanet és a Minimax adja a délutáni meccseket a 22 órakkor kezdődőeket meg a privat spice....Valbali írta:StoryTV(:)) : EL![]()
![]()
MICSODAAAA???? Na ez ugye nem komoly??? Mi a francot képzelnek ezek ??? Két dáridó meg szappanopera közé beraknak egy meccset??? Összepisálom magam... Hová fajul a világ....Jövőre meg majd a Zone romantica meg az Animalplanet és a Minimax adja a délutáni meccseket a 22 órakkor kezdődőeket meg a privat spice....Valbali írta:StoryTV(:)) : EL
Sport TV(1-2) - spanyol, olasz,holland, portugál,skót, angolII, magyar(+kupák)Been001 írta:merx írta:valaki felvilágosítana, hogy az egyes bajnokságokat, a bl-t illetve az európa ligát pontosan mely csatornákon lehet majd nézni?
nem igazán tudtam eligazodni a neten talált hírekből, hogy a közvetítési jogok pontosan hogyan alakultak, ez a digisport bekavart
a barca és a real összes bajnoki meccsét 3 évig a sport tv adja.a bl-t azt a tv2 és az m1 adja.európa liga szerintem szintén sport tv, de ezt nem tudom..német bajnokság továbbra is sportklub..
mást nem tudok:D
Nem!! a Digisport az egy teljesen külön csatorna!!! Nálam (digikabel nél) a sportklubb helyére rakták beBogci írta:alex27 írta: ....Sport TV1.....
Gondolom ha nekem digim van akkor ez a Sport TV1 nem a digis sport 1-et jelenti!!!!Erősítse ezt meg valaki aki tudja!!! Köszi!!!
Barca és a Real bajnoki meccsei: Sport1 és Sport2 Kizárólagmerx írta:valaki felvilágosítana, hogy az egyes bajnokságokat, a bl-t illetve az európa ligát pontosan mely csatornákon lehet majd nézni?
nem igazán tudtam eligazodni a neten talált hírekből, hogy a közvetítési jogok pontosan hogyan alakultak, ez a digisport bekavart
BL: TV2, Digisport (Fontosabb meccsek az előbbin)merx írta:valaki felvilágosítana, hogy az egyes bajnokságokat, a bl-t illetve az európa ligát pontosan mely csatornákon lehet majd nézni?
merx írta:valaki felvilágosítana, hogy az egyes bajnokságokat, a bl-t illetve az európa ligát pontosan mely csatornákon lehet majd nézni?