a tisztánlátás érdekében leírom nagyjából mi történt, mert látom sokan nem látták a meccset ... ugye mint azt megírták sok helyen félidőben volt egy kis balhé azt a mi ultráink kezdték görögtüzek dobálásával a románok pedig szétverték a kerítést és a székeket aztán azokkal válaszoltak (az okos magyar sünök viszont álltak mint egy f.sz aztán a románok hátráltak)
ekkor viszonlyag megnyugodtak a felek viszont meccs végén mikor a románokat kivezették az újpestiek a lelátókról lemenve az udvarról próbálták utánuk menni, viszont a magyar rendőrök szó szerint visszaverték őket...ekkor kb a 3/4 stadion kiürült már (a "keménymag" eközben bunyózott) mi pedig kb 200an bentragadtunk a stadionban aztán kb 20 perc múlva tudtunk kijutni, mert senki nem mert kimozdulni a füst miatt...eccer lenéztem de pár méterre tőlem robbant egy petárda meg szemembe csapott a könnygáz is a levegőből szal végül átmásztunk a D szektoron át... naggyából ennyi történt meccs után de ahogy a rendőrök adóvevőin értettem kb a Váci utcáig oszkatták őket... azt nemértem, hogy a magyar sünök mér a mieinket bántják mikor a román kutyák ugyanúgy balhéztak és őket meg csak nézték hozzájuk sem mertek érni...mi ilyen széktörésért meg petárdázásért Bukarestben már nagyon nagy verést kaptunk volna az ottani rendőröktől

szal szánalom... éreztem én hogy a B középbe kellett vna mennem, de fater soha nemjön velem oda csak haverral mek be....egyápként sok meccsen, többek közöt ezen is sokkal biztonságosabb volt a B közép mint a B szektor....huh ez kicsit hosszú lett, de ki kellet beszélnem magam és a szemem is kezd kitisztulni

ja és am a kiírások odab.szósak voltak sztem nagyon
"Honnan lehet tudni, hogy cigány vagy?-Románul beszélsz!"
"A magyar anyák a világ legszebb asszonyai! Olyan nők melyekről ti még álmodni sem mertek! Leendő királyaitok!"