Pro Evolution Soccer
- madmushroom
- Capitá del Barça
Letoltam az első három meccsemet az új kerettel.
Espanyol 0-2 Barca (iniesta,ibrahimovic)
Barca 1-1 Valencia (iniesta)
Real Madrid 2-3 Barca (messi,ibrahimovic,yaya touré)
Espanyol 0-2 Barca (iniesta,ibrahimovic)
Barca 1-1 Valencia (iniesta)
Real Madrid 2-3 Barca (messi,ibrahimovic,yaya touré)
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
- Kardi
- Capitá del Barça
danikaa10: Van "..fifa.." topik is, ott talán többet tudnak segíteni a fifával kapcsolatos kérdéseiddel!
Amúgy valaki nemtudja, hogy lehet online játszani a PES-sel, mert nekem nem működik és állítólag csak akkor jó ha eredeti a játék, ami az enyémre nemigaz!
Amúgy valaki nemtudja, hogy lehet online játszani a PES-sel, mert nekem nem működik és állítólag csak akkor jó ha eredeti a játék, ami az enyémre nemigaz!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Kardi 2009.07.25. 00:29:34-kor.

.:El Barça es Mes Que un Club!:.
- danikaa10
- Entrenador del Barça
Na végre
Nagy nehezen felraktam az új mezeket
Csináltam is egy képet 
http://efrud.com/images/fifa09.bmp

http://efrud.com/images/fifa09.bmp
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.

- Fernando
- Llegenda del Barça
Őőő foggalmam nincs. Ps-en játszok évek óta. Amugy vana FIFAnak topicja. Ott tuti válaszol vki okosabb nálamdanikaa10 írta:Köszi, de letöltöttem és utána mit kell cisnálnom, mert ha megnyitom Winrarba csak képeket ad kiFernando írta: www.fifahungary.com itt nézelődj

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- danikaa10
- Entrenador del Barça
Pls valaki segítsen. Letöltöttem a 09 Kit Tool nevű programot, mert elvileg ezzel lehet importálni a 2010-es mezeket, de nem tom itt mit kell csinálni.
Valkai segítsen kérem
Valkai segítsen kérem

Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.

Master Ligaban játszom Regular szinten.Skeraj írta:És mien játékmódba játszotok?
Master League v sima League&Cup?
És ha már mindenki El Clasicozik

Real 0-3 Barca
Gólok: Henry,Henry,Eto'o
1 fejes 1 kipattanó gól és 1 kapuskicseleyés Eto'oval

Nem vagyok annyira jó de a magam szintjén..

Ja és BaL: 19 éves vagyok és csatár poszton játszom a Lyonban.
- FCBarca88
- Capitá del Barça
Végig vittem benne minden válogatott tornát, ML-el is sokat játszoztam, de főleg Become a Legendeztem(2karrierrel kb 25-30szezont) +online.Skeraj írta:És mien játékmódba játszotok?
Master League v sima League&Cup?
Ilyenkor nyáron, az összes pesnél "pihenek". Folyamatosan frissítem az adott játék adatbázisát, megcsinálom az igazolásokat stb és csak barátságos meccseket nyomok. Persze mindig a Barca-val.
Pc,bill.,top player, játékosok formája: egységesen normál.
I am a Runner![...]
FCBarcelona, Fradi, Schumi, Németország!
FCBarcelona, Fradi, Schumi, Németország!
- danikaa10
- Entrenador del Barça
Köszi, de letöltöttem és utána mit kell cisnálnom, mert ha megnyitom Winrarba csak képeket ad kiFernando írta:www.fifahungary.com itt nézelődjdanikaa10 írta:Tudna adni nekem valaki egy linket a Fifa 09-hez anonnan letudom szedni a Barca 2009-10-es mezét?
Vagy lese lehet tölteni?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára danikaa10 2009.07.24. 20:36:24-kor.

a nagyon közelieket csináld úgy, hogy fullra nyomod az A-t (ami a játékban még az ívelés és a becsúszás), és mellé nyomd a lefelé nyilat, így laposan ellövi a sorfal alatt, nekem többnyire ez beszokott jönni.MR. TROMORT777 írta:2. Szabadrugások: nagyon ritkán tok szabi gólt lőni, pedig probálkozok
tippeket várok

Én is pc-n játsyom csak konzolon 
Egyébként ha valakit érdekel így néz ki a keretem a 2010-2011-es szezonban:
Kezdő 11: Valdés, Dani Alves, Puyol, Cáceres, Abidal, Camacho, Xavi, Iniesta, Messi, Eto'o és Henry
Cserepad: Fiorillo, Márquez, Szélesi, Bos, Sylvinho, Yaya Touré, N'zogbia, Hleb, Nasri, Young, Bojan, Juan Mata
Tartalék: Feczesin, Piqué és Bianchi
Bos, Bianchi és Fiorillo ilyen ifi tehetség
Syl-t gyakran játszatom. Young jó játékos Mata se rosz de inkább Youngot játszatom. Nasi akkor játszik mikor Ini nem. az pedig ritka mert Iniesta a legjobb a csapatban. mindent meg tudok vele csinálni. a lövésén még 1 icipicit csiszolni kell és kész az aranylabdás Ini. Eddig nem volt aranylabdás játékosom csak a 2008-ban Messi

Egyébként ha valakit érdekel így néz ki a keretem a 2010-2011-es szezonban:
Kezdő 11: Valdés, Dani Alves, Puyol, Cáceres, Abidal, Camacho, Xavi, Iniesta, Messi, Eto'o és Henry
Cserepad: Fiorillo, Márquez, Szélesi, Bos, Sylvinho, Yaya Touré, N'zogbia, Hleb, Nasri, Young, Bojan, Juan Mata
Tartalék: Feczesin, Piqué és Bianchi
Bos, Bianchi és Fiorillo ilyen ifi tehetség

Syl-t gyakran játszatom. Young jó játékos Mata se rosz de inkább Youngot játszatom. Nasi akkor játszik mikor Ini nem. az pedig ritka mert Iniesta a legjobb a csapatban. mindent meg tudok vele csinálni. a lövésén még 1 icipicit csiszolni kell és kész az aranylabdás Ini. Eddig nem volt aranylabdás játékosom csak a 2008-ban Messi

- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Ja, akkor tényleg az az élethűbb...Messi199 írta: Imádom a PES-t sokkal jobban lehet példa kényszerítőzni , mint a fifába
viszont kapura lőni fifába jobban lehet , ott még 35 ről is rugok akkora ficakot csak úgy füstöl

KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
- Messi199
- Jugador d'estrella
Én is most játszottam le egy El Clásicót én 1:4 re daráltam reált..
Messi 12 , Xavi 38 , (Raúl 57) , Ibra 69 , Iniesta 76.
Állva tapsoltak a bernabeúba

Imádom a PES-t sokkal jobban lehet példa kényszerítőzni , mint a fifába
viszont kapura lőni fifába jobban lehet , ott még 35 ről is rugok akkora ficakot csak úgy füstöl
Messi 12 , Xavi 38 , (Raúl 57) , Ibra 69 , Iniesta 76.

Állva tapsoltak a bernabeúba

Imádom a PES-t sokkal jobban lehet példa kényszerítőzni , mint a fifába

Tots Unit Fem Forca !!
Pontosan! Nekem is feltűnt milyen jó. ennek örülök mert 100%-ban tudja helyettesíteni Messitlevproff írta:Bocs ha már volt de nem nagyon olvasgatom ezt a topicot!!De csak nekem tűnt fel h Hlebet nagyon erősre csinálták?Szinte mindent meg tud csinálni mint Messi épp hogy egy kicsivel rosszab mint Lionel!Ha Messit kicsit pihenteni akarom akkor ő simán megtudja oldani!Engem mondjuk egy kicsit meglepett!

Egyébként igazoltam két magyart

- levproff
- Director del Fútbol
Bocs ha már volt de nem nagyon olvasgatom ezt a topicot!!De csak nekem tűnt fel h Hlebet nagyon erősre csinálták?Szinte mindent meg tud csinálni mint Messi épp hogy egy kicsivel rosszab mint Lionel!Ha Messit kicsit pihenteni akarom akkor ő simán megtudja oldani!Engem mondjuk egy kicsit meglepett! 

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
- Fernando
- Llegenda del Barça
www.fifahungary.com itt nézelődjdanikaa10 írta:Tudna adni nekem valaki egy linket a Fifa 09-hez anonnan letudom szedni a Barca 2009-10-es mezét?
Vagy lese lehet tölteni?

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- danikaa10
- Entrenador del Barça
Tudna adni nekem valaki egy linket a Fifa 09-hez anonnan letudom szedni a Barca 2009-10-es mezét?
Vagy lese lehet tölteni?
Vagy lese lehet tölteni?

Na Kardi mondtam én!
én Top playeren játszok, nem rosszul, a meccseimet simán nyerem, 2-3 döntetlen, és max 3 vereség egy szezonban
de nekem 2 dologgal van bajom:
1. távoli lövések: soha nem jön össze a kapusok mindig kivédik szögletre
Tippeket várok
2. Szabadrugások: nagyon ritkán tok szabi gólt lőni, pedig probálkozok
tippeket várok
76!!! piros???? te jó ég, nekem egy szezonban max 3
sárgából előző szezonomban volt 17
erre mondta a haverom, h vadállat vagyok
én Top playeren játszok, nem rosszul, a meccseimet simán nyerem, 2-3 döntetlen, és max 3 vereség egy szezonban
de nekem 2 dologgal van bajom:
1. távoli lövések: soha nem jön össze a kapusok mindig kivédik szögletre
Tippeket várok
2. Szabadrugások: nagyon ritkán tok szabi gólt lőni, pedig probálkozok
tippeket várok
76!!! piros???? te jó ég, nekem egy szezonban max 3
sárgából előző szezonomban volt 17

- Kardi
- Capitá del Barça
Na srácok akkor íme a Top Player szinten elért első meccsek eredményei:
*Villareal-Barca 1-1 (bajnoki meccs)
*Barca-Sevilla 0-1 (Copa del Rey 1st leg)
*Real Betis-Barca 1-4 (bajnoki)
*Sevilla-Barca 3-4 (Copa del Rey 2nd leg...idegenben lött több góllal továbbjutottam)
*Barca-Sporting Gijon 4-1 (bajnoki)
*Valencia-Barca 1-4 (bajnoki)
...kicsit viccesnek tartom ezt a sok 4 gól/meccs dolgot a részemről, amúgy ezen a szinten már valahogy nemtudok olyan jól mozogni Messivel (ezen a 6 meccsen 0 gólt löttem vele
). Henryval viszont valami piszok jól megy, gyönyörű bombákat tolok 16-20méterről (6 meccsen lött 17 gólomból kb. 10et vele sikerült). 
Medek Peti: Te valami hatalmas favágó lehetsz, megnéznék egyszer egy meccsedet
...próbálj meg nem csak becsúszással szerelni, én amióta játszom nemkaptam összesen annyi pirosat vagy sárgát mint te egy szezon alatt. 
*Villareal-Barca 1-1 (bajnoki meccs)
*Barca-Sevilla 0-1 (Copa del Rey 1st leg)
*Real Betis-Barca 1-4 (bajnoki)
*Sevilla-Barca 3-4 (Copa del Rey 2nd leg...idegenben lött több góllal továbbjutottam)
*Barca-Sporting Gijon 4-1 (bajnoki)
*Valencia-Barca 1-4 (bajnoki)
...kicsit viccesnek tartom ezt a sok 4 gól/meccs dolgot a részemről, amúgy ezen a szinten már valahogy nemtudok olyan jól mozogni Messivel (ezen a 6 meccsen 0 gólt löttem vele

Medek Peti: Te valami hatalmas favágó lehetsz, megnéznék egyszer egy meccsedet

.:El Barça es Mes Que un Club!:.
- Medek Peti
- Barça C
1.,volt amikor zsinórban ennyi volt az átlagom 4/17 (meccs,piroslap). A madrid ellen 5 emberemet kiállítottak.Aztán így kellett átváltoztatni a csapatomat:Valdés,Alvés,Abidal,Touré,Keita,Xavi! 

Visca el barca,visca el catalunya!
- Medek Peti
- Barça C
ja ja!
Visca el barca,visca el catalunya!