Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Asszem ezen az új,DigiSport nevű adón nyomják majd.Ilúvatar írta:a mai meccset a tv fogja közvetiteni vagy nem? sztem az utóbbi... ha igen, akkor kérlek mondjátok meg hogy melyik csatornán lesz.
vagy csak rojadirectás megoldás van?
Ennek kifejezetten örülökbarca44 írta:Bundesliga az Eurosport2-n!kompalor írta:Én azt olvastam, hogy a Eurosport 2 Bundesliga meccseket is fog élőben közvetíteni!
Az Eurosport2 megszerezte a Bundesliga pénteki mérkőzéseire szóló kizárólagos közvetítési jogát. Augusztus 7-től péntekenként előbb 20 órától az aktuális forduló beharangozóját, 20:30-tól a játéknap nyitómérkőzését láthatják a nézők ÉLŐben.
Bundesliga az Eurosport2-n!kompalor írta:Én azt olvastam, hogy a Eurosport 2 Bundesliga meccseket is fog élőben közvetíteni!
http://www.justin.tv/psnn2/popoutValdés1 írta:valaki nemtudna adni egy jó linket? mert a többi minig megál és egy fekete szöveget ir ki:S
A Nemzeti sportban volt róla egy bazi nagy reklám! Hát, majd kiderül...fcbarca0827 írta:Szerintem rosszul olvastad... Mert a Digisport fogja adni a Bundesligát!kompalor írta:Én azt olvastam, hogy a Eurosport 2 Bundesliga meccseket is fog élőben közvetíteni!
Nálam is van GSP 1 - de azt irja Smartcart státusz, akkor most ez felejtős?Leomessi14 írta:
Nekem van GSP TV1-em!Most nyomjak a Celtic-Al Ahly meccset(egesz jo) es azutan jon a Barca-Tottenham!Es a vasarnapi meccsunket is eloben tudom nezni.
Nekem van GSP TV1-em!Most nyomjak a Celtic-Al Ahly meccset(egesz jo) es azutan jon a Barca-Tottenham!alex27 írta:A Sport tv 1 és a Sport1 nem ugyanaz. Akinek van DigiTV előfizetése az a GSP TV1 román nyelvű sportcsatornán tudja követni a meccset. Sajnos a többi felsorolt csatorna nem része egyik magyar csomagnak sem. De azért még kutakodok egy kicsit, mert aki keres...Messiboy19 írta:Akkor most a sport tv 1 és a sport1 ugyanaz, tehát a sport1 adja a meccsünket?? mert a műsorban nem szerepel???
Valóban fogja közvetíteni a Bundesliga mérkőzéseit az Eurosport 2, csak még az nem teljesen tisztázott, h a magyar-román Eurosport 2 is, vagy csak a nemzetközi változat.kompalor írta:Én azt olvastam, hogy a Eurosport 2 Bundesliga meccseket is fog élőben közvetíteni!
A Sport tv 1 és a Sport1 nem ugyanaz. Akinek van DigiTV előfizetése az a GSP TV1 román nyelvű sportcsatornán tudja követni a meccset. Sajnos a többi felsorolt csatorna nem része egyik magyar csomagnak sem. De azért még kutakodok egy kicsit, mert aki keres...Messiboy19 írta:Akkor most a sport tv 1 és a sport1 ugyanaz, tehát a sport1 adja a meccsünket?? mert a műsorban nem szerepel???
Szerintem rosszul olvastad... Mert a Digisport fogja adni a Bundesligát!kompalor írta:Én azt olvastam, hogy a Eurosport 2 Bundesliga meccseket is fog élőben közvetíteni!