Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Egy linket tudsz dobni?albicelesteX írta:Igen!Nagyon fura!!!Néztem róla egy összefoglalót!És hát férfiasan bevallom könny csordult a szemembe!Annyira hozzánőtt már a klubhoz!!!Viszlát Samu!!!Soha nem feledlek!!!miihii írta:"árnyék" topicnak,
De rohadt fura,h itt kell már keresni![]()
Igen!Nagyon fura!!!Néztem róla egy összefoglalót!És hát férfiasan bevallom könny csordult a szemembe!Annyira hozzánőtt már a klubhoz!!!Viszlát Samu!!!Soha nem feledlek!!!miihii írta:"árnyék" topicnak,
De rohadt fura,h itt kell már keresni
hát tényleg nem akárki távozik a klubtól.Varga Tamás írta:Ajánlom mindenki figyelmébe:
http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... 07713.html
KÖSZÖNJÜK SAMUEL!
Varga Tamás írta:Ajánlom mindenki figyelmébe:
http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... 07713.html
KÖSZÖNJÜK SAMUEL!
Nemhiszem...Még a Larssonos topic is megvan...merx írta:ez a topic be fog valamikor zárulni?
Miért kellene?merx írta:ez a topic be fog valamikor zárulni?
a Ronaldinho topic se zárult be... remélem nem fog, még az Interes Eto'oról isfogunk irogatni szerintemmerx írta:ez a topic be fog valamikor zárulni?
Egyetértek, mintha a saját szavaimat olvasnám!Kralo írta:Ibrahimovicnak sem lesz más.Fernando írta: "A Barcelona csak egy munka számomra" nekem ez cseng a fülembe hetek óta.
Eto'o legalább nem bájgúnárkodik, mint a focisták nagyrésze.
Sokszor felmerült az utóbbi időben az, hogy van-e jelentősége azon mondatoknak egy játékos leigazolásánál például, hogy álmai klubjába érkezett. Szerintem nagyon üressé váltak már ezek a mondatok.
Nem egy, nem két játékos van, aki ilyen mondatokkal dobja be magát a szurkolók szívébe.
Eto'o-tól ilyet én nem is várok el. Szeretem az olyan embereket, akik kimondják azt, ami a szívükben van. Lehet szembeköpésnek tűnik, de sokkal inkább mint az előre leírt sablonszövegek, melyek kényelmében megbújnak jónéhányan.
Számomra tőle az alázat a "munká"ja iránt ami mutat még belőle vmit, mint emberből. Ha pedig nem lett volna a "munká"ja iránt némi pozitív érzelem is, akkor valószínűleg nem lett volna például az a pár jelenet a sérülése alatt, amikor közvetített.
Nekem csak rémlik valami, nem emlékszem tisztán a dologra, ezért nem tudom mennyire volt igaza a megszólalónak, de annyi biztos, hogy ez egy indok lehet hogy miért kellett elmennie Eto'onak.Én nagyon kedvelem, de nem ez a morgás az első, bár ilyen durva még nem volt. Nem vitás ezt nem lehet elnézni. És meg kellene mondani neki, hogy még egy ilyen és -mehet. Mert holnap más is megteszi és ez bomlasztó hatásu.
És szerinted Daniel Alvesnek, Abidalnak, Marqueznek, Tourénak, Keitának, Henrynak mi a Barcelona? Egy munkahely. Semmi több. Ugyan olyan jól érzik magukat a csapatban mint Eto'o érezte. Mindenkivel nagy haver volt, ezt láttuk a képeken, a nyilatkozatokon. Annyi a különbség hogy Ők nem mondják ki.Fernando írta: "A Barcelona csak egy munka számomra" nekem ez cseng a fülembe hetek óta.
Ibrahimovicnak sem lesz más.Fernando írta: "A Barcelona csak egy munka számomra" nekem ez cseng a fülembe hetek óta.
Kérdezd meg Pep-et személyesen! Mi csak azt tudjuk ismételgetni, amit ő mondott a sajtónak. Elmondta, hogy neki mások az elképzelései jövőre. Ezeket a saját játékos múltjából és a 04/05 utáni sikertelenségből szűrte le. Ebbe nem értem, miért kell állandóan belekötni?! Teljesen logikus, érthető, világos indok: a terveiben nincs benne Samuel. Nem tartozik bővebb magyarázattal semmilyen Eto'o-drukkernek.messi6502 írta: Mondjatok már egy istenverte indokot, amiért el kell küldeni a p*csába
gekkodan írta:Rossz nézni ezt a fogadási-sz@rságot.
Emberek! Barca-drukkerek vagytok nem? Aki szereti Eto'o-t az kívánjon neki szerencsét, aki nem, az is és fogadja már el mindenki végre, hogy a jövő évi 9-es Ibrahimovic lesz. Innentől kezdve nem utálat/szeretet kérdése, hogy mi a szitu, mert ha szeretjük a csapatot, akkor még a kutyám is lehetne a középcsatár, a célom az, hogy sikerüljön minél többet kihozni a csapatból, sikeresek és hatékonyak legyünk.
Innentől kezdve az ilyen Ibra-Eto'o fogadási okoskodások gyenge dolgok. A csapat és a klub érdekei az elsők sztem, ebbe a képbe meg nem illik bele az, hogy a Barca múltjához tartozó támadókkal kapcsolatos érzelmek és szimpátia miatt fogadásokat kössünk a jelenlegi 9-es támadó javára/rovására.
Ahogy Iván írta pár napja: nem szerencsés az érzelmi befolyásoltság alapján ítélkezni, egy triplázó edző megérdemel annyi bizalmat, hogy hiszünk benne és a döntéseibe. Ő pedig így döntött.
Nem fogadni kell emberek, főleg nem ilyen baromságokra, hanem szurkolni a csapatnak és bízni a sikerekben Ibrahimoviccal!!!
Ha meg nem tetszik, lehet más csatornát és más csapatot nézni...Semmi sem kötelező, ez a fene nagy demokrácia fő fegyvere.
Mondjatok már egy istenverte indokot, amiért el kell küldeni a p*csába.Fernando írta: Akkor hányj! "A Barcelona csak egy munka számomra" nekem ez cseng a fülembe hetek óta.
Ibráról én nem szóltam semmit, remélem,hogy be fog válni. És nekem az a véleményem,hogy mindkét fél hibás ugyanannyira ,de a klub(Pep) kezdte...Fernando írta: Hát Papi. Ibrahimviccsal mi a pálya? Ő egy falábú gyökér nem? Idefigyelj Barcás testvérem. Én nem ellened, se magam ellen nem beszélek. Szerettem/szeretem Eto'o-t, és bennem is vannak kérdőjelek. Csak a tényeket ismerjük. Addig meg okoskodni, silabizálni a dolgot fölösleges. Se szidni nem szidtam, se ajnározni nem ajnároztam. A pénzügyi részével együtt rábízom a nálam okosabbakra. (a klub vezetősége). Ők tudták, hogy mit miért és hogyan. Nem csak annyiból állnak a dolgok amiket mi a TV képernyőjén keresztül látunk. Csak annyit kérek, hogy fölöslegesen senki ne "okoskodjon". Béke. Ui.: Várom már a mai meccset. Kíváncsi vagyok a támadószekciónkra. Ugye Bojan sincs még... Érdekes lesz.