Samuel Eto'o #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
albicelesteX
A Vadász

2009.07.26. 22:36:08

Persze tessék: http://www.youtube.com/watch?v=9uX8AXHx ... re=related
A zene meg az emlékek!Nem egyszerű dolog ez számomra! :(
Kép
soadroli
Llegenda del Barça

2009.07.26. 22:22:15

albicelesteX írta:
miihii írta:"árnyék" topicnak,

De rohadt fura,h itt kell már keresni :cry:
Igen!Nagyon fura!!!Néztem róla egy összefoglalót!És hát férfiasan bevallom könny csordult a szemembe!Annyira hozzánőtt már a klubhoz!!!Viszlát Samu!!!Soha nem feledlek!!! :( :(
Egy linket tudsz dobni?
Kép
albicelesteX
A Vadász

2009.07.26. 22:09:41

miihii írta:"árnyék" topicnak,

Igen!Nagyon fura!!!Néztem róla egy összefoglalót!És hát férfiasan bevallom könny csordult a szemembe!Annyira hozzánőtt már a klubhoz!!!Viszlát Samu!!!Soha nem feledlek!!! :( :(
Kép
barca1615
Jugador d'estrella

2009.07.26. 22:06:19

Írjunk neki egy levelet és írja alá mindenki! Aki köszöni neki és eljutattjuk hozzá na jó lesz?:D
matyi25
Capitá del Barça

2009.07.26. 21:59:56

Egyszerűen köszönjük meg neki a Klubért tett fáradalmait és a sok örömet amit okozott. Köszönjük Samu. További sok sikert. :roll:
Kép
Visca el Barca

6 KUPA - 2008-2009 történelem
bottlikakos
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.07.26. 21:58:49

Viszlát Eto'o!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :oops: :oops: :cry: :oops: :cry:
Kép

2009. MÁJUS 2.:real-BARCA2-6
2009.MÁJUS 13.:Király-kupa döntő,Barcelona-Atletic Blbao4-1
2009.MÁJUS 27.:BAJNOKOK LIGÁJA DÖNTŐ,BARCA-manchester united2-0
2010.NOVEMBER 29.:BARCA-real madrid 5-0!!!
2011.MÁJUS 28.:BL DÖNTŐ:BARCA-m.united 3-1!!!
barca1615
Jugador d'estrella

2009.07.26. 21:56:07

[/quote]

hát tényleg nem akárki távozik a klubtól.
egy igazi legenda, de ezt sztem mindenki elismeri.[/quote]

Aki nem az hazudik:(
lui1698
Llegenda del Barça

2009.07.26. 21:55:01

Varga Tamás írta:Ajánlom mindenki figyelmébe:

http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... 07713.html

KÖSZÖNJÜK SAMUEL!
hát tényleg nem akárki távozik a klubtól.
egy igazi legenda, de ezt sztem mindenki elismeri.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
barca1615
Jugador d'estrella

2009.07.26. 21:51:15

Ez soha nem fog bezárulni! Interbe is fogjuk figyelni persze! Én miatta megnézem az Inter meccseit! Ha nem játszik nem:D

off: Ronaldinho a kedvencem! És a Milan meccseit is megnézem ha tolja ha nem akkor nem kísérem figyelemmel
Varga Tamás írta:Ajánlom mindenki figyelmébe:

KÖSZÖNJÜK SAMUEL!

Hát igen! De ezt mindenki tudta! Barcelona pályafutása alatt beirta magát a legjobbak közé! Aki azt monda örült neki, hogy megy az nem is barca drukker!

Ki örül egy ilyen ember távozásának?
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.07.26. 21:47:02

Ajánlom mindenki figyelmébe:

KÖSZÖNJÜK SAMUEL!
Kép
soadroli
Llegenda del Barça

2009.07.26. 13:27:05

merx írta:ez a topic be fog valamikor zárulni?
Nemhiszem...Még a Larssonos topic is megvan... :D
Kép
miihii
KHAL

2009.07.26. 13:26:59

Miért kellene?
Attól,h már nem itt fogja tolni,még köze van hozzánk.Szal megmarad ilyen "árnyék" topicnak,ahogy sok más playánál is már. :wink:

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2009.07.26. 13:26:43

a Ronaldinho topic se zárult be... remélem nem fog, még az Interes Eto'oról isfogunk irogatni szerintem :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára palesz77 2009.07.26. 13:26:59-kor.
merx
Capitá del Barça

2009.07.26. 13:25:15

ez a topic be fog valamikor zárulni?
Kép
alex27
Jugador del Barça

2009.07.26. 13:20:37

Most olvastam, h a Barcelona 500 000 eurós kompenzációs díjat kell hogy fizessen a Real-nak az Eto'o átigazolásért.
Sanama
Llegenda del Barça

2009.07.25. 17:11:07

Samuel Etoo.
Szamomra mindig is a vilag egyik,ha nem legjobb csatara lesz.
A csapattal szamtalan trofeat begyujtott,ezek kozott 2 BL serleg.
A rengeteg golja,amit lott,a sok orom amit szurkolok szazezrei vagz milioi arcara csalt.
Megsem csak ez az ami naggya tette ot. Hanem az a kuzdes amit lathattunk nala a palyan,minden meccs soran...
A Barcelona oroszlanja volt O ha szabad igy fogalmazni.
en nagyon szerettem es szeretni is fogom a jatekat,nalam egy nagyon szep emlek marad O orokre.
Samu bizony megjarta a csapattal a mennyt es a poklot is, utobbit csak 1x elobbit szerencsere 2x is. Ez nem sokaknak sikerult.
Tavalyi herca hurca utan maradt es bebizonyitotta,hogy a Tortenelemkonzvekben a helye!
NEm is huzom tovabb a szot.

Samuel Etoo .koszonom a csodas ,golgazdag eveket,a gyonzoru jatekot es az odaadast,amit hetrol hetre lathattam nalad, elfeledni sosem foglak!
Sok sikert a tovabbiakban,legyel golkiraly Olaszban es boldog eletet a tovabbiakban! Adios Samuel! :cry:

Ekezet es egyeb finomsagok itt most nincsennekl sry
PCsabi
aka Game90

2009.07.25. 15:11:01

Nekem az egyik kedvenc Barca játékosom volt.
Sok sikert neki az Interben!

Köszönjük Samu!
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.07.25. 02:57:16

Kralo írta:
Fernando írta: "A Barcelona csak egy munka számomra" nekem ez cseng a fülembe hetek óta.
Ibrahimovicnak sem lesz más.
Eto'o legalább nem bájgúnárkodik, mint a focisták nagyrésze. :)

Sokszor felmerült az utóbbi időben az, hogy van-e jelentősége azon mondatoknak egy játékos leigazolásánál például, hogy álmai klubjába érkezett. Szerintem nagyon üressé váltak már ezek a mondatok.

Nem egy, nem két játékos van, aki ilyen mondatokkal dobja be magát a szurkolók szívébe.
Eto'o-tól ilyet én nem is várok el. Szeretem az olyan embereket, akik kimondják azt, ami a szívükben van. Lehet szembeköpésnek tűnik, de sokkal inkább mint az előre leírt sablonszövegek, melyek kényelmében megbújnak jónéhányan.
Számomra tőle az alázat a "munká"ja iránt ami mutat még belőle vmit, mint emberből. Ha pedig nem lett volna a "munká"ja iránt némi pozitív érzelem is, akkor valószínűleg nem lett volna például az a pár jelenet a sérülése alatt, amikor közvetített.
Egyetértek, mintha a saját szavaimat olvasnám! :D Max annyit, hogy a saját igazad megfogalmazásán lehet finomítani. Vagyis itt kitűnik sok más dolog a személyiséggel kapcsolatban.

Más: '06-os idézet:
Én nagyon kedvelem, de nem ez a morgás az első, bár ilyen durva még nem volt. Nem vitás ezt nem lehet elnézni. És meg kellene mondani neki, hogy még egy ilyen és -mehet. Mert holnap más is megteszi és ez bomlasztó hatásu.
Nekem csak rémlik valami, nem emlékszem tisztán a dologra, ezért nem tudom mennyire volt igaza a megszólalónak, de annyi biztos, hogy ez egy indok lehet hogy miért kellett elmennie Eto'onak.
Mihu
Director del Fútbol

2009.07.25. 01:13:09

Fernando írta: "A Barcelona csak egy munka számomra" nekem ez cseng a fülembe hetek óta.
És szerinted Daniel Alvesnek, Abidalnak, Marqueznek, Tourénak, Keitának, Henrynak mi a Barcelona? Egy munkahely. Semmi több. Ugyan olyan jól érzik magukat a csapatban mint Eto'o érezte. Mindenkivel nagy haver volt, ezt láttuk a képeken, a nyilatkozatokon. Annyi a különbség hogy Ők nem mondják ki.

Bár igaz amit nem tudunk az nem fáj...
Kralo
Entrenador del Barça

2009.07.25. 00:53:19

Ibrahimovicnak sem lesz más.
Eto'o legalább nem bájgúnárkodik, mint a focisták nagyrésze. :)

Sokszor felmerült az utóbbi időben az, hogy van-e jelentősége azon mondatoknak egy játékos leigazolásánál például, hogy álmai klubjába érkezett. Szerintem nagyon üressé váltak már ezek a mondatok.

Nem egy, nem két játékos van, aki ilyen mondatokkal dobja be magát a szurkolók szívébe.
Eto'o-tól ilyet én nem is várok el. Szeretem az olyan embereket, akik kimondják azt, ami a szívükben van. Lehet szembeköpésnek tűnik, de sokkal inkább mint az előre leírt sablonszövegek, melyek kényelmében megbújnak jónéhányan.
Számomra tőle az alázat a "munká"ja iránt ami mutat még belőle vmit, mint emberből. Ha pedig nem lett volna a "munká"ja iránt némi pozitív érzelem is, akkor valószínűleg nem lett volna például az a pár jelenet a sérülése alatt, amikor közvetített.
Mikaos
Director del Fútbol

2009.07.25. 00:21:18

messi6502 írta: Mondjatok már egy istenverte indokot, amiért el kell küldeni a p*csába
Kérdezd meg Pep-et személyesen! Mi csak azt tudjuk ismételgetni, amit ő mondott a sajtónak. Elmondta, hogy neki mások az elképzelései jövőre. Ezeket a saját játékos múltjából és a 04/05 utáni sikertelenségből szűrte le. Ebbe nem értem, miért kell állandóan belekötni?! Teljesen logikus, érthető, világos indok: a terveiben nincs benne Samuel. Nem tartozik bővebb magyarázattal semmilyen Eto'o-drukkernek.
Nyilván Pep tudna bővebben mesélni arról, hogy miért nem kell neki Eto'o, de azzal egyrészt megalázná őt, vagy felesleges feszültséget keltene. Mondhatta volna azt pl., hogy szeretné, ha olyan csatára legyen, aki jobban tud passzolni és távolról gólt rúgni, mint Eto'o... de minek mondta volna??? Miért lett volna az jó? Kinek?
Bele kell törődni, hogy új korszak veszi kezdetét, és Pep nem akar a 04/05 utáni motiválatlan Barca csapdájába kerülni, és ő úgy látta, hogy Eto'o lenne ennek egyik "vezére", míg pl. Ibra még semmit sem nyert a gyengébb csapataival, és állati módon harapni fog valószínűleg. Pep látja, hogy mi megy a csapaton belül, és Eto'o benne volt alaposan a Roni-Deco duó mellett a furcsa megnyilvánulásaival, lehet, hogy ettől tartana a későbbiekben.
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2009.07.25. 00:08:05

Egy biztos...
Samu góljai nélkül igazán nehéz lett volna tripláznunk, illetve eredményesen játszanunk.
A pro/kontra "imádom/utálom"-féle címkéken felülemelkedve egy
talentum vette a kalapját és távozott tőlünk.
Érdemei maximális elismerése mellett búcsúzom Tőle.
És nem megyek egyetlen Barca-szurkoló barátom agyára sem!
K.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2009.07.24. 21:06:13

gekkodan írta:Rossz nézni ezt a fogadási-sz@rságot.

Emberek! Barca-drukkerek vagytok nem? Aki szereti Eto'o-t az kívánjon neki szerencsét, aki nem, az is és fogadja már el mindenki végre, hogy a jövő évi 9-es Ibrahimovic lesz. Innentől kezdve nem utálat/szeretet kérdése, hogy mi a szitu, mert ha szeretjük a csapatot, akkor még a kutyám is lehetne a középcsatár, a célom az, hogy sikerüljön minél többet kihozni a csapatból, sikeresek és hatékonyak legyünk.

Innentől kezdve az ilyen Ibra-Eto'o fogadási okoskodások gyenge dolgok. A csapat és a klub érdekei az elsők sztem, ebbe a képbe meg nem illik bele az, hogy a Barca múltjához tartozó támadókkal kapcsolatos érzelmek és szimpátia miatt fogadásokat kössünk a jelenlegi 9-es támadó javára/rovására.

Ahogy Iván írta pár napja: nem szerencsés az érzelmi befolyásoltság alapján ítélkezni, egy triplázó edző megérdemel annyi bizalmat, hogy hiszünk benne és a döntéseibe. Ő pedig így döntött.

Nem fogadni kell emberek, főleg nem ilyen baromságokra, hanem szurkolni a csapatnak és bízni a sikerekben Ibrahimoviccal!!!

Ha meg nem tetszik, lehet más csatornát és más csapatot nézni...Semmi sem kötelező, ez a fene nagy demokrácia fő fegyvere.

Hallod gekkó, mondtam egy szóval is, hogy annak fogok szurkolni, hogy Eto'o többet rúgjon? Idézd b.szod.

És ugyanez vonatkozik rád is Asys. Ami pedig az aláírásomban szerepel, nem most raktam ki. Ott figyel amióta először felreppent a N.E.W.S. gyerek.

Aki pedig fogadni akar, kűggyön privátot. Majd felvésem egy excelbe. Úgy legalább az ilyen álszenteknek nem fogja csípni a szemét.

Na léptem.
messi6502
Jugador del Barça

2009.07.24. 21:05:27

Fernando írta: Akkor hányj! "A Barcelona csak egy munka számomra" nekem ez cseng a fülembe hetek óta.
Mondjatok már egy istenverte indokot, amiért el kell küldeni a p*csába.
Mikor a fentebb említett mondatot mondta, se volt ekkora visszhangja, mint mikor távozik. Egy nyomós indok nem sok, annyit nem láttam még.
És itt,
A: Nem a fizetésre gondolok, szegény Barcelonának biztos nincs pénze megadni.
B: Viselkedési probléma, akkor Zlatan biztos maga a megváltás lesz.
C: "Nem akart hosszabbítani" Végül is Január óta nyilatkozgatta, hogy szeretné itt folytatni, majd pedig Július elején kap egy szerződés-hosszabbítási ajánlatot, ami meg se közelíti, azt amit megérdemel (ez szvsz), és köztudott, hogy elakarják küldeni.
D: "Nem fér be Guardiola elképzeléseibe" Jó, elfogadom, szóval nem az ABC tényezők miatt, de miért?
Erre mindig jön a válasz " Nem tud nagyot játszani betömörülős védelem ellen " Jó ebben is van valami, tehát 1 indok miatt, el kell küldeni. Halkan megsúgom, én igen is emlékszem nem 1 meccsre, ahol feltörte a védelmet.
A gyorsulása, pedig a mai napig a legjobbak közé sorolja, ami a Barca játékához ellengethetetlen.

Nagyon sajnálom Samut, egyáltalán nem ezt érdemelte...Számomra már, csak azért is kimagaslóan jó ember, mert ő nem csinál segget a szájából, egyenes és korrekt.
"Alcorcón? Az mi, egy madár?" Alcorcón - Real Madrid 4-0
Xavinho
Capitá del Barça

2009.07.24. 21:00:24

Fernando írta: Hát Papi. Ibrahimviccsal mi a pálya? Ő egy falábú gyökér nem? Idefigyelj Barcás testvérem. Én nem ellened, se magam ellen nem beszélek. Szerettem/szeretem Eto'o-t, és bennem is vannak kérdőjelek. Csak a tényeket ismerjük. Addig meg okoskodni, silabizálni a dolgot fölösleges. Se szidni nem szidtam, se ajnározni nem ajnároztam. A pénzügyi részével együtt rábízom a nálam okosabbakra. (a klub vezetősége). Ők tudták, hogy mit miért és hogyan. Nem csak annyiból állnak a dolgok amiket mi a TV képernyőjén keresztül látunk. Csak annyit kérek, hogy fölöslegesen senki ne "okoskodjon". Béke. Ui.: Várom már a mai meccset. Kíváncsi vagyok a támadószekciónkra. Ugye Bojan sincs még... Érdekes lesz.
Ibráról én nem szóltam semmit, remélem,hogy be fog válni. És nekem az a véleményem,hogy mindkét fél hibás ugyanannyira ,de a klub(Pep) kezdte...
Előre nem jósolok,szerintem Eto'o jobban beleillett a Barcába,mint Ibra,de ha Ibra is hozza a szintet,a gólokat,természetesen változni fog ez a véleményem,de ezzel megvárom a szezon végét.Persze mi innen nem láthatjuk ,mi történik és nem is vagyunk szakemberek,így fölösleges biztosan állítani bmit is. De azt sem szabad elfelejteni,hogy a szakemberek is tévedhetnek és nem feltétlen mindig jó ,amit kitalálnak.
Na ennyi, a meccset én is várom,jó szurkolást!
Lezárt