Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Gali
Capitá del Barça

2009.07.25. 09:16:04

Gyerekek! Nem kellene a homokozó szintjére lesüllyedni. Senki nem tudja, hogy a transzfer során Eto'o mellet mennyi pénz cserél gazdát és lehet hogy nem is fogjuk megtudni. Ha mégis kiderül, akkor majd ráérünk matekozni. Egy a lényeg, a Barca megszerz(te)i a világ legjobb középcsatárát. Messi, Ibra, Henry, Ini Xavi és Touré félelmetes támadó szekciót alkotnak majd.
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
Lampiao
Jugador d'estrella

2009.07.25. 09:04:53

tibi18 írta:nah látom elég keményen megy itt az eszmecsere fiatalok...

azért abban, hogy Eto'o nem ment el a Barca is hibás...
A City legjobb tudomásom szerint 35 millát ajánlott Eto'o-ért, amit a Barca elfogadott, de Eto'onak nem tudták megajánlani a számára megfelelő fizetést.
Kérdezem én, ha a Barca ennyire meg akar válni Eto'o-tól, miért nem mondta, hogy 25 millió euró , a City meg emel 3 millió eurót a fizetésén..

Vagy, ha Eto'onak ennyire nincs értéke szerintetek, akkor miért nem adtátok oda a Citynek ingyen Eto'o-t, azok megadták volna, így akár a 14 millás éves fizut is sztem..

Azért nem adtátok ingyen, mert így kevesebbet kell fizetni Ibráért....tehát, van értéke Eto'o-nak az üzletben és így már sztem messze nem 40 milla Ibra ára..

Miért ne lenne??? Mennyit fizettünk érte??? 80-at? 94-et? Nem... Mindegy hogy idejöttök okoskodni hogy Eto'o piaci értéke +40-et ér Ibra... Jah lehet de a klub szempontjából ténylegesen csak 40 körül mozog + megszabadultak egy olyan játékostól aki nem kellett... Akár tetszik akár nem ténylegesen nem fizettek ki annyit Ibráért mint ti Kaká-ért és Ronaldo-ért... Ugyanis nem 80 jelentkezik a kiadásoknál csak 40... :wink:

Érted? Eto'o-n semmit nem bukott a Barca... Bevette egy üzletbe és kevesebbet fizetett... Lehet hogy Ibra értéke 80 lett ezáltal, de az ára akkor is 40 nekünk...:D
"Mindig aszerint élj amiben hiszel, különben abban fogsz hinni amiben élsz..."

Harcolj velem:D :http://clover880903.mybrute.com

"Legjobbnak lenni nagyobb érdem, mint elsőnek lenni, mert végül a legjobbak lesznek az elsők is." Joan Laporta
tibi18
Barça B

2009.07.25. 08:52:19

nah látom elég keményen megy itt az eszmecsere fiatalok...

azért abban, hogy Eto'o nem ment el a Barca is hibás...
A City legjobb tudomásom szerint 35 millát ajánlott Eto'o-ért, amit a Barca elfogadott, de Eto'onak nem tudták megajánlani a számára megfelelő fizetést.
Kérdezem én, ha a Barca ennyire meg akar válni Eto'o-tól, miért nem mondta, hogy 25 millió euró , a City meg emel 3 millió eurót a fizetésén..

Vagy, ha Eto'onak ennyire nincs értéke szerintetek, akkor miért nem adtátok oda a Citynek ingyen Eto'o-t, azok megadták volna, így akár a 14 millás éves fizut is sztem..

Azért nem adtátok ingyen, mert így kevesebbet kell fizetni Ibráért....tehát, van értéke Eto'o-nak az üzletben és így már sztem messze nem 40 milla Ibra ára..
Hala Madrid!
cantera
Madridista

2009.07.25. 08:29:48

Az azért nem csoda, hogy egy triplázó csapatnál nem cserélődik ki a fél keret... senki nem vitatja, hogy a Madrid többet költött, azt vitatjuk, hogy elveket hangoztattok, aztán ellentétes dolgokat tesztek. mindenre lehet mondani hogy kényszermegoldás, cr is és kaka is az volt valamilyen szinten hiszen azokra a posztokra kellett ember, és ha kell ember, akkor nem a magyar NB1-ből fogunk igazolni, ahogy Ti sem így tesztek pl Ibrával kapcsolatban. lehet hogy Benzema annyira nem indokolt, ebben az esetben azt kérdezném, hogy elégedett lennél-e egy olyan támadó alakzattal, ami a Madridnak volt az előző idényben? másrészt pedig huntelaar az előző vezetőség kedvence volt, nem Perezé. nyilván Perez és az új szakmai stáb azért jöhetett létre, mert úgy gondolták, hogy az előző garnitúra munkája nem megfelelő, tehát nem kell csodálkozni a tisztogatáson. mégegyszer mondom, Laporta is így tett amikor hatalomra került.

egyszer azt olvasom, hogy a Real csak kész játékosokat igazol, most meg az a baj, hogy egy Benzema érkezik? jó, lehet hogy sokba került, de ha a Lyon ennyiért adja el, akkor mit tegyünk? a szakmai stáb őt választotta ki, ő volt az egyik jelölt, és nyilván őt lehetett elhozni a legjobb áron. ennyi. ti is annyiért hozzátok el Ibrát, amennyiért lehet. kicsit erőltetettnek érzem, ahogy a madridot gonosznak akarjátok beállítani, ugyanazokat teszitek amit a Madrid, és tény, hogy kevesebbet igazoltok, de a triplázás után ez nem is lehet másképp. ne féljetek, majd lesz még olyan időszak, amikor nem nyertek semmit, és amikor többet fogtok igazolni, mint a Madrid. olyan nincs, hogy innentől kezdve a világ végéig csak a Barcelonáról szóljon a világfutball. tudjátok, egyszer fent, egyszer lent.
Nazario
Jugador del Barça

2009.07.25. 08:21:16

Laporta segget csinált a szájából, ezt kár szépíteni.
Huntelaar 26 éves. Fél éve még ott rohadt a mára már nevetségessé vált holland bajnokságban. Elég csak Afonso Alvest említeni onnan és minden világossá válik.
Benzema majd kiderül, hogy mit tud mutatni a következő években, mennyire van túlsztárolva. Nem kell elhamarkodott kijelentéseket tenni, mert kínos lesz magyarázkodni. Nem hinném, hogy erőlködött volna érte tavaly a Barcelona, idén a MU, ha nem lenne benne akkora potenciál, mint amekkora van. Aki ezt nem látja, azzal kár leállni vitatkozni.
A Real most egy dinamikus, kombinatív csatárt keresett, ha nem lenne világos.
Megpróbálnak szakítani a Calderón-féle favágósítással.
Huntelaar csak akkor lehetne részese ennek a projektnek, ha újra megszületik és gyors lesz, labdaügyes, erős, okos.
Higuaín valóban nagyon jó, bár a BL-ben súlytalan volt, Benzema pont ott volt igazán eredményes az elmúlt két évben.
Elég nyámnyila néha az argentin. Könnyen elfogadja, hogy Raul érinthetetlen és inkább játszik szó nélkül szélsőt.
Egycsatáros játékhoz kicsit gyenge fizikálisan. Amelyik meccsen a Real 2 csatárral fog játszani, ott sok lehetőséget fog kapni. Ha él vele, meg fog ragadni a csapatban.
RvN sérült volt sokáig, 33 éves, lassú, nem ilyen csatárt akar Pellegrini. Viszont taktikai elemnek tökéletes, ha elfogadja, hogy padozni fog.
Raul csak a nevéből él, lassú már ő ehhez a csapathoz.
noname
Llegenda del Barça

2009.07.25. 08:04:46

Nah jó. Akkor azért letisztáznék ezt-azt. A Barcelonának az az elve h nem ad temérdek pénzt senkiért. 1 évben max 1 játékos érkezik nagy pénzért, a Realnál ellenben már 3 rendkívül drága igazolás volt. Nálnuk lesz 1. Tavaly is volt 1.

Amikor muszáj, mi is kiadunk nagy pénzt, mert megengedhetjük magunknak, de amikor nem muszáj, akkor nem adunk ki őrült összegeket. Most írhatnáka Realosok h nekik muszáj volt ennyit kiadni, sztem ez nem igaz! Ez leginkább Benzemára igaz, aki ugyan nagy tehetség, de cseppel se bizonyított többet a saját bajnokságában mint a hollandban Huntelaar. Ő egy túlsztárolt játékos jelenleg, aki azért jött a Realhoz h Perez elmondhassa magáról h még egy sztárt vett. A Real nem csatárposzton volt gyenge. Ott van Higuain, akit én személyszerint sokkal, de sokkal többre tartok mint Benzemát!Raul is lehet akármilyen [auto_cenzúra], azért termeli szép számmal a gólokat, és ott van még RvN is, aki ugyan hosszú ideig sérült volt, de azért a maga stílusában ő a világ legjobbja!
A Fifa egy szégyen
Fejo
Jugador del Barça

2009.07.25. 07:52:12

madmushroom írta:Teljesen mind1, nem is értem, hogy miért kell erről témáznia itt a Real szurkolóknak, még mindig messze elmaradunk az ő kiadásaiktól. Sokukból biztosan az irigység beszél, hogy megszereztünk a világ jelenlegi legjobb csatárát. Az ár borsos de nem nevezném óriási ráfizetésnek.
Én először is gratulálni szeretnék Ibra leigazolásához.
Másodszor pedig személy szerint egyáltalán nem vagyok irgy, sőt örölök, hogy az általam imádot La Liga újabb zsenit kapott (ebben az évben erősödött rendesen).
Az igazolást midösszesen Laporta savanyú a szölő dumája teszi kicsit viccessé, hisz nem rég még arról papolt, hogy a Barca sosem fizetne ennyit egy játékosért, most pedig ha mindent összeadunk, akkor nem állunk meg 75-80 millió alatt... Nyilván a svéd is visszahozza az árát, de azért kicsit álszentnek tűnik most sokak szemében a T elnökötök pár hetes beszéde.
Na mindegy, mégyegyszer gratulálok Ibra leigazolásához.
Kép
Kralo
Entrenador del Barça

2009.07.25. 01:51:36

Azt nem értem miért matekoztok, amikor még nincs hivatalos hír a szerződés részleteiről.
Én arra is emlékszem, hogy nem is olyan rég még nevetségesnek számított a 30+Eto'o is, 10+Etoo ajánlat is volt, júni elején.
Ma pedig már itt tartanánk?

Egy pindurkát mégiscsak számítottak a madridi igazolások a játékospiac helyzetén.
Ehhez még hozzájön, hogy Eto'ot el akarjuk paterolni.

Amúgy nem volt Eto'onak 10 milliós fizuja. 8ról tudok.

Anyagi jóljárást kár lenne ebbe belemagyarázni. Hasonlóképpen le leszünk fejve, mint a Real Madrid.
ppiippiittaa
Barça C

2009.07.25. 01:40:09

bestbarca:
Te oltod le a gyereket, hogy hülyeséget beszél, közben meg fordítva van!!!!
Ibrahimovic-ért fizettek 45 millát + etoo-t + hleb kölcsön!!!! Etoo meg nagyon is sokat ér, csak a vezetőségetek volt a balf*sz, hogy nem hosszabbítottak vele, különben nem kerültek volna ebbe a helyzetbe!!!!
Meg Ibráért fizettek alapból 45 millát készpénzben!!!! Az egy dolog, hogy jövőre nem kell fizetnetek Samu fizetését, de attól ti nem kaptok vissza semmilyen pénzt, csak nem kell plusz 10 millát is fizetnetek!!!! (ergo a 10 millát az 55-ből vond ki (45 + 10 -10 = 45 millió még mindig))!!!!
Hleb pedig hiába távozik, a helyére kell mást szerezni, akinek szintén van fizetése!!!!
Etoo-ra meg ne mond már, hogy az értéke számotokra 0, mert, ha pl x összegért megveszitek Ibrát Etoo nélkül, akkor az Inter pedig megveszi Etoo-t y összegért!!!!

Meg nem véletlen volt a 75 millás hír Etoo nélkül, ami azt jelenti, hogy Etoo ér 30 millát!!!! Ha így vennétek meg Ibrát, akkor gondolom utána nem adnátok oda az Internek Etoo-t ingyen, hanem megkérnétek az árát érte!!!!

Érted????

GONDOLKOZZ!!!! NEM VÉLETLEN VOLT A 75 MILLÁS VÁLTOZAT!!!!
Vagy azt mivel magyarázod????
cantera
Madridista

2009.07.25. 01:27:20

"Csak két dolog végtelen: a Világegyetem és az emberi butaság. De a világegyetemben nem vagyok olyan biztos."
Természetesen tudom ki mondta ezt és egyetértek vele ;)
Neked is, nektek is jó éjt!
Bestbarca
Entrenador del Barça

2009.07.25. 01:25:48

cantera írta:Akkor egy másik példa, Bestbarca: tegyük fel hogy mindketten klubelnökök vagyunk, van egy jó játékosod, én szeretném megvenni, és lezajlik a következő párbeszéd:

Cantera: Hola!
Bestbarca: Hola!

Cantera: Legyen az átigazolás értéke 70 millió!
Bestbarca: Legyen!

Cantera: Adiós!
Bestbarca: Adiós!

kicsivel később érkezik a klubod számlájára 60 millió.

Bestbarca: Szenyor, 70ről volt szó, nem 60-ról!
Cantera: Valóban 70ről volt szó, de számolj csak egy kicsit utána, kaptál 60 milliót tőlem, és nyertél 10-et azzal hogy nem kell tovább fizetned a játékost. Ez összesen 70. Ebben állapodtunk meg.

Ha ez így szerinted rendben van, öröm lenne veled üzletelni ;)
Te tényleg fejezzük be mert nem fogjuk egymást meggyőzni :-)
Pffffffffffffffffffff. Jó legyen igazad, ha ez boldoggá tesz, csak ne idegesíts tovább!

"Csak két dolog végtelen: a Világegyetem és az emberi butaság. De a világegyetemben nem vagyok olyan biztos."

Tudod ki mondta ezt! Albert Einstein! :wink:

És nem akarok offolni, de ezt nem lehet ép elmével elbírni! Hihetetlen!

És zárjuk le! Én se győzlek meg soha te se engem, innentől nincs értelme! Az offért jár nekem egy vissza off, tudod mit legyen 2, nem érdekel!

Egyébként bizots vagyok benne, hogy nincs veled baj, csak valahogy nem találkozik az észjárásunk!

Jó8!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
cantera
Madridista

2009.07.25. 01:25:47

ekkora baromságot ritkán hall az ember
Bocs, csak modelleztem Bestbarca kollégád számításait ;)
cantera
Madridista

2009.07.25. 01:24:09

Ha valaki nem érti a logikámat
Én spec értem a logikádat, csak az én értelmező szótáram szerint nem azt jelenti egy átigazolás összege, mint a tied szerint.
madmushroom
Capitá del Barça

2009.07.25. 01:23:19

cantera írta:Akkor egy másik példa, Bestbarca: tegyük fel hogy mindketten klubelnökök vagyunk, van egy jó játékosod, én szeretném megvenni, és lezajlik a következő párbeszéd:

Cantera: Valóban 70ről volt szó, de számolj csak egy kicsit utána, kaptál 60 milliót tőlem, és nyertél 10-et azzal hogy nem kell tovább fizetned a játékost. Ez összesen 70. Ebben állapodtunk meg.

De tényleg fejezzük be mert nem fogjuk egymást meggyőzni :-)
:D :D :D

Nem akarok beleköpni ebbe a csodás párbeszédbe ami itt körülötted kialakult de ekkora baromságot ritkán hall az ember. Kár, hogy nincs a fórumon aranyköpések topic, ott kiérdemelt helye lenne a halhatatlanok csarnokában :D
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
cantera
Madridista

2009.07.25. 01:20:23

Akkor egy másik példa, Bestbarca: tegyük fel hogy mindketten klubelnökök vagyunk, van egy jó játékosod, én szeretném megvenni, és lezajlik a következő párbeszéd:

De tényleg fejezzük be mert nem fogjuk egymást meggyőzni :-)
Bestbarca
Entrenador del Barça

2009.07.25. 01:17:14

ferninho írta:és azt ne meséld be nekem hogy ha ingyen elvihették volna nem vitte volna el egy nagycsapat állva a tizenvalahány millás fizuját...
Jövőre vihetnék el ingyen, de akkor le kell perkálni még idén a 10 millát!

Váááááááááááááááááááááááá!

Komolyan mondom, abbahagyom a fórumozást még egyszer ti reálosok miatt! Egyébként nagyon nagy tisztelet a kivételnek!!!

Ha valaki nem érti a logikámat, az nem az én bajom, sokszor megesik ez, de a végén mindíg nekem van igazam, szóval... Ennyi! :wink:
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

madmushroom
Capitá del Barça

2009.07.25. 01:14:11

Teljesen mind1, nem is értem, hogy miért kell erről témáznia itt a Real szurkolóknak, még mindig messze elmaradunk az ő kiadásaiktól. Sokukból biztosan az irigység beszél, hogy megszereztünk a világ jelenlegi legjobb csatárát. Az ár borsos de nem nevezném óriási ráfizetésnek.
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
Bestbarca
Entrenador del Barça

2009.07.25. 01:12:47

cantera írta:
Ez szép meg jó, csak Perec megvette a fél világot horribilis áron ,no ezért szólok én rá sok szót! Wink : Az meg hogy ez majd bejön, majd azért azt még meglátjuk! Pláne ha netán galacticos II csúnyán beég! No mind1! Ellenben Ibra értéke(38,5 kiadás) a szerződés aláírás pillanatában realizálódik! Ha beégünk akkor is! Ez fix abban a pillanatban! A mezeladások, reklámok... meg csak plusz bevétel! Ennyi! Wink
Nem akartam belevenni a játékosok jövőbeli teljesítményét, mert arról tényleg nem tudhatunk semmit így előre. Látom nagyon ragaszkodsz a 40 alatti értékhez :-) a véleményem továbbra is az, hogy Ibra értéke annyi, amennyit adsz az Internek. Az, hogy milyen egyéb bevételeket vagy kiadásokat hoz magával ez az üzlet, az nem befolyásolja a vételárat, csak az év végi elszámolásnál jelenik meg.

a brazilok mekkora összegről beszélnek Keirrison esetében? 14+2-ről vagy 14+2+az eddigi fizetéséről? vagy ez megint más eset? magyarázd el mert tényleg nem értem :D
Nem vágom Kerrisonnál mekkora összagről van szó! Nem akarod megérteni látom, vagy nem tudod, mind1 én ennél szájbarágósabban nem tudom és nem is akarom elmagyarázni! Szóval zárjuk le! A lényeg Ibra itt van, és remélem bebizonyítja, hogy megérte az árát legyen az akármennyi is! :wink:

ferninho
Madridista

2009.07.25. 01:10:21

Bestbarca, annyira elvakult vagy hogy az valami borzasztó...
45-öt fizetsz valakiért és 38,5-öt a fizetsz igazából???
hogy jön ez ki??? milyen baromság ez??? bakker gondolkozz már egy kicsit...
most te beakarod azt nekem adni hogy eto'o és hleb (bár azt írták hogy nem része az üzletnek de ezt beleszámoltad) összesen -6,5 millió eurót ér???
úgy hogy egy több mint 30 gólos csatár az egyik??? és azt ne meséld be nekem hogy ha ingyen elvihették volna nem vitte volna el egy nagycsapat állva a tizenvalahány millás fizuját...
és attól hogy eto'o-t odaadjátok az internek a KASSZÁBAN nem lesz több PÉNZ mivel kb ugyanannyit fog keresni ibra mint eto'o.
ezt csak te beszéled bele valami hülye "elmélet"alapján.
szóval reálisan a kasszában nem lesz több pénz csak te valahogy ezt kitaláltad...
madridista
cantera
Madridista

2009.07.25. 01:03:27

Ez szép meg jó, csak Perec megvette a fél világot horribilis áron ,no ezért szólok én rá sok szót! Wink : Az meg hogy ez majd bejön, majd azért azt még meglátjuk! Pláne ha netán galacticos II csúnyán beég! No mind1! Ellenben Ibra értéke(38,5 kiadás) a szerződés aláírás pillanatában realizálódik! Ha beégünk akkor is! Ez fix abban a pillanatban! A mezeladások, reklámok... meg csak plusz bevétel! Ennyi! Wink
Nem akartam belevenni a játékosok jövőbeli teljesítményét, mert arról tényleg nem tudhatunk semmit így előre. Látom nagyon ragaszkodsz a 40 alatti értékhez :-) a véleményem továbbra is az, hogy Ibra értéke annyi, amennyit adsz az Internek. Az, hogy milyen egyéb bevételeket vagy kiadásokat hoz magával ez az üzlet, az nem befolyásolja a vételárat, csak az év végi elszámolásnál jelenik meg.

a brazilok mekkora összegről beszélnek Keirrison esetében? 14+2-ről vagy 14+2+az eddigi fizetéséről? vagy ez megint más eset? magyarázd el mert tényleg nem értem :D
cantera
Madridista

2009.07.25. 00:53:44

Ne haragudj, de visszalvasod néha amiket írsz?
Persze, rendszeresen ;)
Nem tudom mi ezzel a probléma. Arra akartam rávilágítani, hogy valószínűleg azon fiatalok nagy része nem fogja túlélni az első két hetet, utána majd szépen mennek vissza a B-be. el lehet ájulni attól, hogy az első felkészülési meccsen mennyi fiatal volt a pályán, csak véleményem szerint felesleges. mi is kiállhattunk volna a komplett castillával az írek ellen, de mi értelme lett volna? az első csapat felkészüléséről beszélünk. az első csapatról, amelyben kötve hiszem hogy ennyi fiatal szerephez fog jutni. de Pep tudja és nyilván jobban mint én, tényleg nem értek hozzá. csak leírtam mire leszek kíváncsi a közeljövőben :-)
Bestbarca
Entrenador del Barça

2009.07.25. 00:48:14

cantera írta:
Ezért az üzlet reálértéke nem annyi, amennyit a számok sugallnak!
Oké, de akkor senki ne szóljon egy rossz szót se Perezre, mert a CR-es üzlet reálértéke nem annyi, amennyit a számok sugallnak!
Ez szép meg jó, csak Perec megvette a fél világot horribilis áron ,no ezért szólok én rá sok szót! :wink: : Az meg hogy ez majd bejön, majd azért azt még meglátjuk! Pláne ha netán galacticos II csúnyán beég! No mind1! Ellenben Ibra értéke(38,5 kiadás) a szerződés aláírás pillanatában realizálódik! Ha beégünk akkor is! Ez fix abban a pillanatban! A mezeladások, reklámok... meg csak plusz bevétel! Ennyi! :wink:

cantera
Madridista

2009.07.25. 00:42:56

Ezért az üzlet reálértéke nem annyi, amennyit a számok sugallnak!
Oké, de akkor senki ne szóljon egy rossz szót se Perezre, mert a CR-es üzlet reálértéke nem annyi, amennyit a számok sugallnak!
Chino
Llegenda del Barça

2009.07.25. 00:42:23

cantera írta:
Persze Laporta rácáfolt a hagyományos elvekre, azért volt temérdek tehetséges fiatal a Spurs ellen és helytálltak.
Meg is lepődtem az összeállításon :lol:
Azért kíváncsi leszek, hogy közülük mennyien lesznek a BL-re nevezett csapatban.
Ne haragudj, de visszalvasod néha amiket írsz?
Inkább egy kicsit gondolkodj mielőtt a billentyűzethez nyúlsz.

Szerinted az a rossz taktika ha nem tétmeccseken kipróbálnak fiatal tehetségeket akik kis idővel nagy játékosok lehetnek.
Vagy szerinted őket csak a Bl-ben szabad játszatni. Nem tudom, de ha 2 év múlva meghallod Gai Assulin nevét, lehet hogy nem azt kérdezed kicsoda, hanem imádkozol hogy Perecnek legyen annyi esze hogy megpróbálja leigazolni. (mellesleg nem valószínűsítem, hogy sikerülne neki)

Szerintem a Madrid is jobban tenné, ha próbálna tehetséges fiatalokat kinevelni és nem már beérett játékosokat venni. Olcsóbb és megtérülendőbb dolog, plusz lenne mire büszkére lenni.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Chino 2009.07.25. 00:51:03-kor.
Forca Barca!!!!
Bestbarca
Entrenador del Barça

2009.07.25. 00:39:05

cantera írta:Bestbarca: melyik része volt hülyeség? :-) Amúgy vállalom ha hülyéket írok :D
Ez:
Értem én hogy jövőre nem kell feleslegesen kifizetnetek azt az összeget ami a kameruninak ment volna, de könyörgöm ennek semmi köze az átigazolás konkrét összegéhez.

Nem lehet felfogni, hogy mi azért adtunk ki ennyi pénzt(beleértve itt a játékosok értékét is), mert 1 nem volt más választásunk, 2 nem akartunk fölösbe csengetni az ingyen távozó Eto'o-nak(ami alapból veszteség) még 10 millát! Ez ennyire nehéz? Ezért az üzlet reálértéke nem annyi, amennyit a számok sugallnak! A mostani értéke, az aláírás pillantaában 42,5 mint írtam, de ebből még beismerem elfelejtettem levonni Hleb fizetését és így -4 milkaával=38,5! Ennyivel lesz kevesebbünk Ibra érkezése miatt! Ez a léyneg! Ezért nem ugyan az! Ennyi a szerződés ára a mi részünkről! Nekünk Eto'o értéktelen mert nem tudjuk eladni, utánna ingyen menne el! Hiába ér alsó hangon is 40-et! Nekünk ebből sosem lenne 40 milla hasznunk, 0 lenne, mert nem tudnánk eladni, és nekünk nem kell! És így megszabadulunk egy fölös kiadástól(10 milla fizetés), amit csak így lehet elkerülni! És ezért lehet ezt levonni, a többi hülyeség amit odaírtál, az meg teljesen más, azok tényleg nem számítanak bele egy transferbe! De ezek ebbe igen, mert így el tudunk kerülni rengeteg pazarlást!

Ha még mindíg nem érted sajnállak, ez mindenkinek akinek van egy kis logikája tiszta! A realos haverjaimnak is megjegyzem! :wink:

Lezárt