cantera írta:Tehát cirka 45 millió!
... + két játékos. hiszen őket is adjátok Ibráért cserébe. de tudom, eto'o értéktelen, stb, stb. ne kezdjük előlről

VAlóban adjuk (

),de ez még nem másítja meg a TÉNYT,h a pénztárcánk 45 millával fog apadni!Eszmei értékként persze,h bele lehet (kell

) számolni Samuékat is,de ez nem kápé,így azért lényegesen más a leányzó fekvése!
De asszem ez már így fog megmaradni az emlékezetekben.Újabb olyan téma,amiben teljesen másképp látja a dolgot egy BARCA és egy reál szurker
cantera írta:Mi beáldoztunk egy playát,akinek a helyére kerestünk mást és ezzel lecsökkentettük (jócskán!!!) a kívánt zsugás csillagászati árát!Ezzel lenyomtuk kábé 30-cal a kiadási oldalt,ezért lett 45 milla a játékos.Ti ezzel szemben kapcsiból felvillantjátok a csekkfüzetet és fizettek,mint a katonatiszt!
igen, utána pedig eladunk néhány embert, hiszen 45 fős kerettel nem lehet nekivágni a szezonnak. így pedig mi is csökkentünk. nem értem hogy miért ragaszkodtok ilyen összegzésekhez? mi is kihozhatjuk hogy legalább az egyik csillagászati összegű player tulképpen ingyen volt, de nem tesszük, mert az átigazolások konkrét értékei annyi, amennyi. később lehet összegezni, meg lehet nézni hogy összességében mennyi az annyi. de ezt se kezdjük előlről

Azzal,ha másokat eladtok,még nem lesz kisebb az összeg,amit kiadtatok,szal ez így azért csúsztatás!

Én nem MÁSIK tranzakciót vonok bele a bugiba,hanem adott üzleten belül történt a játékossal történő költségcsökkntés...
De persze ezt is láthatóan másképp fogjuk látni mi és Ti.
cantera írta: Idén is megdöntöttétek,plusz csak ezen a nyáron a top 5 (lóvéban) transzferből 3 atiétek.Szal ne említsük már egy lapon az igazolási politikákat!
hidd el, ha lesz egy triplázó csapatunk, akkor nem lesznek ekkora kiadások. Laporta is nagytakarított amikor elnök lett, most meg keveset igazol mert nincs rá szükség. teljesen normális. vegyünk középszerű embereket? ti is nagy halat akartok oda, ahova szükséges, nálunk is csak jó játékosok jöhetnek szóba, és ha megkérik az árát, akkor fizetni kell. nem?
tudom, hogy a gyilkolós hasonlat rosszul sikerült, de ha azt mondom nem adok ki nagy pénzeket egy játékosért, akkor tulajdonképpen teljesen mindegy hogy egyszer szegem meg a szavam vagy többször. vagy nem mondok ilyen meggondolatlanságokat, és akkor nincs ez az egész. a kutya nem törődne ezzel az átigazolással, ha nincsenek azok a bizonyos nyilatkozatok.
Bocsánat az Ibrás többesszámért

Egyértelmű,h igazoltunk már az idők folyamán óriási lóvékért,ezt hülyeség lenne tagadni.
De amíg nálunk önmagunkhoz képest bazinagynak számító léről van szó (ami világviszonylatban,[de a tiétekhez képest mindenképp] még így sem annyira szemet szúró),addig ti rendszerint a leglegleg igazolásokat hajtjátok.És ráadásul tudatosan,mivel megtérülőek ugye az effajta vételek.
Nálunk tavaly és tavalyelőtt sem volt triplázó csapat,sőt!De ahhoz,h rendbe rakjuk a csapatunkat (láthatóan sikerült

),nem kellett elverni 220 métert (nemhogy egy hónap,de 2 év alatt sem!).Jött Dani 29(+6),és előtte Henry 24ért.Ezek voltak a nagyobb kiadásaink,uh asszem érzékelhető így is a különbség.Mégis lett TRIPLÁZÓ csapat.Az meg,h a ti irdatlan költéseteknek mi lesz a folyománya,majd elválik...
Lehet dobálózni,h Joan is tolt bele nagy zsugát anno a rendszerváltáskor,de ez akkor is kuriózum a Katalán Óriásnál.Nálatok meg asszem azért visszatérő jelenség.
cantera írta:Ibra 28 lesz,szal azért nem évtizedekre tervezünk vele.
Persze, és ha Villa jött volna Eto'o helyére, akkor mit írtál volna? Ne azt válaszold hogy a feltételes módban írt dolgokat hagyjuk.

ha vásárlásra kényszerültök, akkor nem mindig fogtok 30hoz közelieket igazolni, a kínálat fogja meghatározni. És akkor újra érvénybe léphet a kérdés. Az adott poszton jóval kisebb lesz az esélye bekerülnie egy fiatalnak, azaz kölcsönadjátok majd a tehetségeket és a csúf, gonosz Madrid példáját fogjátok követni.

Természetesen ugyanezt írtam volna az általad említett playák esetében is,igaza van Bányásznak!
Azt meg,h kiket fogunk majdan igazolni,ne most vitassuk meg.De majd hozd fel újra a kérdést,amikor aktuális és megbeszéljük.
Ezt az utánpótlás dolgot meg ne ragozd azért annyira túl.Továbbra is állítom,h igenis fogunk vásárolni playákat,nem kizárólag az up fogja adni a keretet.De asszem ez így normális.ÉS persze,h ez esetben kevesebb esélye lesz esetleg egy fiatalnak közel kerülni a tűzhöz,
amennyiben kezdő szintű playát veszünk.(Mert ha a padra vásárolunk,akkor simán lehet annyi esélye bekerülni egy fiatalnak,aki ott van a keretben.)De mint mondtam,nem állította soha senki,h minden posztra,mindig csak saját nevelések fogják kitölteni a keretet.
Szal érzésem szerint túlliheged ezt a kérdést,és főleg sajátosan elferdíted a dolgot!