Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
teljesen egyetértek... nagyon jó felsőcucc... nadrág elmegy.. és egy xtracsúnya sportcipő.... szerintem amerikába hagyta a cipőit és beugrott egy nike-boltba aztán csak ebből a cipőből volt a méretében...barcamessi írta:tudom hogy kicsit off, de hogy mennyire nem illik ehhez a ruházatához az a sportcipő...![]()
nem baj, ez legyen a legnagyobb baj vele
Nos mégegyszer üdv neked Zlatan, ami feltűnő a képeken, hogy mekkora marha nagy ember vagyVaratrix írta:+ képek http://www.fcbarcelona.cat/web/english/ ... leria.html
Nem fáj. Nem is tiéd az a pénz. Csak annyit mondtam, hogy be kell ismerni - annak ellenére hogy az elnökötök hangoztatta hogy ő nem vesz drágán játékosokat - hogy igen drága számotokra nem, de az Inter számára annál előnyösebb transzfer jött létre. Egy olyan csatárért aki tényleg nagyon jó, csak már túl van szerintem a pályafutása felén és nem tudni meddig tud ilyen szinten játszani, hisz már 28 éves.senzu írta:egyedül azt nem értem, hogy miért fáj nektek ennyire ez a 45 millió? a ti pénzetek? gondolom nem, akkor meg ki nem tojja le?
Én speciel nem voltam szerelmes Eto-ba.merx írta: hiába valóak ezek a hsz-ek azok akik szerelmesek eto'o-ba sosem fognak teljes mértékben megbékélni azzal, hogy zlatan idejön.
Bocs, de ez vezényszóra nem fog menni.Laci0820 írta:Eto'o remek játékos volt, de most már itt van Zlatan, nemhogy örülnétek!
Ha jól értem Laportáékat, akkor tényleg nem sokkal, csak 45 millával!!! Az tényleg nem sok. Nevetséges!Laci0820 írta: Ha nem is sokkal, de szerintem jobb játékos mint Samu...
Nem akarok vitába bonyolódni megint de az olasz bajnokság nem arról híres hogy gyenge védelmű csapatok alkotják:P Ibra itt is megfogja állni a helyét és Etoo igy ugyanúgy az interben.Rivaldo11 írta:...maradjunk egyelőre annyiban, hogy az a fix, hogy magasabb.
Majd itt kiderül, milyen a technikája. Itt nincs két perc arra, hogy megforduljon.