Ronaldinho&Barca írta:LG írta:
Hát engem is. Abba szinte biztos voltam, h idén már nem látjuk versenyezni, de remélem semmi maradandó sérülése nem lesz, és jövőre visszatérhet, ha akar.
Adná az Úr, hogy felépül ebből.. ha egészséges lesz biztos vagyok visszatér a kis brazil. Viszont agyödéma azért nem kis dolog, remélem tényleg jól sikerült a műtét, h szövődmény nem lesz vagy hasonló, fej sérülések rettentően veszélyesek.

Ennyire szerencsétlen egy balesetet, még most sem hiszem el.. kva alkatrész darab..
GYÓGYULJ MEG FELIPE!!!
szerk.: ab1daL, remélem ezt te sem gondolod komolyan, amikor egy ember életveszélyes állapotban van, már a helyéről beszélni? Ilyent még másolni se másoljatok légyszíves...
Veletek egyetemen nekem is szimpatikus Massa, amióta Schumi elment, a lényeg,h Ferraris nyerjen,és nagyon megkedveltem, Kimivel sem volt bajom,bár a motivációs gondjai bosszantottak/nak.
egyáltalán nem gondolok most arra,h térjen vissza versenyezni, bevallom nem merem remélni,h ez megtörténne,akár jövőre is. annyit kívánok,h épüljön fel,és egészséges legyen,de szerintem egy ilyen kemény élsporthoz mint az f1,nem mostanában lesz felkészülve. de mondom,ez teljesen másodlagos, épüljön fel teljesen,és ha úgy adódik, biztos vagyok benne,h f1en kívül is tudna boldog lenni,csak ne legyen maradandó károsodása.
természetesen egy sokkal szebb jövőkép,h felépül teljesen,és még a versenyzést is folytatja, legyen így,de egyik verzió mindenképp teljesüljön, annak már örülni fogok!
torrestoni írta:......
szerintem biztonságos a forma1, hangsúlyozom,h a forma1,mert más géposztályoknál sajnos nem ez a véleményem.
fura,h ezt most írom,de ilyesmi ellen nem lehet védekezni,bár utánaolvasgattam,és lehet,h most czollner nem mondott hülyeséget, ez az izé fentről jöhetett, mindig nem hiszem,h barichello autójáról származik az a "rugó".
más lenne a véleményem,ha a gumifalba csapódás miatt IS (sajnos h is) lett volna komolyabb gond. szörnyű ez a pech,és ez a kivédhetetlen eset,de a forma 1 a lehető legbiztonságosabb motorsport véleményem szerint.
ez a baleset nem azért történt,mert forma1, ha egy alsóbb géposztály versenyén történik pl 200nál,akkor is hasonló eredménye lesz, vagy ha egy túraautó szélvédőjét töri be,stb...
szóval ilyesmi ellen védekezni nem igen lehet, ami ellen lehet,(technikai gond miatt irányíthatatlan lesz a kocsi, ütközések,karambolok, óriási sebességeknél) olyasminél pedig súlyos sérüléssel járó esetre nagyon rég óta nem is emlékszem. forma1 ben. versenyzőknél.