Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
én is nagyon szépen köszönöm!! mikor meghallottam "szerelmes lettem bele" én is, de én sem találtam sehol.nexam írta:tessékTicsi 23 írta:Üdv!
Nagy kéréssel fordulok hozzátok! Nem tudom honnan letölteni a Black-Out - Ami vagy című számot. A youtube-os verzió nem a legjobb minőségű és más helyen pedig nem találtam. Örülnék, ha valaki tudna segíteni! Előre is kössz!
http://www.megaupload.com/?d=HLKLYWUA
tessékTicsi 23 írta:Üdv!
Nagy kéréssel fordulok hozzátok! Nem tudom honnan letölteni a Black-Out - Ami vagy című számot. A youtube-os verzió nem a legjobb minőségű és más helyen pedig nem találtam. Örülnék, ha valaki tudna segíteni! Előre is kössz!
Hát, nekem volt last.fm-em, de töröltem. Nem nagyon tetszett.G-Jay írta:Danka![]()
Neked nincs last.fm-ed? Kíváncsi lennék hogy miket hallgatsz...Pac-al az aláírásodban már nem rossz kezdet, aztán hátha mutatsz újat is...
ez naggyon komoly.Szandi írta:http://www.youtube.com/watch?v=nwdRx5tZKqc
Hát azért, Kozsó elbújhat. Sztem ebben a verzióban ez igenjó.
dik ez jó induló
Jó kis warmup neked ez holnapra!Titinho írta:Huhhúúú!Kralo írta:[Minden progtrance kedvelőnek egész napos rádióműsor: Coldharbour Day
www.afterhours.fm
Markustól 4 órás szett este, remélem lesznek számomra klasszikusok is.
4 órás Markus mix! Na arra kíváncsi leszek, biztos meghallgatom! De utána még egy óra Arnej és még 1 óra Sied Van Riel. Jó kis este lesz!
Huhhúúú!Kralo írta:[Minden progtrance kedvelőnek egész napos rádióműsor: Coldharbour Day
www.afterhours.fm
Markustól 4 órás szett este, remélem lesznek számomra klasszikusok is.
Dettó... Hihetetlenül elveszítették az értéküket, sajnos. Legalábbis a zenekiadók szempontjából sajnos.Slither írta:Hát én 1 forintért sem vennék meg most már CD-t.
Egyszerűen nem tudnék mit csinálni vele, mert rippelném gépre, aztán soha többet nem venném elő.
Kössz szépen!!Slither írta:Nincs más albumuk.vargaakos írta:Sziasztok gyors segítség kéne. A The Veronicas együttes albumait töltöttem, eddig megvan kettő a The Secret Life of és a Hook Me Up. A Cry című számot viszont nem találom. Youtubon azt írják hogy az első albumon van de mégsincs rajta. Vki ezt feltöltené nekem?? És még azt kérdezném hogy van-e más Veronicas album?? Kössz a gyors segítséget előre is!
Itt a Cry: http://www.mediafire.com/?dndh3zglhni
Nincs más albumuk.vargaakos írta:Sziasztok gyors segítség kéne. A The Veronicas együttes albumait töltöttem, eddig megvan kettő a The Secret Life of és a Hook Me Up. A Cry című számot viszont nem találom. Youtubon azt írják hogy az első albumon van de mégsincs rajta. Vki ezt feltöltené nekem?? És még azt kérdezném hogy van-e más Veronicas album?? Kössz a gyors segítséget előre is!
esetleg én is kaphatnék 1 PÜ-t?G-Jay írta:Mindjárt megy a pübarca99 írta:Mi a címe? Ránéznék én is, hátha akad rajta vmi "jóság".
Mindjárt megy a pübarca99 írta:Mi a címe? Ránéznék én is, hátha akad rajta vmi "jóság".