2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
PontosanI Love Barça! írta:a fener-honvéd 5:1 lett?
elméletileg ha továbbjutunk a Tallinn ellen a play-offba akkor már biztos az európa liga csoport részvételRemélem a Debrecen bejut valamelyik nemzetközi sorozatba, és ha még pontot is szereznének Pray , már a bejutással is nagy dolgot érnének el.
Igaz, igazlui1698 írta:a kocsma nem minden esetben jelent olcsóbb megoldást.Victor_Valdes írta:Úgy, hogy veszel digi tévét. De a neten nézés olcsóbb megoldás szerintem (vagy kocsma és egyéb alternatíva
).
főleg győztes Barca meccs után tud nagyon kinyílni a buxa.
Remélem a Debrecen bejut valamelyik nemzetközi sorozatba, és ha még pontot is szereznéneksocio66 írta:köszönjük honvéd,ennyi elég is volt belőletek idénre..
szánalom,ismét csak.
bammeg így még a suhancokból álló mtk sem égett meg tavaly,pedig hát ha valakiknek,nekik aztán nulla rutinjuk volt a nemzetközi porondon..
meg kéne halni a pályán,nem betojni a nagyobb nevű játékosoktól,de hát ez sajnos nem megy az aranylábú fiainknak..
hajrá debrecen,bennetek még bízunk!
vegyen a halál..így is kb 10 rugómban van ez a rohadt T kábel...Victor_Valdes írta:Úgy, hogy veszel digi tévét. De a neten nézés olcsóbb megoldás szerintem (vagy kocsma és egyéb alternatíva
).
a kocsma nem minden esetben jelent olcsóbb megoldást.Victor_Valdes írta:Úgy, hogy veszel digi tévét. De a neten nézés olcsóbb megoldás szerintem (vagy kocsma és egyéb alternatíva
).
most nézem a tv 2-é a keddi nap, a szerda meg a digi tv..hogy a..ba lehet fogni ezt a digi izét??lui1698 írta:nem.Ede72 írta:A BL mecceket csak az a Digi TV adja majd??
a TV2 is nyomat majd, meg az m1-et nemtom, hogy idén is adnak-e meccseket?
nem.Ede72 írta:A BL mecceket csak az a Digi TV adja majd??
Inkább az a csúcs, hogy a magyar kupagyőztes sorsa a legelső selejtezőköre 1. félidejében megpecsételődik.kudu írta:Húú, rossz nézni ezt a Honvédot![]()
Most is a 3. gól előtt réges rég fel lehetett volna szabadítani, nem, inkább visszapasszolják a labdát a saját 16osunkhoz, és természetesen el is veszik...
Nem vagy az, senki sem mondott ilyet. Egyszerűen evidensnek tartom, hogy ha egy hazai csapat játszik egy külföldi ellen - mégha az történetesen a kedvencem is - akkor a hazainak szurkolok. Ennek semmi köze ahhoz, hogy nemzeti csapat, vagy klubcsapat. Szerintem ennek természetesnek kellene lennie.bojanfan írta:én egyértelműen a barçának. a magyar foci egy kalap szhart se ér, ráadásul a debrecenbe se csak magyarok vannak. ha a válogatott lenne még megérteném, dehát...
jomindegy biztos hazaáruló vagyok.
Pontosabban csak a bajnokokkal!fcbarca0827 írta:Olvass vissza! Talán még ezen az oldalon megtalálod a választ! Egyébként még van egy kör az észt csapat után! De, ha továbbjutnak a Tallinon, akkor már Európa Liga csoportkör megvan! A "legsztárabb" csapat meg az: Olympiakosz! Mert a Loki csak a nem bajnokokkal játszhat!Entonii8 írta:hali!
1 kérdésem lenne:
Ha a Debrecen most tovább jutna ez ellen az észt csapat ellen,akkor rögtön főtáblára jut, vagy van még 1 kör és jön vmelyik sztárcsapat?
Mert már fogadtam is vkivel,h hűű bejut rögtön..mert 1szer ezt hallom máskor meg,h még van 1 kör..és most tényleg fogalmam sincsen.
Akkor buktad.Entonii8 írta:hali!
1 kérdésem lenne:
Ha a Debrecen most tovább jutna ez ellen az észt csapat ellen,akkor rögtön főtáblára jut, vagy van még 1 kör és jön vmelyik sztárcsapat?
Mert már fogadtam is vkivel,h hűű bejut rögtön..mert 1szer ezt hallom máskor meg,h még van 1 kör..és most tényleg fogalmam sincsen.
Olvass vissza! Talán még ezen az oldalon megtalálod a választ! Egyébként még van egy kör az észt csapat után! De, ha továbbjutnak a Tallinon, akkor már Európa Liga csoportkör megvan! A "legsztárabb" csapat meg az: Olympiakosz! Mert a Loki csak a bajnokokkal játszhat!Entonii8 írta:hali!
1 kérdésem lenne:
Tőled is megkérdezem, hogy mennyiszer olvastál vissza! Kb. 5-en állítottuk, hogy melyik csapat ellen esett ki a Fradi a BL kapujában! És nem 11-esekkel, hanem hosszabbításban lőtt góllal!messi4ever írta:Szerintem a HAjduk Split volt ott estünk ki 11-esekkel!? Asszem
Ugyanebben a hsz-ben te is megtalálod a választ, az apróbetűs résznél!socio66 írta:és akkor én is kérdeznék
még lesz egy kör,de nem sztárcsapattal fognak meccselni,a legerősebb ellenfél az olympiakosz,meg a bate boriszov talán..Entonii8 írta:hali!
1 kérdésem lenne: