Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nézd meg az aláírásomat.ferninho írta:hát majdnem összehozta neküknk a góltbali 15 írta:BUFFON!!!!![]()
amúgy látom mindenki a madrid ellen drukkol![]()
![]()
de nem a juvénak hanem a madrid ellen
hát majdnem összehozta neküknk a góltbali 15 írta:BUFFON!!!!
Minek Iker?ferninho írta:nekünk meg könnyebb dolgunk lenne ha játszana albiol, iker,kaká, meg ramosJól játszik a Madrid. Nehezebb dolguk lenne ha a pályán lenne Diego.
És még Sissoko sincsen a pályán.![]()
sztem tőlünk többen hiányoznak
nekünk meg könnyebb dolgunk lenne ha játszana albiol, iker,kaká, meg ramosJól játszik a Madrid. Nehezebb dolguk lenne ha a pályán lenne Diego.
És még Sissoko sincsen a pályán.
Kiegyenlítettnek mondanám a meccset. Az elején bekezdett a juve lőtt egyet. Utána mezőnyben feljött a madrid volt pár kisebb helyzet majd újabb juve ziccer (amauri). A három leshelyzetből ami a juvénál volt is nagy lehetőség alakulhatott volna ki. Mezőnyben jobb a real juvénak több helyzet kiegyenlített meccs szerintem.ferninho írta:a madrid rendkivűl jól játszik szerintemcsababarca írta:aranylabdát neki!!!
Amúgy ha valaki nézi ,milyen a meccs?![]()
még én is meglepődtem hogy ennyire jól![]()
én egy sima juve győzelmet vártam de kellemeset csalódtam idáig![]()
és még jön ramos, albiol, iker, meg kaká is valószínüleg a kezdőbe![]()
meg xabi alonsora is sok esély van
Akkor rúgd sokatfcbarca0827 írta:Ezen még én is jót nevettem!honda25 írta:Ronaldo elég gyengén rúgta meg a tizit.
Szerencséje volt, hogy a kapus elment balraKb. a legbiztosabb dolog középre lőni a 11-est!
a madrid rendkivűl jól játszik szerintemcsababarca írta:aranylabdát neki!!!
Amúgy ha valaki nézi ,milyen a meccs?
ferninho írta:drenthe a neve és 5 milláért a tiétek
Ezen még én is jót nevettem!honda25 írta:Ronaldo elég gyengén rúgta meg a tizit.
Szerencséje volt, hogy a kapus elment balra
Lehet, hogy nem véletlenül rúgta középre, de ha a kapus visszanyúl vagy visszamozdul...ferninho írta:bocs de ez elég vicces...honda25 írta:Ronaldo elég gyengén rúgta meg a tizit.
ahogy néztem nem véletlenül rúgta középre....
bocs de ez elég vicces...honda25 írta:Ronaldo elég gyengén rúgta meg a tizit.