Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Érdekes, a Rockstaros GTA IV-nek elég nagy volt a gépigénye.I Love Barça! írta:"Persze azt is hozzá tette, amit már eddig is tudtunk, hogy a PC-s verziónak a gépigényét próbálják optimalizálni". HAGYUKMÁÁkompalor írta:Itt olvasható, hogy mik lesznek a játékmenetben az újítások:
http://fifahungary.hu/hirek/FIFA_10_Jatekmenet_infok
érdekes a rockstarosok tudtak nagyon jó játékot csinálni pc-re..
Képes Sport.palesz77 írta:nagy lenne, ha be is futna néhány nézőHouse írta:Nem azért, de nem véletlenül lehet a konzolnál is megnyitáskor nyelvet választani.Amúgy ezek a kommentátoros idézetek kicsit úgyhangzottak, mintha dühös lennél a pes-re, hogy nincs magyar nyelv, se magyar kommentár.
Egyébként nagyon szépen ki van dolgozva a konzolos grafika, az arcok is szépek, a stadion sem rossz..
Jah és még azt olvastam a múltkor, hogy a konzolos fifában már nem csak ugrálni fognak egyfolytában a nézők.Ha tényleg ennyi újítás lesz, az már maga lesz az álom.
![]()
amúgy hol olvastad ezt a 360°-os irányíthatóságot? csak mert az tényleg nagyon jó lenne, de ilyet én nem olvastam sehol
de remélem csak elkerülte a figyelmem. amúgyszerintem a Pes pc-n sokkal jobb, de a Fifa konzolon egyszerűen verhetetlen!
igen valószínűleg irigykedem,mert nekem nincs xboxom se ps3mam=(((kudu írta:Azért próbáld már meg elfogadni más véleményét isI Love Barça! írta:...![]()
Ami neked nem jön be, az másnak tetszhet.
Várom az új fifát is meg a pes-t is, kiváncsi leszek, hogy mennyi különbség lesz köztük idén, és mit tudnak fejleszteni a fifán.
"Persze azt is hozzá tette, amit már eddig is tudtunk, hogy a PC-s verziónak a gépigényét próbálják optimalizálni". HAGYUKMÁÁkompalor írta:Itt olvasható, hogy mik lesznek a játékmenetben az újítások:
http://fifahungary.hu/hirek/FIFA_10_Jatekmenet_infok
Azért próbáld már meg elfogadni más véleményét isI Love Barça! írta:...
nagy lenne, ha be is futna néhány nézőHouse írta:Nem azért, de nem véletlenül lehet a konzolnál is megnyitáskor nyelvet választani.Amúgy ezek a kommentátoros idézetek kicsit úgyhangzottak, mintha dühös lennél a pes-re, hogy nincs magyar nyelv, se magyar kommentár.
Egyébként nagyon szépen ki van dolgozva a konzolos grafika, az arcok is szépek, a stadion sem rossz..
Jah és még azt olvastam a múltkor, hogy a konzolos fifában már nem csak ugrálni fognak egyfolytában a nézők.Ha tényleg ennyi újítás lesz, az már maga lesz az álom.
Nem azért, de nem véletlenül lehet a konzolnál is megnyitáskor nyelvet választani.I Love Barça! írta:nem.a pes jön ki akkor,am meg nem tudom miről beszélsz az arcok ezerszer verik a konzolost fifát,nincs 1 normális fej a játékban.az meg h a fifa jobban bejön nektek istenem...én nem a robotjátékosokat szeretem.
a magyar kommentátor meg valami szörnyű.örülök h nincs a pesbe,nagyon idegesítő amikor 1 meccsen 20szor: a torzomborz puyol.1 értelmes kommentje nincs,meg amikor 1v1be megyek rá kpusra és a szakértő faragó megszólal nem csoda h mellé lőtte a játékost túl sokan zavartál a lövés pillanatában,meg h ajjj bonyolult helyzet a játékos a saját csapattársai.....
az tetszett a legjobban amikor kapufát lövök és:ezzel csak az időt pazarolta,meg felé lövöm:mekkorát védett a kapus...jézuuuuuuus
nekem is ps3-am van és hiába jobb arcokba (konzolon amúgy nem nagyon... max egy döntetlen...), de a játékmenet valami borzasztó konzolon...meg nem tudom miről beszélsz az arcok ezerszer verik a konzolost fifát,nincs 1 normális fej a játékban.
na, ez túl szép lenne, hgoy igaz legyenHouse írta: Jah és szabadrúgás újításon kívül mostmár nem csak 8 irányba mozoghat a játékos, hanem elvileg teljesen szabadmozgása lesz.Végre nem lesznek azok a 90°-os monoton fordulások.
Tavaly azthiszem szeptember 29-én jött ki.palesz77 írta:egyetértek, én is xbox360-on játszok vele. nagyon király, semmi nem űberelheti! ,ajd a Fifa 10kompalor írta:Október 2-án jön ki a Fifa 10!
Én xbox 360-on játszok a Fifa-val. Ott nagyon jó. Szerintem a legjobb!egyre jobb és jobb ott is, azon tényleg sokat dolgoznak. most pl majd lehet szabadrúgást tervezni!(formáció befutásra meg ilyenek) ez azért nagyon jó. sok okos dolgot tesznek bele, egyedüli hiányom a kispad meg az edző hiánya
de ezt is meg lehet szokni, egyszercsak jön az is biztos
szerk: amúgy tényleg már 2-án kijön?tavaly nem novemberben jött ki?
egyetértek, én is xbox360-on játszok vele. nagyon király, semmi nem űberelheti! ,ajd a Fifa 10kompalor írta:Október 2-án jön ki a Fifa 10!
Én xbox 360-on játszok a Fifa-val. Ott nagyon jó. Szerintem a legjobb!
Konzolon ezerszer veri a FIFA sorozat a PES-t.ferninho írta:amúgy konzolon borzasztó a pes, ezért csinálják főleg pc-re...
nem,nem tök mindegy..I Love Barça! írta:nem tök mind1 mikor jön ki a fifa2010 pc-re?kb olyan lesz mint a 07,én a pest sokkal jobban várom azok legalább csinálnak is valamit pcre,nem ugy mint a fifások,azok csak konzolra építenke,pc-sek leszarva. (csak a pénz érdekli őket,azért csak ps3on meg xboxn élvezhető a játék.)
Azért nem hinném hogy olyan lesz mint a 07, de majd meglátjuk.I Love Barça! írta:nem tök mind1 mikor jön ki a fifa2010 pc-re?kb olyan lesz mint a 07,én a pest sokkal jobban várom azok legalább csinálnak is valamit pcre,nem ugy mint a fifások,azok csak konzolra építenke,pc-sek leszarva. (csak a pénz érdekli őket,azért csak ps3on meg xboxn élvezhető a játék.)