Kérdések, észrevételek a FÓRUMMAL kapcsolatban

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Ötletelés a fórum átalakításához:

Cali vázlata:
4
80%
https://docs.google.com/document/d/17Z- ... 9ctPs/edit" target="_blank
1
20%
Ehhez lehet ötleteket írni még ide a topicba, amik aztán összegezve lesznek.
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 5
jelwaz
Entrenador del Barça

2009.08.13. 16:51:04

Nem érzem az Ibra topicból kimoderált hozzászólásomat törlendőnek. Ne vegyétek akadékoskodásnak modik, tudom, hogy jó a szándék, de már korábban is írni akartam, hogy a szabályok azért nem túl kézzelfoghatóak (én szerintem). Attól, hogy valami konfrontációhoz vezethet, még nem gondolom, hogy szabályellenes lenne, sőt, ha az illető felek normálisan "ütköznek", akkor fog a fórum színvonala feljebb lépni (attól nem várnék semmit, hogy mindenki egymás vállát veregeti, hogy mennyire igazuk van). Saját tapasztalataimból kiindulva úgy látom,hogy túlzó a moderátori tevékenység, ez mégis csak futball, nem várható el, hogy mindig higgadtan reagáljunk és írjunk. Akkor lovaspólót néznék, és minden nap egy szalonban fogyasztanám el az ötórai teámat.
Forcabarca8
Capitá del Barça

2009.08.04. 22:54:45

Enrique

Köszönöm! és rá is jöttem, h miért nem küldte el végül. :wink:
Kép
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2009.08.04. 22:45:16

Forcabarca8 írta:hali!

ha egy üzenet nincs se az elküldöttek se a kimenők között, akkor el se ment az üzenet?
Valószínűleg igen.
Forcabarca8
Capitá del Barça

2009.08.04. 22:29:28

hali!

ha egy üzenet nincs se az elküldöttek se a kimenők között, akkor el se ment az üzenet?
Kép
Andris
Adminisztrátor

2009.08.04. 14:00:24

Természetesen Zlatan vagy Samu topicjában akár, a kettejük összehasonlítása nem off, legalábbis nem teljes mértékben. Ha nagyon elmegy mondjuk Eto'o irányába a Zlatan topicban, akkor is csak szólunk, lezárjuk, esetleg az utolsó 1-2őt töröljük, de nem jegyezzük be.

Utóbbi eset pedig természetesen nem kerül fekete listára a törölt hozzászólásod, bár megmondom őszintén, legtöbbször a legcsekélyebb értelmét sem érzem. Csupán ha egyáltalán nincs moderátor online (bár sokszor még ránk se hallgatnak), és már egy ideje tényleg nagyon tarthatatlan az egész helyzet.

Nyilván, ahogy minden újítás, ez a rendszer is csiszolódik majd, ahogy használatba vesszük. Annak senki nem fog 'áldozatul esni', hogy még nem működik maradéktalanul.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.08.04. 13:53:34

Bízom benne, hogy az alábbi hozzászólásom nem lépi át a fórumszabályzat kereteit. Igyekszem tárgyilagos, és korrekt lenni.

Én magam maximális mértékben támogatom a szigorítást. Egyetértek a moderátorok elképzelésével, azt jónak, és használhatónak tartom.
Úgy érzékelem, hogy az elmúlt 1-2 hónapban megszaporodtak az új fórumozók. Számtalan - addig - ismeretlen 2arccal" találkoztam. Ez örömteli, de egyben több munkát is ad az oldal működtetőinek. Úgy vélem, hogy az "újaknak" picit tanulniuk kellene, figyelni. Nem kell félreérteni, nem azt akarom ezzel kifejezni, hogy a 7-8-10 ezernél több hsz-vel rendelkezők egyenlőbbek az egyenlőknél. Csupán tapasztaltabbak.

Viszont.
Ez az 5 törölt hsz utáni bann, vagy minek hívják picit túlzó. Mi van akkor, ha pl. Zlatan topikjában valaki felveti a Samuval való összehasonlítást, és arra válaszok érkeznek a megfelelő kereteken belül. Ha lesz 4-5 fórumozó - akár én is -, akik összehasonlítást tesznek. Ez is törlésre kerül? Remélem, érthető a példa. Tudunk mindannyian erre precedenst, az ilyen véleményekre.
Vagy az olyan eset, mint amit magam is elkövettem a múltkor, amikor megkértem a fórumereket, hogy picit nyugodjanak meg. Az is törlésre került. Akkor az is beleszámítódik?

Ezek csak kérdések, ill. hangos gondolkodások.

Igen, olvastam lm19 hsz-ét, és értem a mondandóját, hogy még Andris is gondolkodik a többi modival egyetemben.

Remélem, sikerült megfelelő körülmények között kifejeznem a gondolataimat!
Köszönöm, ha megtisztel valamelyik admin a válasszal.

PS: örömmel vettem Drigo adminisztrátorrá történő kinevezését! Munkájához kívánok erőt, egészséget, türelmet és időt!
Kép
Andris
Adminisztrátor

2009.08.04. 13:33:43

jelwaz írta:A feketelista állása nem elérhető? Vagy nem is lesz? Vagy valahogy csak a sáját eredményt?
Nem bizony. Figyeljetek csak oda rá nagyon, hogy mit írtok. Természetesen az új fórumozók első 2-3 hozzászólásánál privát figyelmeztetés is jár mellé, illetve még gondolkozom azon a megoldáson, hogy hogyan évüljenek el a számok. Tehát h ne kelljen mondjuk kirakni vkit, ha 3-4 hónap alatt begyűjtött 5 offot, vagy valami. Nem ez a célja a dolognak, hanem h akik nem bírnak magukkal, menjenek, akik eddig nem figyeltek oda, ezentúl figyeljenek, gondokozzanak, mielőtt írnak.

Még megvitatódik az ötlet, hogy legyen-e figyelmeztetés 4 illetve 9 töröltnél, de én nem hiszem, h pártolni fogom.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
jelwaz
Entrenador del Barça

2009.08.04. 11:00:27

A feketelista állása nem elérhető? Vagy nem is lesz? Vagy valahogy csak a sáját eredményt?
miihii
KHAL

2009.08.02. 17:22:48

kurdt írta:itt is megkérdem, amit a "Segítség" topicba már kérdeztem:

ha a fórumban egy hsz-t törölnek, arról az írója nem kap valmilyen értesítést?
Nem :wink:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
kurdt
Megmentő :)

2009.08.02. 17:18:09

itt is megkérdem, amit a "Segítség" topicba már kérdeztem:

ha a fórumban egy hsz-t törölnek, arról az írója nem kap valmilyen értesítést?
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
Andris
Adminisztrátor

2009.08.02. 16:54:15

Ez a topic nem erre való.
- József Attila
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.08.02. 16:51:59

Varga Tamás írta: De persze a moderátorok ott sem a hülyeséget törlik, hanem azt a hsz-t, amiben arra kértem - tisztelettel, úriember módjára - a "mérkőző feleket", hogy picit nyugodjanak le. Tudom, az OFF, de az oldalakon keresztül folyó süketelés, parttalan vita, na az nem.

Ehhez csak gratulálni tudok!
erről írtam tisztán látó mesterem :wink:

jöttél egyből ide, mintha mindenki tényleg rád lenne kattanva, közben a kollegák meg folyamatosan törölték azokat is,amit te is megjegyeztél.

talán így már világos lesz, hogy mire reagáltam Tisztelettel....püben kérném a "böfögésed" ,de csak ha ezúttal érted,h mit miért írtam. köszi, tisztelettel.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.08.02. 16:45:21

ozsimiki írta:Modikra nézve szítottad,h úgy jegyezted meg ahogy, mindenki törődjön a saját dolgával, hol rögtön,hol kicsit később el fog tűnni a nem odavaló hsz, ha 1oldalt kell törölni, akkor annyit, ha többet akkor annyit, de nem kell rögtön iderohanni mert észrevetted,h a tiéd eltűnt,de arra már időt se hagytál,hogy észrevedd a többi is eltűnt, aminek nem ott a helye.

egyszerűbb volt leírni egyből,h a modik így meg úgy gondolom :roll:
Az idézett hsz-ben a Barca vs Real topikban annyi utalás volt a modikra, hogy "igen hamar elfelejtődött Drigo jóindulatú intelme, amit pár napja olvashattunk" - vagy valami ilyesmi. Semmi más!
Ha pedig csak "gondolod", nem kellene prejudikálni!
Legközelebb olyanról alkoss véleményt, amit láttál, olvastál!
Amiről meg fogalmad sincs, ne nyilatkozz!
Csakhát nem tudtad megállni, hogy ne "böfögj bele"...

Tisztelettel!
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.08.02. 16:38:27

Modikra nézve szítottad,h úgy jegyezted meg ahogy, mindenki törődjön a saját dolgával, hol rögtön,hol kicsit később el fog tűnni a nem odavaló hsz, ha 1oldalt kell törölni, akkor annyit, ha többet akkor annyit, de nem kell rögtön iderohanni mert észrevetted,h a tiéd eltűnt,de arra már időt se hagytál,hogy észrevedd a többi is eltűnt, aminek nem ott a helye.

egyszerűbb volt leírni egyből,h a modik így meg úgy gondolom :roll:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.08.02. 14:09:05

jelwaz írta:
Varga Tamás írta:Semmi olyat nem tettem, amiért Bányász kollégának fenyegetőznie kellene!
Nem fenyegetőzött, csak nem érted az iróniát. te is szítasz felesleges indulatokat olykor. Szerintem teljesen felesleges volt ott hozzászólnod. Ha nem tetszik, ne olvasd. A modik teszik a dolgukat (hol jól, hol kevésbé), te is tedd a tiéd.
Az nem ironikus, hanem kétértelmű volt.
Abban pedig semmi feszültségszítás nem volt.
Ennyi, témát lezártam.

Szép napot a továbbiakban!
Kép
jelwaz
Entrenador del Barça

2009.08.02. 13:58:55

Varga Tamás írta:Semmi olyat nem tettem, amiért Bányász kollégának fenyegetőznie kellene!
Nem fenyegetőzött, csak nem érted az iróniát. te is szítasz felesleges indulatokat olykor. Szerintem teljesen felesleges volt ott hozzászólnod. Ha nem tetszik, ne olvasd. A modik teszik a dolgukat (hol jól, hol kevésbé), te is tedd a tiéd.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.08.02. 13:58:14

Bányász írta:
Varga Tamás írta: Semmi olyat nem tettem, amiért Bányász kollégának fenyegetőznie kellene!
Nem fenyegetőztem.
Csak azt éreztem ki a hszedből mintha azt gondolnád,h Rád vagyunk szállva.
Én nem éreztem ki, csupán úgy lehetett érezni, mintha...

Na, mindegy. :wink:
Kép
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.08.02. 13:56:27

Varga Tamás írta: Semmi olyat nem tettem, amiért Bányász kollégának fenyegetőznie kellene!
Nem fenyegetőztem.
Csak azt éreztem ki a hszedből mintha azt gondolnád,h Rád vagyunk szállva.
De persze a moderátorok ott sem a hülyeséget törlik, hanem azt a hsz-t, amiben arra kértem
Ezért írtam azt,h "ki vagyunk Rád hegyezve".Mert úgy írtad amit írtál mintha csak a Te hszed tűnt volna el...csak Téged ért volna "kár".Ha úgy tetszik gúnyolódtam...
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.08.02. 13:48:46

lionelmessi19 írta:Oda fogunk figyelni!
Megjöttem én is, már betudok segíteni.
De készüljön fel mindenki a legrosszabbra, soha ennyi nagyon fiatal és akár 'divat' v hasonló jellegű szurkolója nem volt a Barcának (tric, ibra) és a Madridnak (60000 millió euró, cr, kk, bnzm stb), és ez a fórum(ok)on is meg fog mutatkozni, főként az idény kezdetétől.

Nehéz dolgunk lesz, türelmet kérünk, nektek is nehéz lesz, önfegyelmet kérünk. :)

Köszi!
Rendben!

Én csak szemrevételeztem, megemlítettem egy olyan tényt, ami rombolja a fórum színvonalát. Arra csak felhívtam a figyelmet, türelmet kértem. abban semmilyen módon nem vettem részt, nem kapcsolódtam bele.

Azt nem értem, ezzel mi a baj?
Mire fel megy itt a fenyegetés irányomba!
Semmi olyat nem tettem, amiért Bányász kollégának fenyegetőznie kellene!
Szerintem.

béke. :lol: :wink:
Kép
Andris
Adminisztrátor

2009.08.02. 13:40:54

Oda fogunk figyelni!
Megjöttem én is, már betudok segíteni.
De készüljön fel mindenki a legrosszabbra, soha ennyi nagyon fiatal és akár 'divat' v hasonló jellegű szurkolója nem volt a Barcának (tric, ibra) és a Madridnak (60000 millió euró, cr, kk, bnzm stb), és ez a fórum(ok)on is meg fog mutatkozni, főként az idény kezdetétől.

Nehéz dolgunk lesz, türelmet kérünk, nektek is nehéz lesz, önfegyelmet kérünk. :)

Köszi!
- József Attila
LM10
Director del Fútbol

2009.08.02. 13:35:56

Kód: Egész kijelölése

ez sajnos igaz...
a madridistán a "provokátotorokat" egyből banolják...
sztem ezt át lehetne venni tőlünk Smile egy darab ilyen szintű vita nincs nálunk. vita van de nem olyan szintű hogy kinek erősebb a szuperhős akciófigurája...
mert ez kb az a színvonal volt...
Ez igaz, de nálatok nagyobb a "zavar". Szal múltkor asszem Raúl topicjában Sneijderről beszéltetek meg ilyesmi dolgok mennek ott...viszont itt a Barca vs. Realban nagyon sok a kemény vita.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.08.02. 13:24:50

Bányász írta:
Egyébként "ki vagyunk hegyezve Rád"...
Ezt most, hogy kell értenem? :roll:
Kép
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.08.02. 13:07:35

Varga Tamás írta:Barca vs Real topic :arrow: óvoda. :roll:

De persze a moderátorok ott sem a hülyeséget törlik, hanem azt a hsz-t, amiben arra kértem - tisztelettel, úriember módjára - a "mérkőző feleket", hogy picit nyugodjanak le. Tudom, az OFF, de az oldalakon keresztül folyó süketelés, parttalan vita, na az nem.

Szép napot mindenkinek!
Jó homokozást!
Szóljatok a dadusnak néha, hogy hozzon egy kis fagyit vagy sütit! :o
Én töröltem...már ha a tegnapiról van szó.És nem csak a tiedet hanem ha feltűnt volna majdnem egy egész oldal eltűnt...

Egyébként "ki vagyunk hegyezve Rád"...
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
ferninho
Madridista

2009.08.02. 09:36:53

Barca vs Real topic :arrow: óvoda. :roll:

De persze a moderátorok ott sem a hülyeséget törlik, hanem azt a hsz-t, amiben arra kértem - tisztelettel, úriember módjára - a "mérkőző feleket", hogy picit nyugodjanak le. Tudom, az OFF, de az oldalakon keresztül folyó süketelés, parttalan vita, na az nem.

Szép napot mindenkinek!
Jó homokozást!
Szóljatok a dadusnak néha, hogy hozzon egy kis fagyit vagy sütit! Surprised
ez sajnos igaz...
a madridistán a "provokátotorokat" egyből banolják...
sztem ezt át lehetne venni tőlünk :) egy darab ilyen szintű vita nincs nálunk. vita van de nem olyan szintű hogy kinek erősebb a szuperhős akciófigurája...
mert ez kb az a színvonal volt...
madridista
levproff
Director del Fútbol

2009.08.02. 09:28:45

Varga Tamás írta:Barca vs Real topic :arrow: óvoda. :roll:

Szép napot mindenkinek!
Jó homokozást!
Szóljatok a dadusnak néha, hogy hozzon egy kis fagyit vagy sütit! :o
Teljesen eggyetértek..kezd nagyon szánalmas lenni az a topic..:roll:
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
Lezárt