Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem bizony. Figyeljetek csak oda rá nagyon, hogy mit írtok. Természetesen az új fórumozók első 2-3 hozzászólásánál privát figyelmeztetés is jár mellé, illetve még gondolkozom azon a megoldáson, hogy hogyan évüljenek el a számok. Tehát h ne kelljen mondjuk kirakni vkit, ha 3-4 hónap alatt begyűjtött 5 offot, vagy valami. Nem ez a célja a dolognak, hanem h akik nem bírnak magukkal, menjenek, akik eddig nem figyeltek oda, ezentúl figyeljenek, gondokozzanak, mielőtt írnak.jelwaz írta:A feketelista állása nem elérhető? Vagy nem is lesz? Vagy valahogy csak a sáját eredményt?
Nemkurdt írta:itt is megkérdem, amit a "Segítség" topicba már kérdeztem:
ha a fórumban egy hsz-t törölnek, arról az írója nem kap valmilyen értesítést?
erről írtam tisztán látó mesteremVarga Tamás írta: De persze a moderátorok ott sem a hülyeséget törlik, hanem azt a hsz-t, amiben arra kértem - tisztelettel, úriember módjára - a "mérkőző feleket", hogy picit nyugodjanak le. Tudom, az OFF, de az oldalakon keresztül folyó süketelés, parttalan vita, na az nem.
Ehhez csak gratulálni tudok!
Az idézett hsz-ben a Barca vs Real topikban annyi utalás volt a modikra, hogy "igen hamar elfelejtődött Drigo jóindulatú intelme, amit pár napja olvashattunk" - vagy valami ilyesmi. Semmi más!ozsimiki írta:Modikra nézve szítottad,h úgy jegyezted meg ahogy, mindenki törődjön a saját dolgával, hol rögtön,hol kicsit később el fog tűnni a nem odavaló hsz, ha 1oldalt kell törölni, akkor annyit, ha többet akkor annyit, de nem kell rögtön iderohanni mert észrevetted,h a tiéd eltűnt,de arra már időt se hagytál,hogy észrevedd a többi is eltűnt, aminek nem ott a helye.
egyszerűbb volt leírni egyből,h a modik így meg úgy gondolom
Az nem ironikus, hanem kétértelmű volt.jelwaz írta:Nem fenyegetőzött, csak nem érted az iróniát. te is szítasz felesleges indulatokat olykor. Szerintem teljesen felesleges volt ott hozzászólnod. Ha nem tetszik, ne olvasd. A modik teszik a dolgukat (hol jól, hol kevésbé), te is tedd a tiéd.Varga Tamás írta:Semmi olyat nem tettem, amiért Bányász kollégának fenyegetőznie kellene!
Nem fenyegetőzött, csak nem érted az iróniát. te is szítasz felesleges indulatokat olykor. Szerintem teljesen felesleges volt ott hozzászólnod. Ha nem tetszik, ne olvasd. A modik teszik a dolgukat (hol jól, hol kevésbé), te is tedd a tiéd.Varga Tamás írta:Semmi olyat nem tettem, amiért Bányász kollégának fenyegetőznie kellene!
Én nem éreztem ki, csupán úgy lehetett érezni, mintha...Bányász írta:Nem fenyegetőztem.Varga Tamás írta: Semmi olyat nem tettem, amiért Bányász kollégának fenyegetőznie kellene!
Csak azt éreztem ki a hszedből mintha azt gondolnád,h Rád vagyunk szállva.
Nem fenyegetőztem.Varga Tamás írta: Semmi olyat nem tettem, amiért Bányász kollégának fenyegetőznie kellene!
Ezért írtam azt,h "ki vagyunk Rád hegyezve".Mert úgy írtad amit írtál mintha csak a Te hszed tűnt volna el...csak Téged ért volna "kár".Ha úgy tetszik gúnyolódtam...De persze a moderátorok ott sem a hülyeséget törlik, hanem azt a hsz-t, amiben arra kértem
Rendben!lionelmessi19 írta:Oda fogunk figyelni!
Megjöttem én is, már betudok segíteni.
De készüljön fel mindenki a legrosszabbra, soha ennyi nagyon fiatal és akár 'divat' v hasonló jellegű szurkolója nem volt a Barcának (tric, ibra) és a Madridnak (60000 millió euró, cr, kk, bnzm stb), és ez a fórum(ok)on is meg fog mutatkozni, főként az idény kezdetétől.
Nehéz dolgunk lesz, türelmet kérünk, nektek is nehéz lesz, önfegyelmet kérünk.![]()
Köszi!
Kód: Egész kijelölése
ez sajnos igaz...
a madridistán a "provokátotorokat" egyből banolják...
sztem ezt át lehetne venni tőlünk Smile egy darab ilyen szintű vita nincs nálunk. vita van de nem olyan szintű hogy kinek erősebb a szuperhős akciófigurája...
mert ez kb az a színvonal volt...
Ezt most, hogy kell értenem?Bányász írta:
Egyébként "ki vagyunk hegyezve Rád"...
Én töröltem...már ha a tegnapiról van szó.És nem csak a tiedet hanem ha feltűnt volna majdnem egy egész oldal eltűnt...Varga Tamás írta:Barca vs Real topicóvoda.
![]()
De persze a moderátorok ott sem a hülyeséget törlik, hanem azt a hsz-t, amiben arra kértem - tisztelettel, úriember módjára - a "mérkőző feleket", hogy picit nyugodjanak le. Tudom, az OFF, de az oldalakon keresztül folyó süketelés, parttalan vita, na az nem.
Szép napot mindenkinek!
Jó homokozást!
Szóljatok a dadusnak néha, hogy hozzon egy kis fagyit vagy sütit!
ez sajnos igaz...Barca vs Real topicóvoda.
De persze a moderátorok ott sem a hülyeséget törlik, hanem azt a hsz-t, amiben arra kértem - tisztelettel, úriember módjára - a "mérkőző feleket", hogy picit nyugodjanak le. Tudom, az OFF, de az oldalakon keresztül folyó süketelés, parttalan vita, na az nem.
Szép napot mindenkinek!
Jó homokozást!
Szóljatok a dadusnak néha, hogy hozzon egy kis fagyit vagy sütit! Surprised
Teljesen eggyetértek..kezd nagyon szánalmas lenni az a topic..Varga Tamás írta:Barca vs Real topicóvoda.
![]()
Szép napot mindenkinek!
Jó homokozást!
Szóljatok a dadusnak néha, hogy hozzon egy kis fagyit vagy sütit!