2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
hau30 írta:Most olvastam a Salgado storyt(kirúgták), és azt mondom szégyelhetik magukat az ottani vezetők. Egyértelmű,hogy nem jótékonysági intézmény egy futball klub,legyen szó Real-ról vagy Barca-ról,de azért ez nem semmi.Valaki eltölt 10 idényt egy csapatnál, és így bánni vele(állítólag telefonon közölték vele,hogy Adios). Valszeg vissza adja az élet a klubnak ezt a bánásmódot,mondjuk egy CR keresztszalagszakadással.
Tekintsd pillanatnyi elmezavarnak.mrmonster írta:noname: 100%-ra veszem, hogy csak véletlenül hagytad ki, de nem állom meg hogy ne jegyezzem meg: az öreg Puyol bát, kihagytad a felsorolásból, mint saját nevelés. Vagy ő már "le van írva"?:D
Anno Giovanni dos Santosra is ezt mondták.. Húú hatalmas tehetség, és látjuk hova jutott. De ezt nem kívánom neki, kapjon sok lehetőséget, fejlődjön, és ha jó játékos lesz, igazoljuk leTényleg igen nagy a hypeja a srácnak,már több realista haveromtól is hallottam,h érdemes lesz odafigyelni a Kalózra
Eztán majd én is megnézem magamnak jobban a serácot,ha már ekkora fantázia van benne...
Azért nem egy világsztár a srác, de tényleg tehetséges és lelkes. Pont ilyen emberek kellenek a sztárok mellé, nem pedig 20 millás holland tulipánok!Tényleg igen nagy a hypeja a srácnak,már több realista haveromtól is hallottam,h érdemes lesz odafigyelni a Kalózra
Eztán majd én is megnézem magamnak jobban a serácot,ha már ekkora fantázia van benne...
Pont írtam h csak akkor működik a saját nevelés, ha a jó játékosokat be is építik a csapatba. Én se írtam oda Cescet a Barcához, csak azokat, akiket kinevelt a klub, hogy aztán itt maradjanak. Semmit se ér a Real saját nevelése, ha elküldik a tehetséges játékosokatultrasur írta:Abban igaza van mindenkinek hogy a Barca ifibázisa jobb de ha megnézzük számos ma már nem Reálos játékost is kineveltek Mata, Diego Lopez,Bueno ...noname írta: A Realnál: Casillas,Torres, Arbeloa, Granero, De la Red, Guti, Negredo, Raul.
A Barcánál: Valdes, Jorquera, Pique, Xavi,Ini,Messi, Busquets,Pedro,Bojan, V Sanchez, illetve ott van még Muniesa, Jeffren és Dos Santos és Fontas akik közül azért sztem min 2 fel fog jönni.
A Realos játékosok közül az évek során összesen 3 volt alapember(Casillas, Raul és valamilyen szinten Guti)
Nálunk: Valdes, Pique,Xavi,Ini, Messi, és Busquets is annyira mint Guti.
A 2 csapat ebből a szempontból nem egy kategória!
UI: Rault Real nevelésnek vettem.
Azért nálunk is tudnak nevelni csak nem nagyon szerepelhetnek sajnos
én is jobban örülnék hogy Szalaiék több lehetőséget kapnának.
Tényleg igen nagy a hypeja a srácnak,már több realista haveromtól is hallottam,h érdemes lesz odafigyelni a Kalózrazsuni írta:opcióval volt a getafe-nél, és visszavásárolták. fantáziadús igazi madridista támadókőzéppályáserről a graneroról még nem is hallottam igazából,hogyhogy egy szintre helyezitek robbennel?
ő valami saját nevelésű játékos,aki eddig kölcsönben volt?
Wenger előlünk nyúlta le a srácot az u17-es vb után-ha jól tudom.KissTito14 írta:Amúgy az Arsenal támadója, Vela, Barca-nevelés vagy sem?:D
(ha már volt, akkor bocsi:D)
opcióval volt a getafe-nél, és visszavásárolták. fantáziadús igazi madridista támadókőzéppályáserről a graneroról még nem is hallottam igazából,hogyhogy egy szintre helyezitek robbennel?
ő valami saját nevelésű játékos,aki eddig kölcsönben volt?
Wilshareben van fantázia, hatalmas tehetség a gyerek.1992-esFernando írta:Így csak részben de saját nevelés több játékos is. Pl tőlünk Meridát vitték így el és Fábregast. Ők is az utánpótlás bázisukon kezdték. Cesc talán mondjuk csak 1 évig volt ott.
De én sokat látok ebben a Gibbs gyerekben is. Ronaldo nem nagyon bírt vele a BL-ben. Denilson se rossz vagy a mindenki új kedvence Wilshare.
Az Arsenalnál nem saját nevelésű játékosokon van a hangsúly, hanem megfigyelik más klubbok fiatal tehetségeit és azokat igazolják le fiatalon és olcsónG-Jay írta:Egyrészt Walcott pont nem, de ezt már mondták előttem, de sorolj már még, mert nekem nem rémlik olyan eszméletlen sok nagy nevelés onnan.Fernando írta:Arsenal, te jó Isten onnan milyen játékosok jönnek, csak egyet mondok pl Walcott
Egyrészt Walcott pont nem, de ezt már mondták előttem, de sorolj már még, mert nekem nem rémlik olyan eszméletlen sok nagy nevelés onnan.Fernando írta:Arsenal, te jó Isten onnan milyen játékosok jönnek, csak egyet mondok pl Walcott
Pont most írta az egyik modi, hogy még nem reagált a [auto_cenzúra], szóval még nincs meg a cikk.anno volt egy cikk a madridistán,hogy lehet kérdezni valami madrider újságíróféleségtől.
nekem is volt egy kérdésem hozzá,bár picit cinikus volt,azért remélem válaszolt arra is.
be tudná valaki linkelni ezt az interjúszerűséget?
gondolom már megvan azóta.
nagyjából hasonlót képzel el mindenki, illetve még focis oldalakon is hasonló van. Csak pellegrini nagyon ragaszkodik ehhez a 4-4-2-höz...ez lenne a legjobb
-------------Casillas----------
Ramos ---- Pepe-----Albiol----Marcelo
---------Xabi/úgy néz ki meglessz/---Lass
CR-----------------Kaká-------------Robben /Granero
-----------------Benzema ----------------
Én max annyir változtatnék rajta, hogy Arbeola játszana, mert az utóbbi időben Ramos gyengélkedett. Avagy lehet bal oldalon kipróbálnám.The Deadman/Real fan írta: ez lenne a legjobb
-------------Casillas----------
Ramos ---- Pepe-----Albiol----Marcelo
---------Xabi/úgy néz ki meglessz/---Lass
CR-----------------Kaká-------------Robben /Granero
-----------------Benzema ----------------
ez lenne a legjobblionelmessi19 írta:Akkor félig témaváltásképp, félig érdeklődésből:
Mivel nem tájékozódtam Real Madrid téren kb 3 hete, most kérnék egy kis felhomályosítást a madridista kollégáktól:
Ki hogy képzeli el a jövő évi kezdő 11et ?
Akár a mostani keretből, akár még 1-2 játékossal bővülve. És milyen felállásokban.
Igazán kiváncsi vagyok h ki hogy és hol tud majd játszani. Főleg Ronaldo és Kaká posztja és szerepköre érdekel persze.