Remélem eltaláltam a topicot... Ugyanis a tegnapi U21-es meccsről szeretnék írni. Végignéztem a meccset, és bár Luxemburg ellen, de teljes fölényben, és ami még fontosabb, szépen, élvezhető játékkal nyertünk. Szemmel láthatóan nem csak én (és még jópár néző

) évleztem a meccset, a játékosok is a játékot. Külön kiemelnék néhány játékost: A kapuban Gulácsi péternek nem volt sok dolga, de egy biztos pont volt hátul. A középpályán Koman nem csak góljávak tűnt ki a mezőnyből, ő volt a mi Xavink, a játék motorja. Filkor lendületett vitt a játékba széleken, elöl Németh pedig bár gólt nem szerzett, véleményem szerint csapatunk legjobbjaként szép cselekkel bármikor átcselezte magát a luxemburgi védőkön, és vagy csapattársai hibáztak csodás passzai után, vagy az ellenfél kapusa védett óriásit. Csapatunk erősségei voltak a rögzített szituációk: a jól fejelő védők mindig magasabbra ugrottak a gyengén játszó Luxemburgiaknál. Ha egy kicsivel erősebb csapat ellen is képesek leszünk ilyen játékot játszani, reális esélyünk lehet kijutni az olimpiára. Remélem végre beindul a Magyar foci, és pár év múlva már a felnőtt válogatottunk hozza a sikereinket.