Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ha rapidos link is jó akkor ment egy PÜ.Devid16 írta:Sziasztokegy barátom szülinapja lesz és szeretném letölteni neki a Futballmaffia című filmet...úgy gondolom nem vagyok teljesen gép analfabéta de nekem nem sikerült
az összes torrentoldalon néztem ahol vagyok de nem találtam...(vagy nem tölti fel senki
) szóval ha valaki esetleg tudna segíteni annak nagyon örülnék...ugyan még van 5 napom de jó lenne rajta túl lenni
előre is köszi...
halee
A filmet csak magyarul akarod, vagy jó a feliratos is? Mert a: www.isohunt.com-on fent van...Devid16 írta:Sziasztokegy barátom szülinapja lesz és szeretném letölteni neki a Futballmaffia című filmet...úgy gondolom nem vagyok teljesen gép analfabéta de nekem nem sikerült
az összes torrentoldalon néztem ahol vagyok de nem találtam...(vagy nem tölti fel senki
) szóval ha valaki esetleg tudna segíteni annak nagyon örülnék...ugyan még van 5 napom de jó lenne rajta túl lenni
előre is köszi...
halee
Aláírásképek, avatárok és egyéb képeknél mindent megtalálsz.Lionel85 írta:A [Ideiglenes] Eurobarca sig-verseny című topikban található művek nagyon tetszenek, én is szeretnék ilyeneket készíteni, de semmit nem tudok ezekről. Érdekelne, hogy milyen program kell hozzá és milyen más tudás! Köszi!
őszinte leszek: Samsung, ez már elég ahhoz, h rossz véleménnyel legyek róla, de ez a dizájn...pffflui1698 írta:A véleményeteket szeretném kikérni erről a cuccról:
Samsung B2100
Pár tesztet már néztem róla, meg olvasgattam is. Azok alapján nem tűnik rossznak, és árban is elég jó.
Szerintem ritka ocsmány, na és Samsung...lui1698 írta:A véleményeteket szeretném kikérni erről a cuccról:
...
Ez egy kék-sárga sapka...Nyitike8 írta:Hello!
http://www.eurobarca.hu/images/galeria/ ... ee26_b.jpg
Valaki megtudná mondani
Pique-n milyen sapka van?
Ez Barcás vagy vmi más?
Köszi előre is mert nagyon tetszik