2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Cesc. ;> Vele tényleg le is lehetne zárni az igazolásokat, bár én egy Mata-t meg eltudnék képzelni, és akkor tényleg mi lennénk az abszolut favoritjai mindennek.looka írta:Azzal egyet értek, h Fabre érkezésével sokminden megoldódna, de h Cesc játsszon Yaya helyén sztem elég meredek...Nem hiába erőlteti Pep a kp erősítését. Hisz ott lesz lyuk. Mert Guddy nem tud indítani, ő távozni is fog. És ha jön Fabregas akkor oldódik meg az ÖSSZES poszt. Hisz szóba jött a bal szélső és a középső védő poszt erősítése is. Ha jön Cesc és elfoglalja egy meccsen a helyét a kp-n akkor Ini felmehet baltámadónak és ezzel Titivel már lehet cserélgetni. Ha pedig hátul megüresedünk, akkor Touré is hátramehet és Cesc játszik az afrikai posztján. Ezzel az igazolással már meg lenne a végleges keretünk.
Nem jó az ha mindenki támad a kp-n, mert akkor ki szerez labdát?
Azzal egyet értek, h Fabre érkezésével sokminden megoldódna, de h Cesc játsszon Yaya helyén sztem elég meredek...Nem hiába erőlteti Pep a kp erősítését. Hisz ott lesz lyuk. Mert Guddy nem tud indítani, ő távozni is fog. És ha jön Fabregas akkor oldódik meg az ÖSSZES poszt. Hisz szóba jött a bal szélső és a középső védő poszt erősítése is. Ha jön Cesc és elfoglalja egy meccsen a helyét a kp-n akkor Ini felmehet baltámadónak és ezzel Titivel már lehet cserélgetni. Ha pedig hátul megüresedünk, akkor Touré is hátramehet és Cesc játszik az afrikai posztján. Ezzel az igazolással már meg lenne a végleges keretünk.
Egyetértek ezek a játékosok kemény pénzeket kapnak. A szerződést meg senki nem kötelezte, hogy alá írja.LG írta: Nem értek egyet. A játékosok aláirták azt a szerződést, szóval max magukra vethetnek. Ha meg annyira menni akarnának, akkor megtagadják a pályáralépést, mint Robinho, és kész.
Nem értek egyet. A játékosok aláirták azt a szerződést, szóval max magukra vethetnek. Ha meg annyira menni akarnának, akkor megtagadják a pályáralépést, mint Robinho, és kész.Mikaos írta:LG írta:Attika! A fifas dolgokat én sem értem. Sztem ez nem korrekt a klubbok felé. Pl. van egy értékes játékosuk, akit nem akarnak eladni, ill. csak nagyon magas áron, akkor most a hülye Fifa miatt adják el nevetséges áron? Vicc...
Vagy tegye tönkre egy játékos karrierjét? (lásd Villa)
Mindkét oldal érthető, csak nagyon nehéz erre megfelelő szabályt hozni. Nyilván nem jó a drasztikus megoldás, de valamit tenni kell az ilyen Deporos, meg Valenciás vezetőkkel szemben, akik szembeszállnak saját játékosaikkal.
Mivel Laporta kijelentette,hogy Pep és Txiki intézik az igazolásokat,ezért szerintem HA Guardiola azt kérte,hogy Fabregas legyen a csapatban,akkor megadják azt a pénzt. Wenger pedig előszeretettel válik meg kulcsjátékosaitól.Fabregas érkezésétől függetlenül Gudjohnsen maradni fog,mert kel la hosszú kispad. Ha Fabregas mellett sikerülne megszerezni Mata-t és egy középső védőt,akkor minden sorozatban torony magas favoritok lennénk ( így is azok vagyunk,csak még rövidnek érzem a kispadot).Sanama írta:Mundo Deportivo azt írja, hogy Guardiola azt kérte a klubbtól,hogy Fabregasra összepontosítsanak és próbálják megszerezni.
Nos nem tudom ebból mennyi igaz. Illetve,hogy a Barcelona adna-e újabb 40miliót egy játékosért,kicsit durva lenne.
Na de majd meglátjuk...
Kössz az infót. Sajnálom Jorquerát, de érthető Pep döntése, ha minden rendben meg, a 3. számú kapunak nem jut lehetőség.kanty írta:Pep nem számol vele a következő szenzonban.Valdes és Pinto lesz a két kapus, ezért Jorqueraval a klub szerződést fog bontani.Ticsi 23 írta:Múltkor, a legutóbbi meccs alatt valaki azt írta, hogy az Jorquera utolsó meccse nálunk. Nem tudom, én nem halottam erről semmit. Valaki tud erről valamit?
LG írta:Attika! A fifas dolgokat én sem értem. Sztem ez nem korrekt a klubbok felé. Pl. van egy értékes játékosuk, akit nem akarnak eladni, ill. csak nagyon magas áron, akkor most a hülye Fifa miatt adják el nevetséges áron? Vicc...
Pep nem számol vele a következő szenzonban.Valdes és Pinto lesz a két kapus, ezért Jorqueraval a klub szerződést fog bontani.Ticsi 23 írta:Múltkor, a legutóbbi meccs alatt valaki azt írta, hogy az Jorquera utolsó meccse nálunk. Nem tudom, én nem halottam erről semmit. Valaki tud erről valamit?
CFirpo3 írta:Nem látom értelmét Filipe leigazolásának, max annyit, hogy jól megszivathatnánk a Deport.
Örülnék, ha inkább a Juventus vinné el. Egész jó csapat formálódna ott. Meg így is.CFirpo3 írta:Nem látom értelmét Filipe leigazolásának, max annyit, hogy jól megszivathatnánk a Deport.
Nem azért,mert ingyen van,hanem azért,mert sokkal jobb,mint Abidal..ha meg akarjuk védeni a bajnoki címünket,akkor pedig minél jobb játékosok kellenek,mivel a madrid nagyon kemény ellenfél lesz jövőre..Fernando írta:Szerintem akkor lenne értelme Filipét még elhozni, ha Abidal távozni. Máskülönben nem. Csak mert ingyen van? Azért fölösleges. Amugyse értem ezt a szabályzatot, hogy ingyen távozhat. Valaki elmagyarázná? Miért? Mert el akar menni, de nem engedik? Akkor ezt akár Ribéryvel, vagy Matával vagy bárkivel meg lehetne csinálni. Ezt nem értem.
Hol gondoltad?Nálunk kicsit előrébb nincsen,ha Filipe a bal hátvéd akkor annál előrébb csak a bal szélső van,aki nálunk ugye csatárnak felel meg,az meg már nem Maxvell.A kettő között vannak a belső középpályások,de mivel ő kimondottan szélső igy oda sem lenne jó.Szerintem csak az a megoldás marad hogy Abidal-ból belső védőt csinálunk (játszott már ott,bár nem az a posztja,de talán nem reménytelen) s akkor Filipe és Maxvell a 2 szélső,s igy legalább belső védő nem kellene,egyéb esetben nem kell Filipe csak azért mert igyen van.Ticsi 23 írta:Filipe jó lenne, ügyes gyerek, és Maxwellt is megnézném kicsit előrébb,Zsolti írta:Jó híreket hallok....Fabrét elhoznám,meg Filipét is....Abidal meg mehet középre,vagy másik csapatba...![]()
Militonak is reális esélye van a visszatérésre..