2009.08.09. 18:37:18
Én Henryt inkább adtam volna el, mint Samut, ha már választani kell... a jelenlegi kerettel nem vagyok elégedett, Henry nem balszélső. Ini eddig is csak kényszermegoldás volt, igaz , jól megoldotta a feladatát. Én még mindenképp hoznék egy balszélsőt (Mata jó választásnak tnik), egy középpályást, itt Cesc nyilván jó, csak drága, szeritnem Moutinho is jó lenne (a neve viszont fel sem merült eddig)... és én egy védőt is hoznék, mert Cacéres elment, Márquez nagyon technikás és sokszor kifogástalan, de sokszor szarvashibát vét, Puyol pedig öreg. Szóval nálam még 3 igazolás elférne, főleg ha azt nézzük, mennyit erősödött a Madrid. A nyomás nyilván rajtuk van, de ők sokat fejlődtek, mi minőségileg szerintem nem javultunk eddig.
Maxwell nyilván nem rossz, de egy kiegészítőember. Eto'o meg szenzációs votl tavaly, ha Ibra hozza azt, amit a kameruni, már örülhetünk. Azt nem hinném, hogy középcsatár poszton akkora javulás lesz, Samu is tökéletes volt. Szerintem tavaly is a gyenge pont a középpálya volt, ha Ini felment balszélre. Keita egy nulla véleményem szerint nem Barca szint, ketten Busquetssel nagyon kevesek voltak a Chelsea ellen az elődöntőben (Sergio viszont fiatal, nem bántom). Nincs cserénk, mert Hleb is elment. Én inkább gyengülést látok tavalyhoz képest,
nem akarok vészmadár lenni, de Pep kijelentésével nem értek egyet.
Azt még tolerálom, hogy kigolyózta a klub történetének 3. legeredményesebb középcsatárát, hiszen ő az edző, ám keretbővítést hangoztat, mégis rövidebb a pad. Remélem igazolunk még.