Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem se nagyon jön be,ugyhogy én is inkább még várokElBartimaeus írta: Pár dolog. Az egyik, hogy ha jól értelmezem Faithnomore hsz-ét, akkor azt ő csak találta, nem csinálta. Amúgy meg nem egészen ilyenre gondoltam, bár ez es rossz, de ha neked tetszik, akkor nyugodtan használd én még várok, hátha valaki kedves lesz és készít nekem egy olyat, amilyet el sem tudnék képzelni annyira tetszik.MQuC sigje nagyon tetszik, valami hasonlónak nagyon örülnék Iniestás kiszerelésben.
UI: hogy tudok képet bevágni a gépemről?
Pár dolog. Az egyik, hogy ha jól értelmezem Faithnomore hsz-ét, akkor azt ő csak találta, nem csinálta. Amúgy meg nem egészen ilyenre gondoltam, bár ez es rossz, de ha neked tetszik, akkor nyugodtan használd én még várok, hátha valaki kedves lesz és készít nekem egy olyat, amilyet el sem tudnék képzelni annyira tetszik.FCBMessi19 írta:Sziasztok! A MESTEREKTŐL nagyon nagyon szépen kérnék egy iniesta-s sig-et és avatar-t.plssss. És tudom hogy Faithnomore csináltál egy iniesta-s sig-et dehát gondolom az ElBartimaeus-nak van ugyhogy nem lopom el előleNa szóval egy iniesta-s sig és avatar aki megcsinálja annak nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon megköszönném!
http://browse.deviantart.com/resources/ ... =newspaper
Pulga, én nem írok általában egyik munkához sem. De mondjuk az valahogy az én szememet is szúrja, hogy a profik munkáiról nem mond senki semmit. Mert egyszerűen brilliáns munkák. Többszerint szerintem azért, mert nem akarnak minden 3 hsz-nél egy "Aztamindenit.
Sztem meg az egész nem jó.Mármint ha jól tudom akkor 11 nevező volt és csak 10 emberre lehet szavazni.A szervező,csaNii' nincs benne a listában így rá nem lehet szavazniI Love Barça! írta:szetem le kéne zárni a szavazást mert lehet valaki a kakásat nézi és arra szavaz..
sztem meg akit érdekel, az úgy is normálisan fog szavazni, akit meg nem az nem. de sztem is kéne hagyni még 1.2 napot, hogy lehessen rájuk normálisan szavazniI Love Barça! írta:szetem le kéne zárni a szavazást mert lehet valaki a kakásat nézi és arra szavaz..
De így akkor alig volt 24 óra a szavazásraI Love Barça! írta:szetem le kéne zárni a szavazást mert lehet valaki a kakásat nézi és arra szavaz..
jaj de jóCFirpo3 írta:palesz77 írta:
Nekem nagyon tetszik.