Bojan Krkic

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Sanama
Llegenda del Barça

2009.08.18. 13:06:19

Rivaldo11 írta:Nekem volt egy olyan meglátásom még a tavasz végén, hogy Bojanból zseniális Iniesta2 vállhatna. Olyan zsugákat, ütempasszokat nyom, hogy az eszméletlen. Majd figyeljétek meg ha picit hátrább szerepel, és előtte helyezkednek még!
Mindenképp kipróbálnám ott is, noha tudom hogy egész életében a csatár posztra készítették fel.
Így van. A Vasárnapi kapufája is úgy sikerült,hogy picit hátrébbról tudott megindulni, haladni 6-7métert és verte rá.

Mondjuk én még mindig azt mondom,hogy Messi is alacsony. Bojan meg még borzasztóan fiatal,ha 3-4év múlva is ilyen lesz a teljesítménye akkor lehet kételkedni. Most még csak egy nagy tehetség.
Türelem.
miihii
KHAL

2009.08.18. 13:02:12

youkos írta: Saviola is alacsony és fizikálisan gyenge volt szerinted ?
Miért szted nem alacsony a Nyúl?És nem is az az erőemelő alkat :D
Nem is váltotta meg a világot :wink:

Mondjuk ezzel nem azt mondom,h Bojan nem lehet pár éven belül akár világsztár is.Pedig nem egy égimeszelő,de nem is muszáj annak lenni.Technikailag elég jó,fizikálisan fejleszti magát,a legjobb helyen van tanulás szempontjából.Szal még előtte az élet,reméljük a legjobbakat!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miihii 2009.08.18. 13:41:06-kor.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
youkos
Barça B

2009.08.18. 12:25:41

albicelesteX írta:Azt azért be kell látni, hogy kevés Ő Eto'o pótlására és, hogy valóban kellett Ibra!Én személy szerint kicsit felfújtnak érzem őt!Nagyobb a füstje mint a lángja!Tehetségét nem vitatom de a Barca akadémián van hasonló kvalitású játékos más most is!Csak nem kap annyi lehetőséget mint Krkic!Hiányolom továbbá, hogy középcsatár létére alacsony és fizikálisan gyenge is ami persze még változhat bár szerintem nőni már nem fog!Nagyon kíváncsi vagyok hogy ebben az idényben mit tud majd hozzátenni a játékhoz!Azért egy jövőbeni 9-től többet várok!
Saviola is alacsony és fizikálisan gyenge volt szerinted ?
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.08.18. 11:30:38

Nekem volt egy olyan meglátásom még a tavasz végén, hogy Bojanból zseniális Iniesta2 vállhatna. Olyan zsugákat, ütempasszokat nyom, hogy az eszméletlen. Majd figyeljétek meg ha picit hátrább szerepel, és előtte helyezkednek még!
Mindenképp kipróbálnám ott is, noha tudom hogy egész életében a csatár posztra készítették fel.
Rivaldo-A Legnagyobb.
madmushroom
Capitá del Barça

2009.08.18. 10:52:45

Szerintem is sokkal jobban illik hozzá a szélső poszt, középen teljesen elveszettnek látom a védők gyűrűjében.
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
kurdt
Megmentő :)

2009.08.17. 18:28:35

bojan nem valószínü,h ogy bármikor is rendszeresen középcsatárt fog játszani....
már többször elmondtam itt, hogy szvsz őt aszélen lehet bevetni

mindemellett kiváló játékos, csak még fiatal...
23-24-25 éves korára kiváló (szélső) csatár lesz belőle, remélhetőleg állandó kezdő
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
albicelesteX
A Vadász

2009.08.17. 18:25:30

Azt azért be kell látni, hogy kevés Ő Eto'o pótlására és, hogy valóban kellett Ibra!Én személy szerint kicsit felfújtnak érzem őt!Nagyobb a füstje mint a lángja!Tehetségét nem vitatom de a Barca akadémián van hasonló kvalitású játékos más most is!Csak nem kap annyi lehetőséget mint Krkic!Hiányolom továbbá, hogy középcsatár létére alacsony és fizikálisan gyenge is ami persze még változhat bár szerintem nőni már nem fog!Nagyon kíváncsi vagyok hogy ebben az idényben mit tud majd hozzátenni a játékhoz!Azért egy jövőbeni 9-től többet várok!
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2009.08.17. 00:15:56

A mai mecsen nem volt az igazi Bojan.Az elején volt még pár szép megmozduása(kapufa), de mintha elfáradt volna.

A második 45 percben észre sem lehetett venni, h a pályán van.Küzdött, hajtott, de a nagy akarásnak nyögés lett a vége.

Ennél több kell Bojan :wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Chino
Llegenda del Barça

2009.08.16. 01:04:09

Én biztos vagyok benne, hogy idén alkotni fog. Azért az előző szezonban sem volt olyan rossz, a kupában igenis jól játszott, az előszezonbeli meccsei pedig nagyon meggyőzőek. Azért a korát sem szabad figyelmen kívül hagyni. Az elkövetkező Tridente egyik oszlopos tagja lesz. :wink:
Forca Barca!!!!
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.08.16. 00:40:21

LG írta:Igen, a debütáló évében vmi fantasztikusat produkált, tavasszal ő volt az egyik, aki a teljesen szétesett Barcában ugy ahogy tartotta a lelket. Gólokat lőtt, és gólpasszokat adott. Ha valakinek, akkor viszont neki nem tett jót, h a csapat, és a főleg a támadók igencsak belelendültek a múlt szezonban, mert igy nem nagyon volt esélye a kezdő közelébe kerülni. Meg sajnos, sokszor mikor húsz perc gálával eldöntöttük a meccset, akkor sem kapott lehetőséget :(
Viszont a kupában meg BL meccseken több lehetőséget kapott, és nem is lehetett rá panasz. Na majd kiváncsi leszek az idei évre, de ahhoz, h jól játszon szükséges Pep bizalma is számára.
Avagy Ibrahimovic rossz játéka. :P Bízok benne, hogy Bojan rendkívül jó játékos lesz, hiszen tehetsége az van, csak keveset játszik, de hát egy Eto'o meg egy Ibra mellett, úgy hogy ott van még MEssi és Henry is mint bevethető kcs-k, úgy kicsit nehéz dolga van. Azért szorítok neki. :D
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.08.15. 22:47:04

Igen, a debütáló évében vmi fantasztikusat produkált, tavasszal ő volt az egyik, aki a teljesen szétesett Barcában ugy ahogy tartotta a lelket. Gólokat lőtt, és gólpasszokat adott. Ha valakinek, akkor viszont neki nem tett jót, h a csapat, és a főleg a támadók igencsak belelendültek a múlt szezonban, mert igy nem nagyon volt esélye a kezdő közelébe kerülni. Meg sajnos, sokszor mikor húsz perc gálával eldöntöttük a meccset, akkor sem kapott lehetőséget :(
Viszont a kupában meg BL meccseken több lehetőséget kapott, és nem is lehetett rá panasz. Na majd kiváncsi leszek az idei évre, de ahhoz, h jól játszon szükséges Pep bizalma is számára.
MessiFan
Llegenda del Barça

2009.08.15. 19:46:05

Én nagyon sokat látok Bojanba. A 2007-2008-as idényben nagyon jól játszott. mivel az idei szezonban nagyon kevés lehetőséghez jutott ezért nem tudott rendesen bizonyítani. remélem a kövi szezonban több játéklehetőséghez jut majd és megmutatja mindenkinek mire is képes. A felkészülési meccseken se volt olyan rossz.
kanty
Llegenda del Barça

2009.08.15. 19:40:03

Léfe írta:Sajnos nem sok jövöt josolok neki, mert szélen lassu, oda egyik oldalra sem jó. Eredetileg amugy is center, de Ibra vagy Henry jóval erősebb. Drukkolok neki, de nem bizom nagy befutásban.
Én nem értek veled egyet, szerintem szép karriert fog befutni.Tény, h még sokat kell tanuljon, de még mindig nagyon fiatal:Ibra ilyen korban jobb volt?! Kétlem...

Sajnos hamar felednek az emberek, másfél évvel ezelőtt amikor sorra lőtte a gólókat akkor jó volt.Most, h volt egy kicsitt gyengébb szenzonja sokan már temetik.

Bizni kell benne, fiatal még és én megvagyok győződve, h még sok örömet fog szerezni nekünk..Barcelona drukkereknek.

:wink:
Léfe
Entrenador del Barça

2009.08.15. 18:29:35

Sajnos nem sok jövöt josolok neki, mert szélen lassu, oda egyik oldalra sem jó. Eredetileg amugy is center, de Ibra vagy Henry jóval erősebb. Drukkolok neki, de nem bizom nagy befutásban.
Fecó
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.08.15. 18:12:16

lui1698 írta:Ez az egész homi-nem homi dolog túl van reagálva szvsz.
Csak azért, mert egy csávó megpuszil egy másik csávót még nem lesz csőhomár.

Gondolom én katalánéknál megszokott.
Csak itt magyaréknál van az, hogy ha ilyet látunk akkor az már tuti azt jelenti, hogy estére kolbász-party lesz.

Egyébként meccseken meg mit látni egyfolytában?
Gólörömnél, cserénél egy-egy seggrepacsi simán belefér.
Akkor minden focista Elton? :roll: :lol:
Nem minden focista, de sok :wink: Attól meg, h barátnője van valakinek, még simán lehet homokos. Amugy annyira nem érdekel, de nekem nem igazán szimpatikus ha a focisták ölelgetik, csókolgatják egymást. Persze nem ez érdekel, hanem a foci, amit játszanak, igy Bojan szerelmi élete se nagyon érdekel, sokkal inkább az, h idén be tudja-e bizonyitani, h valóban akkora tehetség, amekkorának ki lett kiálltva, mert sajnos tavaly ez nem jött neki öszze, bár nem érezhette Pep bizalmát, és ez értelemszerűen rányomhatta a bélyegét a játékára.
bojanka_11
Barça C

2009.08.15. 14:15:19

Már nem azért de mien alapon is mondjátok rá hogy ő homokos esetleg???
Én nem hinném mert akinek barátnője van az általában nem a férfiak társaságát keresi a zuhanyzóban...meg hát ha mindenki belegondol puszilt meg lányt...fiút...ölelt meg lányt...fiút ha tiszteletböl,örömböl vagy csak ugy fogadásból vagy szándék náélkül...csak az a baj az emberekkel ilyenkor ha egy sztárrol van szó másris felfujjk a dolgot...:S

Nekem ez lenne a véleményem.
"Amikor fontosabb meccs van és a Barcelona netalántán veszít én sírok és amikor nyer akkor is sírok.Az utóbbi természetesen az örömtől van."
(bojanka_11)

Tehát ♥FORCA BARCA♥
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.08.12. 00:08:03

Attól még nem lesz homár senki, hogy ollót növeszt. Egy puszi, vagy ölelés az semmi szvsz, vagy ha mégis az lenne, akkor az egész magyar vízilabda válogatott miatt lenne forró a víz? Sokkal inkább valamilyen gyerek-"apa" viszony lehet, az meg teljesen más, de ha megnézed, hogy milyen idős, meg hogy milyen korán került ide, akkor bőven lehet, hogy ez egy hiányzó elem az életéből és valahogy így próbálja pótolni. :D

Szerk.: Piqué esetében meg a nagyon jó idősebb barát van. Bár nem "apa-szerep", de valami hasonlóra tudnék gyanakodni. Ezek persze mind csak feltételezések, amik lehetnek akkora baromságok is, hogy egész MO plafonja leszakad! :D De most akkor is így gondlom :P
madmushroom
Capitá del Barça

2009.08.11. 23:50:18

lui1698 írta:Ez az egész homi-nem homi dolog túl van reagálva szvsz.

Csak itt magyaréknál van az, hogy ha ilyet látunk akkor az már tuti azt jelenti, hogy estére kolbász-party lesz.

:D

Vannak olyan közeli gyerekkori haverjaim akikkel két puszi+kézfogással köszönök és mégis a barátnőm itt fekszik mögöttem az ágyban és csak és kizárólag a pinát szeretem. Bojan nem Elton.!
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
lui1698
Llegenda del Barça

2009.08.11. 22:50:54

Ez az egész homi-nem homi dolog túl van reagálva szvsz.

Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
LM10
Director del Fútbol

2009.08.11. 22:45:06

d
Entrenador del Barça

2009.08.11. 22:23:40

Egyetertek... hozzatennem, engem az sem erdekelne ha homokos lenne, nem nekem kell egyutt zuhanyoznom vele, rugja a golokat, aztan otthon azt csinal tolem amit akar.
Sanama
Llegenda del Barça

2009.08.11. 21:34:25

Akkora örömében ...
Teljesen normális szerintem. Nem sokan mondhatjátok el,hogy még szinte tini korotokban megnyertek mindent a csapatotokkal.....

És mikor egymást fejejcsókolják a játékosok meccsen?
Lásd Barthez...

Semmi baja nincs, fiatal...
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.08.11. 21:33:02

Bogci írta:Lehet hogy csak azért furcsa nekünk mert a fiúk a fiúkkal nem szoktak annyira ölelkezni(legalábbis nem sűrűn :) ) de ő biztos szereti kimutattni az érzelmeit :roll: :wink: És ezzel nincs is baj csak sokan félreértik (nekem is volt hasonló szitum csak nekem csajjal :D és én se vagyok lezbi !!!! )
Vagy szimplán megártott a mámor, s azt fokozandó pezsgő és Estrella Damm páros szép mennyiségben?

Mutassunk szolidaritást! Fábry szavaival élve: én tudom milyen az, maikor a szív így megnő, ne csak g*ci absztinens fejjel gondolkozzunk... :)

Egyébként nem mondom, lehet hogy van egy kis homok a farzsebben, de azért erről inkább ne vegyünk tudomást sem, míg a legnagyobb szerelme a Blaugrana.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára torrestoni 2009.08.11. 21:38:19-kor.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Bogci
Jugador del Barça

2009.08.11. 21:22:39

Lehet hogy csak azért furcsa nekünk mert a fiúk a fiúkkal nem szoktak annyira ölelkezni(legalábbis nem sűrűn :) ) de ő biztos szereti kimutattni az érzelmeit :roll: :wink: És ezzel nincs is baj csak sokan félreértik (nekem is volt hasonló szitum csak nekem csajjal :D és én se vagyok lezbi !!!! )
Visca el Barca!!!
PeAcEeEeE!!!
kanty
Llegenda del Barça

2009.08.11. 20:27:11

Fura ez a Bojan gyerek 8) :roll: itt valami nem kerek.....

:twisted: :roll:

De a lényeg az, h lőjje a gólokat Barca mezben
Lezárt