Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Így van. A Vasárnapi kapufája is úgy sikerült,hogy picit hátrébbról tudott megindulni, haladni 6-7métert és verte rá.Rivaldo11 írta:Nekem volt egy olyan meglátásom még a tavasz végén, hogy Bojanból zseniális Iniesta2 vállhatna. Olyan zsugákat, ütempasszokat nyom, hogy az eszméletlen. Majd figyeljétek meg ha picit hátrább szerepel, és előtte helyezkednek még!
Mindenképp kipróbálnám ott is, noha tudom hogy egész életében a csatár posztra készítették fel.
Miért szted nem alacsony a Nyúl?És nem is az az erőemelő alkatyoukos írta: Saviola is alacsony és fizikálisan gyenge volt szerinted ?
Saviola is alacsony és fizikálisan gyenge volt szerinted ?albicelesteX írta:Azt azért be kell látni, hogy kevés Ő Eto'o pótlására és, hogy valóban kellett Ibra!Én személy szerint kicsit felfújtnak érzem őt!Nagyobb a füstje mint a lángja!Tehetségét nem vitatom de a Barca akadémián van hasonló kvalitású játékos más most is!Csak nem kap annyi lehetőséget mint Krkic!Hiányolom továbbá, hogy középcsatár létére alacsony és fizikálisan gyenge is ami persze még változhat bár szerintem nőni már nem fog!Nagyon kíváncsi vagyok hogy ebben az idényben mit tud majd hozzátenni a játékhoz!Azért egy jövőbeni 9-től többet várok!
Avagy Ibrahimovic rossz játéka.LG írta:Igen, a debütáló évében vmi fantasztikusat produkált, tavasszal ő volt az egyik, aki a teljesen szétesett Barcában ugy ahogy tartotta a lelket. Gólokat lőtt, és gólpasszokat adott. Ha valakinek, akkor viszont neki nem tett jót, h a csapat, és a főleg a támadók igencsak belelendültek a múlt szezonban, mert igy nem nagyon volt esélye a kezdő közelébe kerülni. Meg sajnos, sokszor mikor húsz perc gálával eldöntöttük a meccset, akkor sem kapott lehetőséget![]()
Viszont a kupában meg BL meccseken több lehetőséget kapott, és nem is lehetett rá panasz. Na majd kiváncsi leszek az idei évre, de ahhoz, h jól játszon szükséges Pep bizalma is számára.
Én nem értek veled egyet, szerintem szép karriert fog befutni.Tény, h még sokat kell tanuljon, de még mindig nagyon fiatal:Ibra ilyen korban jobb volt?! Kétlem...Léfe írta:Sajnos nem sok jövöt josolok neki, mert szélen lassu, oda egyik oldalra sem jó. Eredetileg amugy is center, de Ibra vagy Henry jóval erősebb. Drukkolok neki, de nem bizom nagy befutásban.
Nem minden focista, de soklui1698 írta:Ez az egész homi-nem homi dolog túl van reagálva szvsz.
Csak azért, mert egy csávó megpuszil egy másik csávót még nem lesz csőhomár.
Gondolom én katalánéknál megszokott.
Csak itt magyaréknál van az, hogy ha ilyet látunk akkor az már tuti azt jelenti, hogy estére kolbász-party lesz.
Egyébként meccseken meg mit látni egyfolytában?
Gólörömnél, cserénél egy-egy seggrepacsi simán belefér.
Akkor minden focista Elton?![]()
lui1698 írta:Ez az egész homi-nem homi dolog túl van reagálva szvsz.
Csak azért, mert egy csávó megpuszil egy másik csávót még nem lesz csőhomár.
Gondolom én katalánéknál megszokott.
Csak itt magyaréknál van az, hogy ha ilyet látunk akkor az már tuti azt jelenti, hogy estére kolbász-party lesz.
Egyébként meccseken meg mit látni egyfolytában?
Gólörömnél, cserénél egy-egy seggrepacsi simán belefér.
Akkor minden focista Elton?![]()
Vagy szimplán megártott a mámor, s azt fokozandó pezsgő és Estrella Damm páros szép mennyiségben?Bogci írta:Lehet hogy csak azért furcsa nekünk mert a fiúk a fiúkkal nem szoktak annyira ölelkezni(legalábbis nem sűrűn) de ő biztos szereti kimutattni az érzelmeit
![]()
És ezzel nincs is baj csak sokan félreértik (nekem is volt hasonló szitum csak nekem csajjal
és én se vagyok lezbi !!!! )
Fura ez a Bojan gyerek