2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Kihívtalakvalaki egy barátságos meccs? Very Happy
csapat:bwinfc
Akk ne csodálkozz h nem gyógyul orvos nélkül semmire sem mész ha annyira fontos játékosod vegyél fel 10et majd ha felgyógyult bocsájtsd el őketRonaldinho&Barca írta:Kicsit kezdek félni.. legjobb játékosom 5 hétre lesérült, de 2 hete nem változik ez a dátum.Érdemes lenne orvost alkalmazzak, de ha alkalmaznék hányat kéne?
Puyol05 írta:teljesen más, hogy nehogy lesérüljön valaki, és ezek is fejlődjenek. a sérülésért meg nem para. mindig benne van a pakliban.matyi02 írta: Amúgy nálad bari meccsen teljesen más a kezdő mint bajnokin vagy kevert?
Ja apropó a sérülésért sorry.
Ifibe az 5-6csillagos kapusom sérült le.![]()
Helyette akit beraktam elért 1csillagot.
Nagytétény S E ifi - Bowlinggolyo FC 1 - 1
Valaki bari meccs jövő hétre?![]()
Nagytétény S.E (1647875)
játszunk még egyet? de most alap kezdőkkel...kihívtalak, és ha nem akarsz, akkor elutasítod.
teljesen más, hogy nehogy lesérüljön valaki, és ezek is fejlődjenek. a sérülésért meg nem para. mindig benne van a pakliban.matyi02 írta: Amúgy nálad bari meccsen teljesen más a kezdő mint bajnokin vagy kevert?
Ja apropó a sérülésért sorry.
Ifibe az 5-6csillagos kapusom sérült le.![]()
Helyette akit beraktam elért 1csillagot.
Nagytétény S E ifi - Bowlinggolyo FC 1 - 1
Valaki bari meccs jövő hétre?![]()
Nagytétény S.E (1647875)
Puyol05 írta:egyetértek.
az ifi az nem volt necces, ott esélyem sem volt, és ezt tudtam is. a másik meccs meg elég izgalmasra sikeredett. nem hittem volna, hogy akár x is lehet, de lett. köszönöm én is a meccseket.
Az edzés menüpont alatt, jobboldalt megtalálod az Edzőcsere linket ott meg válaszd a külső toborzást .Iniesta4ever írta: És edzőt hogyan igazoljak???
És edzőt hogyan igazoljak???Guardiola írta:
Ha jól tudom mostmár az alap edző mindig gyenge.
Ebből jól érthető miben számít az edző szellemisége, komoly mérkőzéseken pl. válogatott mérkőzéseken ki is szokták használni ezt és adott esetben egy új felálláshoz edzőt is változtatnak.Hattrick súgó írta: Szemlélet: az edző lehet támadó, védekező vagy semleges beállítottságú, de ennek (csak) a mérkőzések alatt van szerepe. Támadó szemléletű edzővel jobb a támadóérték, de csökken a védekezés, a védekezővel pedig javul a védekezés, de romlik a támadások erőssége. A védekező edző védekezésre gyakorolt jótékony hatása egy fokkal erősebb, mint a támadó edző hatása a támadás erősségére. A semleges edző se nem támadó, se nem védekező szemléletű, azaz egyik oldal sem javul és nem is romlik.
Igen, az volt.Guardiola írta:
Ha jól tudom mostmár az alap edző mindig gyenge.
Ha jól tudom mostmár az alap edző mindig gyenge.bowlinggolyo írta:Attól függ h milyen most az edződ én alap edzőnek még régen megfelelőt kaptam annál alább ne add inkább vegyél egy megfelelő edzőt és majd később ha már edzeted a kapusokat az árából majd veszel egy jó edzőt.MaxK írta:Van alapból jó védőm, és jó csatárom szóval korrekt csapatot kaptam, de nem tervezem eladni. Inkább maradok az megf./csapniv. -nál. Köszi.
Attól függ h milyen most az edződ én alap edzőnek még régen megfelelőt kaptam annál alább ne add inkább vegyél egy megfelelő edzőt és majd később ha már edzeted a kapusokat az árából majd veszel egy jó edzőt.MaxK írta:Van alapból jó védőm, és jó csatárom szóval korrekt csapatot kaptam, de nem tervezem eladni. Inkább maradok az megf./csapniv. -nál. Köszi.
Van alapból jó védőm, és jó csatárom szóval korrekt csapatot kaptam, de nem tervezem eladni. Inkább maradok az megf./csapniv. -nál. Köszi.Guardiola írta:Alap edzővel semmireMaxK írta:Ahogy Guardiola ist tanácsolta, illetve ahogy régen is tapasztaltam. Most "kezdőként" vettem két kapust, 40.000eFT-be került. 20.000 maradt. Szóval szerintetek milyen edzőt alkalmazzak, ennyiből? Illetve, alap edzővel mire megyek?Szerintem kezdésből egy megfelelő edző csapnivaló vezetői képességgel megteszi. (15 000 eFt) A jó csapnivalóval már (50 000 eFt) lenne ami sok hacsak nincs nagy mázlid és pár jól eladható játékos a csapatodban.
Asszem elég amit Guardiola le írt neked. De ha van kérdésed stb...isti010 írta:hellosztok:D
Valaki elmagyarázná hogy ezt hogyan kell játszani meg mindent róla?:D:D
Valszeg én is játszanám ezért kérdezem:D aki leírja annak tényleg örök hála:D:D:D