2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
46ot nem fogunk érte adni szerintem.
Ha komolyabb, akkor majd estefelé szerintem. Egyébként semmikor.Zlatan Boy írta:Üdv.LM19!!!!Nem tudod véletlenül hogy erről a középső védő témárról, mikor lesz valami új infó az euróbarcán????konkétan erre a Kompanys témára gondolok.Mert már a Sport.es és az Elmundo is közöl valamit róla.lionelmessi19 írta: Mi az érdekes benne? 1,5 hónapos cikk.
Bár nem olvastam most bele, lehet h másra gondolsz.
Ja igenlionelmessi19 írta:Emlékszel amikor az eurobarcán volt szerverprobléma, és ideiglenesen visszaugrottunk egy félévvel azelőtti biztonsági mentésre?![]()
Na náluk most ugyanez van.
Üdv.LM19!!!!Nem tudod véletlenül hogy erről a középső védő témárról, mikor lesz valami új infó az euróbarcán????konkétan erre a Kompanys témára gondolok.Mert már a Sport.es és az Elmundo is közöl valamit róla.lionelmessi19 írta: Mi az érdekes benne? 1,5 hónapos cikk.
Ja tényleg, most nézem igen...lionelmessi19 írta:Mi az érdekes benne? 1,5 hónapos cikk.Sanama írta:http://www.elmundodeportivo.es/ntt/2009 ... 26805.html
Villa: I just want to join Barca.
Érdekes![]()
![]()
![]()
Szertintem valami gond van az oldallal, ezek még júliusi hírek.Sanama írta:http://www.elmundodeportivo.es/ntt/2009 ... 26805.html
Érdekes![]()
![]()
![]()
Mi az érdekes benne? 1,5 hónapos cikk.Sanama írta:http://www.elmundodeportivo.es/ntt/2009 ... 26805.html
Érdekes![]()
![]()
![]()
Kösz a gyors választ ja sztem is az lessz megkérdezem tőle igazábol arra is gondoltam hogy elkezdem a tárgyalásokat de félre a viccel hát ha tényleg megkapnánk 10 alatt az remek üzlet lenne és sokkal jobb lenne mint Csigrinszkij 20-30 értNóbi írta:kérdezd Mark Hughest...gygerike írta:ha valaki megtudná mondnai az árát kb-ra megköszönémde sztem 10 alatt megkapnánk.
Szerintem sem...westerngom írta:Egyébként, nem olyan rossz ez a hollandus mint példálóztál!
középszar holland?? Wesley Sneijder na azért ezt nem modanám, Sneijder szerintem nagyon jó játékos ha Realos ha nem, és ha eladó akkor ő sem lenne rossz, csak az a baj, hogy a Real Madrid soha nem adná e a Barcának..:Swesterngom írta:LG írta:Olyan jó kedvem volt ma, de sikerült ezzal hsz-al elrontanod, kösz szépen. Nem hiába zavarják el a hollandot, még az hiányzik, h mi kukázzuk ki onnanwesterngom írta:A holland Wesley Sneijder eladó és szerintem, kiváló rúgótechnikájú, jól képzett játékos, a sok passzos, technikás játék is fekszik neki.
A szépség hibája csak az a történetnek, hogy az RM árulja......Ha Pep beálllna játszani, még mindig hasznosabb lenne ennél a középszar hollandnál.
Szia LG!LG írta:Olyan jó kedvem volt ma, de sikerült ezzal hsz-al elrontanod, kösz szépen. Nem hiába zavarják el a hollandot, még az hiányzik, h mi kukázzuk ki onnanwesterngom írta:A holland Wesley Sneijder eladó és szerintem, kiváló rúgótechnikájú, jól képzett játékos, a sok passzos, technikás játék is fekszik neki.
A szépség hibája csak az a történetnek, hogy az RM árulja......Ha Pep beálllna játszani, még mindig hasznosabb lenne ennél a középszar hollandnál.
Nem nem!LM10 írta:+abból, h rövidnek tűnik a pad, mikor csak 1 ember kell már
Olyan jó kedvem volt ma, de sikerült ezzal hsz-al elrontanod, kösz szépen. Nem hiába zavarják el a hollandot, még az hiányzik, h mi kukázzuk ki onnanwesterngom írta:A holland Wesley Sneijder eladó és szerintem, kiváló rúgótechnikájú, jól képzett játékos, a sok passzos, technikás játék is fekszik neki.
A szépség hibája csak az a történetnek, hogy az RM árulja......
Igen és ő valószinűleg az interben folytatja minden bizonnyalwesterngom írta:A holland Wesley Sneijder eladó és szerintem, kiváló rúgótechnikájú, jól képzett játékos, a sok passzos, technikás játék is fekszik neki.
A szépség hibája csak az a történetnek, hogy az RM árulja......