Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hát az nem lenne kellemes valóban,de sztem meg lehetne ismerni más nickkel is.egy ilyen sötétséget nehéz mégegyet találni.Bodi írta:Azt is el tudom képzelni,hogy ezek után nicket vált...Zsolti írta:ez a kutya ez a kifestQ szövege!!!csak hogy egy kicsit nosztalgiázzunk is,de nemsoká lejár úgyis az 1hetes eltiltás.![]()
Én nem szívesen fórumoznék úgy,hogy mindenki utál,és rajtam pörög!![]()
Azt is el tudom képzelni,hogy ezek után nicket vált...Zsolti írta:ez a kutya ez a kifestQ szövege!!!csak hogy egy kicsit nosztalgiázzunk is,de nemsoká lejár úgyis az 1hetes eltiltás.![]()
Jaja...Morminho írta:Hát jah, bajnokcsapatot igazolt, és nem fölösleges sztárokatBlackPriest írta:Laportával megfogtátok majdnem az isten lábát...
Hát jah, bajnokcsapatot igazolt, és nem fölösleges sztárokatBlackPriest írta:Laportával megfogtátok majdnem az isten lábát...
Emlékeztek, amikor elnökválasztás volt, Laporta azzal nyert, h azt igérte, h megveszi bekemetBlackPriest írta:na igen ez a másik, még annó nekünk is volt míg perecnek nem lett egy olyan ötlete, hogy beckham...na igen erről is megvan a véleményem maradt volna a Mu-ba...miatta adtunk el egy rakat játékost.Zsolti írta:én most konkrétan a játékoskeretrQl beszélek.van köbö 14épkézláb játékosotok.nekünk meg van 24.és egy idény baromira hosszú.BlackPriest írta: ez tény, de vagy 3-szor váltottunk edzőt, azért ebbe is belekell rázódni![]()
na igen ez a másik, még annó nekünk is volt míg perecnek nem lett egy olyan ötlete, hogy beckham...na igen erről is megvan a véleményem maradt volna a Mu-ba...miatta adtunk el egy rakat játékost.Zsolti írta:én most konkrétan a játékoskeretrQl beszélek.van köbö 14épkézláb játékosotok.nekünk meg van 24.és egy idény baromira hosszú.BlackPriest írta:ez tény, de vagy 3-szor váltottunk edzőt, azért ebbe is belekell rázódniZsolti írta:gyengébb mint mondjuk 3-4éve.![]()
én most konkrétan a játékoskeretrQl beszélek.van köbö 14épkézláb játékosotok.nekünk meg van 24.és egy idény baromira hosszú.BlackPriest írta:ez tény, de vagy 3-szor váltottunk edzőt, azért ebbe is belekell rázódniZsolti írta:gyengébb mint mondjuk 3-4éve.![]()
Én enm, fogok erre okot adni, nem vagyok már gyerekZsolti írta:hát bannolták a kölköt egy hétre.BlackPriest írta:milyen 1 hetes eltíltás?Zsolti írta:ez a kutya ez a kifestQ szövege!!!csak hogy egy kicsit nosztalgiázzunk is,de nemsoká lejár úgyis az 1hetes eltiltás.![]()
![]()
![]()
![]()
ez tény, de vagy 3-szor váltottunk edzőt, azért ebbe is belekell rázódniZsolti írta:gyengébb mint mondjuk 3-4éve.
hát bannolták a kölköt egy hétre.BlackPriest írta:milyen 1 hetes eltíltás?Zsolti írta:ez a kutya ez a kifestQ szövege!!!csak hogy egy kicsit nosztalgiázzunk is,de nemsoká lejár úgyis az 1hetes eltiltás.![]()
![]()
![]()
![]()
milyen 1 hetes eltíltás?Zsolti írta:ez a kutya ez a kifestQ szövege!!!csak hogy egy kicsit nosztalgiázzunk is,de nemsoká lejár úgyis az 1hetes eltiltás.![]()
Természetesen én nem azzal kedztem, hogy hú ekkor [auto_cenzúra]. mert te így kezdtedLG írta:En ezért nem voltam SOHA a madridistán! Igy nem tom magam felhuzniDe itt ne szemétkedjetek! Normálisan is lehet hozzászolni! Hogy a saját oldalatokon h fikázzátok a Barcát, az már nem érdekel!