2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
üdv! én szeretnék csatlakozni a ligádhoz. ha jól nézem, már beadtam egy kérvényt, csak neked vissza kell igazolnod. persze csak akkor, ha szeretnéd, hogy ott játszak én isMR. TROMORT777 írta: Hali! köszi a linket, kipróbáltam, és nekem tetszik, csak még nem nagyon értek hozzá.
De csináltam egy ligát: liga ID: 217123 csatlakozzatok!![]()
http://www.xperteleven.com/?lid=217123
1.:Az attól függ h milyen a posztja és formája sokféle lehet az én varázslatos szélsőm 6-6,5 csillagot hoz de nincs semmi +skillje meg ilyenek.matyi02 írta:Hello!
Valaki megtudná mondani hogyha a nagy csapatba valaki elér 5-6csillagot az milyen képességre vall?
Úgy értem(nagyszerű,kiemelkedő...)
Más. Majd lehet lesz az U20as válogatottba egy csatárom.
És a Peruiba is hogyha itt játszik nálam attól még mehet a Perui U20ba?
Hali! köszi a linket, kipróbáltam, és nekem tetszik, csak még nem nagyon értek hozzá.olici13 írta:Sziasztok!! Van egy hattrick-hoz hasonlo online foci oldal ami angol!! es szerintem erdekesebb is!! ha erdekel valakit ak itt lehet regisztralni www.xperteleven.com es azert irom ezt mert van egy ligam az ID 173746 vagy 216944 aki regisztral az megerti!! lepjetekbe ha erdekel!! elore is kosz!!
huuhhh az nagyon keménybowlinggolyo írta:kapsz érte kemény 2000eFT-tkleno04 írta:hali mindenki
lenne egy kérdésem, ha gólkirály lesz az egyik játékosom azért mit kapoknagyon durva lenne mert 6. vok a VI. osztályba és lehet gólkirály lesz a csatárom
kapsz érte kemény 2000eFT-tkleno04 írta:hali mindenki
lenne egy kérdésem, ha gólkirály lesz az egyik játékosom azért mit kapoknagyon durva lenne mert 6. vok a VI. osztályba és lehet gólkirály lesz a csatárom
igenkudu írta:Ha a szezonban egyszer már beállítottam a szezon legfontosabb meccsét, akkor most ha újfent beállítanám a meccsemre (mert nagyon fontos lenne a három pont), akkor hatásos lenne még?
Szerintem jó ötlet ez a kupa. Már jelentkeztem is.kamaj írta:Szívesen!
Mondjuk az a két hét inkább 3-4, mivel két hét után jön a Magyar Kupa ami átlagosan 2-3 körig menni szokott az 5-6-7. osztályú csapatoknál és miután vége lesz minden jelentkezőnek a kupa, akkor lesz az indulás.
De aki minél előbb küldi a jelentkezését az nagyobb valószinűséggel fog részt venni a kupában hisz nem lesz végtelen számú résztvevő
Okés köszi a választkamaj írta:Azok akik már jelezték azok ott vannak a kupában, de a jelenlegi létszám még kevés az új kupához. A létszám pedig csakis attól függ, hogy mennyien jelentkeznek rá, de ha lesz elég ember akár ki is bővítjük a kupa létszámát.
sajnálom...Gravedigger írta:Csak az ő játékosaira jobban vigyázz mert nekem lesérült 2 alapemberem :![]()
Így elég kevés esély maradt a feljutásra...DE bízzunk a csodában..