Ilyesmi velünk is megesett,csak külföldön.Meghívtak minket Szlovéniába egy teremtornára még tavaly télen."Besorsoltak" minket egy olyan csoportba,ahol 3 teremspeckós csapat meg egy helyi NB 1-es csapat volt.(Ezt menet közben tudtam meg.)Sok közünk nem volt,akadt "némi" különbség sajna.De a legrosszabb a sporik gátlástalansága volt.Olyan mocskos pofátlansággal fújtak haza,h majdnem felrobbantam.Az egyik beszélt magyarul,neki szóltam az egyik félidőben,h:"Komám,6 baromságot fújtál 10 perc alatt,miért jó ez?"A válasz:"Csak?Akkor majd figyelj a másodikban."Vigyorgott és elfordult.És betartotta,a másodikban is folytatta tovább,de ezután mindig ki is nézett rám vigyorogva ilyenkorRivaldo11 írta:...

Az egész végeztével (persze,h nem jutottunk tovább a csoportból) odamentem a rendező gárdához és kérdeztem,h ezért hívtak el minket?Nem két forint volt az út,hajnalban indultunk,h ott lehessünk,erre így szívatnak minket.Persze itt is körberöhögtek,de olyan kárörvendő fejjel,h nehezemre esett nem letépni az arcát legalább az egyiknek.De győzött a józan ész,nem kéne kint előzetesbe kerülni

Annál rosszabb nincs,amikor tehetetlen vagy az ilyen szitukban.