Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ilyen nekem is van. Bár nem sértegetős:)ehhez a diszkriminációs,sérttegetős dologhoz én is hozzászólnék..
fcbarca0827 írta:Az oldal egyik fórumozójának (antiimperialista) akkor született meg a kisgyermeke!chonggy írta:ha nem gáz,szeretném tuni,mit jelent pl Perrero,lionelmessi19,elprat stb avájukon a 2009.08.13. dátum??
Az oldal egyik fórumozójának (antiimperialista) akkor született meg a kisgyermeke!chonggy írta:ha nem gáz,szeretném tuni,mit jelent pl Perrero,lionelmessi19,elprat stb avájukon a 2009.08.13. dátum??
Sevilla drukker!elprat írta:Szerintem Barca.Sanama írta:Nyilasi Tiborról tudni,hogy nyíltan Barca vagy Real szurkoló?
Vagy épp egyik sem?
Próbáld nso.hu néven! Egyébként nekem nemzetisport.hu is jó...Fecooo írta:emberek! mi van a nemzetisport.hu-val?
egy pink nevű oldal jön be helyette
más is tapasztalta?
Szerintem Barca.Sanama írta:Nyilasi Tiborról tudni,hogy nyíltan Barca vagy Real szurkoló?
Vagy épp egyik sem?
chonggy írta:Vajdaságban a falak tele vannak sértő graffitikkal,h pl:Szerbia a szerbeké,b*zi magyarok takarodjatok!!!...stb...
Megnyitod a Favorites-t és ott van,h remove.Azzal törölhetsz,ha kipipálod előtte a video címe előtti kis négyzetet.bouba írta:Youtube-n favorites közül hogy lehet kitörölni videót?
Ejha, szép, szavazok egyet énis, hátha.Sanama írta:Holnap zárul a szavazás az fcbarcelona-cat oldalon, és nyerhettek egy 08/09mezt az egész csapat által dedikálva.
Aki még nem tette szavazzon,abszolút könnyű a kérdés , hátha valaki nyer![]()
Szerintem ez a lényeg sajnos el kell fogadni hogy vannak bunkó emberek. A bírók többsége meg egyébként is arcra fúj, persze itt is tisztelet a kivételnek tudom hogy itt is vannak bírók bár nem tudom hogy milyenek ők, de pl nálunk ilyen volt most hétvégén kiállítottak tőlünk egy játéksot jogosan mert szidta a bírót de idézem és előre bocsánat a csunya beszédért azt mondta hogy "Haggyad má f..zkalap." Nem vitatom hogy jogos a kiállítás de a jegyzőkönyvbe azt írta be a bíró (ami most tudtam meg hogy előre alá kell írnia az elnököknek amit szintén nem értek) szóval azt írta rá hogy a játékost a következőt mondta: "menj a k..va anyádba!" Ezek után még az elnökünknek kell futkosni tárgyalásokra ill elbírálásra hogy ne egy esetleges 6 meccses eltiltást kapjon a játékos az anyázásért hanem "csak" 1-2 meccseset amit azért jogosan kapna. Szóval azt kell mondjam eléggé estek a szememben a bírók mióta benne vagyok a fociban( nagyjából egy éve csak) én nem gondoltam volna hogy ennyire arcra megy a játék(metr hozzáteszem egy jobb csapat ellen kaptunk ki de mindent ellenünk fujt és így még meg is aláztak minket, 11-1-re kaptunk ki a reális lett volna egy 4-5).Rivaldo11 írta:Több alkalommal játszottam már vidéken is. De ilyet soha sehol nem tapasztaltam.
Hol voltatok klnben? Csak kíváncsiságból.miihii írta:Rivaldo11 írta:...