Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
fcbarca0827
Director del Fútbol

2009.08.18. 16:09:00

lionelmessi19 írta: Mennyit is játszott az elmúlt évben? :roll:
Ezek szerint keveset? :roll:
Nem mondtam, hogy rossz játékos, sőt... A holland (kedvenc) vállogatottamban, illetve a német bajnokságban egy olyan csapatban, ahol ő az egyetlen "sztár"... Nem játszott sokat ebben a rossz Real Madridban az elmúlt idényben? Miért nem??? Biztos mert annyira beleillik a spanyol futballba...

Egyébként én valami olyasmit olvastam (NSO-n...) hogy csak Robbent akarják megtartani a Realnál, a többi holland vihető. Hogy ingyen az nem volt leírva, de vihetők... Az Arsenal-nál vetődött fel a neve! :wink:
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Andris
Adminisztrátor

2009.08.18. 15:50:14

fcbarca0827 írta:
Dani6210 írta:Amúgy ha minden igaz, Van der Vaart is ingyen igazolható lenne.

Talán érdemes lenne rajta elgondolkodni.
Miért lenne érdemes gondolkozni rajta? :roll: Mi olyat mutatott neked az elmúlt évben, amiért szerinted lenne esélye ebben a Barcelona-ban futballozni? :?: :idea: :?:

OFF: Egyébként az aláírásod rosszul van írva... Kimaradt egy el...
Mennyit is játszott az elmúlt évben? :roll:

Én nem tudok semmit az ingyen igazolhatóságáról, de ha ez tényleg így volna, akkor ő olyan játékos akit ki lehetne próbálni.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
fcbarca0827
Director del Fútbol

2009.08.18. 15:47:10

Dani6210 írta:Amúgy ha minden igaz, Van der Vaart is ingyen igazolható lenne.

Miért lenne érdemes gondolkozni rajta? :roll: Mi olyat mutatott neked az elmúlt évben, amiért szerinted lenne esélye ebben a Barcelona-ban futballozni? :?: :idea: :?:

OFF: Egyébként az aláírásod rosszul van írva... Kimaradt egy el...
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Dani6210
Barça B

2009.08.18. 15:41:34

Amúgy ha minden igaz, Van der Vaart is ingyen igazolható lenne.

Nem jut a Lyon el messzire, ha nem figyel Lionel Messire!
sjd
Llegenda del Barça

2009.08.18. 15:33:49

zsoltfree írta:Filipe hogyan lett ingyen igazolható? Ő jó a jobb szélre is?
Volt vmi FIFA határozat, asszem amiatt, ahogy a Depor kics*szett vele, és sztem nem jó a jobb szélre.

De ezt a Filipe ügyet már letárgyaltuk itt a fórumon 2 hete.
zsoltfree
Capitá del Barça

2009.08.18. 15:08:06

Filipe hogyan lett ingyen igazolható? Ő jó a jobb szélre is?
Sanama
Llegenda del Barça

2009.08.18. 15:05:25

Hát ha ingyen jöhetne, miért ne? Abidalban maximum 2-3 jó év van még, és akkor utána megint szenvedne a csapat mert nincs balhátvéd :?:
Zlatan Boy
Barça B

2009.08.18. 15:02:46

Ezek után végkép nem értek semmit az egészből.:cry: Mi a fenének Filipe??? :shock: :shock: hiszen már itt van Maxwell. :wink:
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.08.18. 15:00:44

Forcabarca8 írta:http://www.fcbarcelonanews.com/barca-co ... -transfer/

ez nem arról szól? :roll:
Hmm. ez érdekesen hangzik. Ha jól értettem, akkor az lenne, hogy jönne Filipe és akkor Maxwell balszélső lenne, ahol még az európai karrierje előtt játszott. Sztem nem rossz elképzelés, egy egész jó kis lehetőségnek látszik, főleg, hogy Maxwell nagyon támadó felfogású volt (talán túlságosan is :roll: ) é jól kivette a részét a rövid passzos játékból, ezért bőven lehet, hogy megállná a helyét ott is. Egy próbát megér sztem. Ha beválik ott (talán gamperen lehetne tesztelni), akkor meg jöjjön Filipe. Bár sztem ő amúgy is jöhetne, maximum gyorsan kölcsönadjuk. Vagy ha az sem, akkor még mindig lehett az, hogy Abidal középső védő, a szélsők akkor Maxwell és Filipe, illetve Alves és Puyol. Persze ez nagyon torz variáció, de nem teljesen fix, lehet változtatni. :)
gygerike
Entrenador del Barça

2009.08.18. 14:57:01

Én a Barca helyébe elhoznám, már csak azért is, mert ő mindenképpen elakart hozzánk jönni, ezért harcolt és elérte hogy inygen igazolható legyen, 1 év kölcsön, mondjuk maradhatna a deporba még 1 évre és aztán eljön jövőre.
Visca El Barca
Kép
Forcabarca8
Capitá del Barça

2009.08.18. 14:46:27

Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2009.08.18. 14:42:08

sjd írta:
palesz77 írta:más: olvastam, hogy valaki Filipét emlegette. most mi van? lemaradtam. :oops:
2 héttel ezelőtt ingyen igazolható lett, ennyi a történet, mostmár úgysem fog idejönni
És miért lett hirtelen ingyen igazolható? :shock:
sjd
Llegenda del Barça

2009.08.18. 14:35:21

palesz77 írta:más: olvastam, hogy valaki Filipét emlegette. most mi van? lemaradtam. :oops:
2 héttel ezelőtt ingyen igazolható lett, ennyi a történet, mostmár úgysem fog idejönni
papek89
Jugador d'estrella

2009.08.18. 14:23:45

Tudom, hogy nem Dzsudzsi topik, de szóltak már ebben a topicban róla.
Amúgy nem mondtam, hogy a barcába kellene, de egy másik európai topcsapatban, ha eljön az ideje, simán beférne. És ki tudja, lehet a barcába is később.
skadi
Capitá del Barça

2009.08.18. 14:17:56

papek89 írta:Annyi okos van itt amúgy. Nem is tudom miért nem mentek játékosmegfigyelőnek. Mindenki ócsárolja a magyar játékosokat. Meg hogy ilyen bajnokság-olyan bajnokság. Hozzáteszem, Ibra is a holland bajnokságból került ki. Meg még hány sztár. Én örülnék Balázsnak, kell még neki egy kis idő, míg fejlődik, de semmi sem lehetetlen. Jól jönne már egy sztár az országnak.
persze, jól jönne,de
dzsudzsák bal lábas balszélsö.
a vonal mellett szaladgál, nem pedig a kapu felé, amit a barcában
csinálnia kéne.a fejlödése látványos, a játéka jó és ha továbbra
is így játszik ebben a szezonban nem kizárt egy arsenal, vagy
egy másik jobb angol csapat..de nem hinném hogy valaha blaugranaban
focizna...

és a topic címe sem dzsudzsák...
papek89
Jugador d'estrella

2009.08.18. 14:05:58

Annyi okos van itt amúgy. Nem is tudom miért nem mentek játékosmegfigyelőnek. Mindenki ócsárolja a magyar játékosokat. Meg hogy ilyen bajnokság-olyan bajnokság. Hozzáteszem, Ibra is a holland bajnokságból került ki. Meg még hány sztár. Én örülnék Balázsnak, kell még neki egy kis idő, míg fejlődik, de semmi sem lehetetlen. Jól jönne már egy sztár az országnak.
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2009.08.18. 13:57:07

detabarca írta:Sokan elfelejtitek, hogy Dzsudzsinak nem ez volt az első remek produkciója. Csak idén a botladozó PSV-ben 3 meccsen 3 gól, 4 gólpassz. Az előző szezonban is meghatározó egyéniség volt és úgy tűnik idén méginkább felveszi a ritmust. Sztem év végére simán megéri majd a mostani Affellay árát (10 milka). Remélem, hogy összejön neki valami nagyobb csapatban játszania a további fejlődés érdekében, mert úgy tűnik a PSV-t már kezdi kinőni a tehetsége és a tudása. Azt azért nem hiszem, hogy pont Barcelonába hívnák, de az angol vagy a spanyol bajnokság legtöbb élcsapatába simán elférne.

Nem ez az a topic, ahol Dzsuzsák tehetségét kéne megvitatni! Nem hiszem hogy a Barcába jön valaha, de drukkolok neki, hogy egy erős bajnokság,erős csapatában játszon, mert megvan hozzá a tehetsége!
Pedro nem volt roszz, voltak hibák a játékában, de ügyesen mozgott, és sokat fog fejlődni, Messi cseréjének tökéletes lesz!
Nálam továbbra is egy jobbhátvéd és egy balszélső lenne az elsődleges igazolási célpont! Középhátvédnek ott van 3 remek játékos( Puyol, Piqué, Marquez) meg 2 fiatal és még 2 lehetséges beugró is, de láttuk, hogy kell Alvesnek is csere, mert tavaly is beszürkült a játéka a szezon végére! Középpályán is elegen vagyunk - pláne ha marad Gudi is, ami szerintem biztos! Egy balszélső érkezése még szükséges és akkor kész is van a csapat!
faithnomore
Entrenador del Barça

2009.08.18. 13:54:59

nem is az, én jobb oldalinak tudom, de középpályán játszik, ott is előrébb inkább

igen meglepő hogy jobb védőnek akarjuk
Kép
El hombre Martín...igazi balfék! A szöcske!- Horti 'Mester' Gábor
www.perfectinsanity.blog.hu
lui1698
Llegenda del Barça

2009.08.18. 13:45:50

Jonás nem baloldalon játszik?
Mert én mikor az argentínok meccseit néztem ott tolta. :roll:
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Sanama
Llegenda del Barça

2009.08.18. 13:33:33

Zsoma írta:Újabb nevek a jobbhátvéd posztra az El Mundon:

"Fuera de España, futbolistas que ya han sonado para el Barça en temporadas precedentes vuelven a entrar en la órbita azulgrana. Es el caso de Darijo Srna (Shakthar) -futbolista del agrado de Guardiola y compañero de Chygrynskiy-, Rafinha (Schalke 04) y el 'Galgo' Jonás Gutiérrez (Newcastle), que sin ser un lateral puro ya llamó la atención de los técnicos azulgrana cuando jugaba en el Mallorca por su ida y vuelta. Ahora desea dejar Inglaterra tras su descenso con las 'urracas'. Grygera (Juventus) y Cicinho (Roma) también están en la lista."
Srna jobb játékos annál,hogy a Barcelonában padozzon, szerintem Ő kacsa.
Zsoma
Jugador del Barça

2009.08.18. 13:28:11

Újabb nevek a jobbhátvéd posztra az El Mundon:

"Fuera de España, futbolistas que ya han sonado para el Barça en temporadas precedentes vuelven a entrar en la órbita azulgrana. Es el caso de Darijo Srna (Shakthar) -futbolista del agrado de Guardiola y compañero de Chygrynskiy-, Rafinha (Schalke 04) y el 'Galgo' Jonás Gutiérrez (Newcastle), que sin ser un lateral puro ya llamó la atención de los técnicos azulgrana cuando jugaba en el Mallorca por su ida y vuelta. Ahora desea dejar Inglaterra tras su descenso con las 'urracas'. Grygera (Juventus) y Cicinho (Roma) también están en la lista."
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2009.08.18. 13:04:58

mezenga írta:Engem Pedro produkciója nem győzött meg. Gól és gólpassz az igaz, de egy az egybe nem tudta megverni az emberét. És ez csak a Bilbaó. Többször is volt h felpasszolták rá labdát és ő meg simán elvesztette. Sztem kevés ide.
Ja, nem tudom, hogy láttad-e jól a meccset :D többször megverte az emberét(persze nem gumibottal). amúgy tényleg, néha eladta a labdákat... :? remélem azért valaki 10 Eurót ad érte :lol: ne viccelődjünk már. a 2. félidőben kifejezetten jó volt, nagyon pörgött. és ha hiszed ha nem, még Messitől néha elveszik simán a labdát! amúgy a gólja előtt nézd meg. megkapja(nem veszik el tőle rögtön), jó ütemben megtolja, nem hosszan(megint megverte az emberét :wink: ) és bevarraj. attól még, hogy elsőre nem nyújtott MEssi szintet, nem kell lenézni.

más: emberek. én elhiszem, hogy Balázs nagyon jól játszik mostanában, de azért a Barca magas neki. még Hlebnek sem sikerült(szerintem ő jó példa), pedig nagyon ment neki a játék. Henry is épphogycsak be tudott illeszkedni. és azért ők nagyobb játékosok :wink: neki jó lesz egy olyan csapat, mint a mostani MU: elviszi a szélen aztán beadja. ilyen szintet simán megütne, de a Barca kombinatív, pörgős játékába nem hiszem, hogy beillene. de ne legyen igazam :D

más: olvastam, hogy valaki Filipét emlegette. most mi van? lemaradtam. :oops:

és végül: Rierát jó igazolásnak tartom, egyedül az a baja, hogy ballábas :? de a Spanyol válogatottban is nagyon jól játszik szerintem, és az hasonló a Barca stílusához.
miihii
KHAL

2009.08.18. 12:55:06

nuh írta:azért az elég szép, hogy megnéztek egy meccset sőt sokan már csak az összefoglalót és rögtön nyomjátok a meccs két legjobb emberét, hogy le kéne igazolni
egy ez a holland bajnokság, ami nem igazán a védekezésről szól annál inkább a támadójátékról, még jó, hogy fekszik két támadó középpályásnak, főleg egy rangadón amin a játékosok rohannak előre és csak a gólszerzés a cél, persze mindketten nagy tehetségek, de Dzsudzsák nem realitás és bár ezen a meccsen látszódott sokat fejlődött tavalyhoz képest taktikailag soha nem fog felnőni és nem fog a top csapatba kerülni, ezen a meccsen is leginkább 3 megmozdulása volt ezek közül két gól amiről úgy nyilatkozott higgyék el ez oda akartam én elhiszem, de ő folytatta 2. gólját már nem akarta belőni csak minél élesebben középre vágni , és persze a megkerülős csele ami két bamba védő összefutása miatt tudott megcsinálni persze kiváló helyzetfelismerés de nem hiszem hogy mindenhol meg tudná csinálni a meccs többi részén hajtott beadásaira nem lehetett panasz panasz annál inkább felesleges 1 méterről emberbe vágott lövéseire amik teljesen feleslegesek voltak csakúgy mint túlzott önzősége amit kezdd kinőni, de még kell 2 év teljes beéréséhez ami egy spanyol középcsapatot fog jelenteni
Suarez ugyanúgy taktikai méginkább mentális hibákban szenved kötözködő utánarúg stb ő valószínű hamarabb hagyja el hollandiát de nem Barcelonába fog költözni
Bocs,h beleszólok,de néha beledobálhatnál legalább mutatóba egy-két pontot is,h átláthatóbb legyen.
Mert jó dolgokat írsz,csak így elég meredek értelmezni a mondataidat.Illetve mondatodat :P
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
nuh
Barça B

2009.08.18. 12:50:06

Azért az elég szép, hogy megnéztek egy meccset sőt sokan már csak az összefoglalót és rögtön nyomjátok a meccs két legjobb emberét, hogy le kéne igazolni.
Ez a holland bajnokság, ami nem igazán a védekezésről szól annál inkább a támadójátékról, még jó, hogy fekszik két támadó középpályásnak, főleg egy rangadón amin a játékosok rohannak előre és csak a gólszerzés a cél. Persze mindketten nagy tehetségek, de Dzsudzsák nem realitás és bár ezen a meccsen látszódott sokat fejlődött tavalyhoz képest taktikailag soha nem fog felnőni és nem fog a top csapatba kerülni. Ezen a meccsen is leginkább 3 megmozdulása volt ezek közül két gól amiről úgy nyilatkozott higgyék el ez oda akartam, én elhiszem, de ő folytatta 2. gólját már nem akarta belőni csak minél élesebben középre vágni. És persze a megkerülős csele, ami két bamba védő összefutása miatt tudott megcsinálni persze kiváló helyzetfelismerés, de nem hiszem hogy mindenhol meg tudná csinálni. A meccs többi részén is hajtott, beadásaira nem lehetett panasz, annál inkább felesleges 1 méterről emberbe vágott lövéseire, amik teljesen feleslegesek voltak csakúgy mint túlzott önzősége amit kezd kinőni, de még kell 2 év teljes beéréséhez ami egy spanyol középcsapatot fog jelenteni szerintem
Suarez ugyanúgy taktikai méginkább mentális hibákban szenved kötözködő utánarúg stb ő valószínű hamarabb hagyja el hollandiát de nem Barcelonába fog költözni
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nuh 2009.08.18. 13:01:11-kor.
Andris
Adminisztrátor

2009.08.18. 12:32:41

Srácok, nyugi legyen.

Egyébként szerencsétek van, lesz egy teljes idénye Pedronak, hogy eldöntse a vitátokat. Bizonyára sok lehetőséget kap majd bizonyítani, ha tud.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Lezárt