2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ezek szerint keveset?lionelmessi19 írta: Mennyit is játszott az elmúlt évben?![]()
Mennyit is játszott az elmúlt évben?fcbarca0827 írta:Miért lenne érdemes gondolkozni rajta?Dani6210 írta:Amúgy ha minden igaz, Van der Vaart is ingyen igazolható lenne.
Talán érdemes lenne rajta elgondolkodni.Mi olyat mutatott neked az elmúlt évben, amiért szerinted lenne esélye ebben a Barcelona-ban futballozni?
![]()
![]()
OFF: Egyébként az aláírásod rosszul van írva... Kimaradt egy el...
Miért lenne érdemes gondolkozni rajta?Dani6210 írta:Amúgy ha minden igaz, Van der Vaart is ingyen igazolható lenne.
Talán érdemes lenne rajta elgondolkodni.
Volt vmi FIFA határozat, asszem amiatt, ahogy a Depor kics*szett vele, és sztem nem jó a jobb szélre.zsoltfree írta:Filipe hogyan lett ingyen igazolható? Ő jó a jobb szélre is?
Hmm. ez érdekesen hangzik. Ha jól értettem, akkor az lenne, hogy jönne Filipe és akkor Maxwell balszélső lenne, ahol még az európai karrierje előtt játszott. Sztem nem rossz elképzelés, egy egész jó kis lehetőségnek látszik, főleg, hogy Maxwell nagyon támadó felfogású volt (talán túlságosan is
És miért lett hirtelen ingyen igazolható?sjd írta:2 héttel ezelőtt ingyen igazolható lett, ennyi a történet, mostmár úgysem fog idejönnipalesz77 írta:más: olvastam, hogy valaki Filipét emlegette. most mi van? lemaradtam.![]()
2 héttel ezelőtt ingyen igazolható lett, ennyi a történet, mostmár úgysem fog idejönnipalesz77 írta:más: olvastam, hogy valaki Filipét emlegette. most mi van? lemaradtam.![]()
persze, jól jönne,depapek89 írta:Annyi okos van itt amúgy. Nem is tudom miért nem mentek játékosmegfigyelőnek. Mindenki ócsárolja a magyar játékosokat. Meg hogy ilyen bajnokság-olyan bajnokság. Hozzáteszem, Ibra is a holland bajnokságból került ki. Meg még hány sztár. Én örülnék Balázsnak, kell még neki egy kis idő, míg fejlődik, de semmi sem lehetetlen. Jól jönne már egy sztár az országnak.
detabarca írta:Sokan elfelejtitek, hogy Dzsudzsinak nem ez volt az első remek produkciója. Csak idén a botladozó PSV-ben 3 meccsen 3 gól, 4 gólpassz. Az előző szezonban is meghatározó egyéniség volt és úgy tűnik idén méginkább felveszi a ritmust. Sztem év végére simán megéri majd a mostani Affellay árát (10 milka). Remélem, hogy összejön neki valami nagyobb csapatban játszania a további fejlődés érdekében, mert úgy tűnik a PSV-t már kezdi kinőni a tehetsége és a tudása. Azt azért nem hiszem, hogy pont Barcelonába hívnák, de az angol vagy a spanyol bajnokság legtöbb élcsapatába simán elférne.
Srna jobb játékos annál,hogy a Barcelonában padozzon, szerintem Ő kacsa.Zsoma írta:Újabb nevek a jobbhátvéd posztra az El Mundon:
"Fuera de España, futbolistas que ya han sonado para el Barça en temporadas precedentes vuelven a entrar en la órbita azulgrana. Es el caso de Darijo Srna (Shakthar) -futbolista del agrado de Guardiola y compañero de Chygrynskiy-, Rafinha (Schalke 04) y el 'Galgo' Jonás Gutiérrez (Newcastle), que sin ser un lateral puro ya llamó la atención de los técnicos azulgrana cuando jugaba en el Mallorca por su ida y vuelta. Ahora desea dejar Inglaterra tras su descenso con las 'urracas'. Grygera (Juventus) y Cicinho (Roma) también están en la lista."
Ja, nem tudom, hogy láttad-e jól a meccsetmezenga írta:Engem Pedro produkciója nem győzött meg. Gól és gólpassz az igaz, de egy az egybe nem tudta megverni az emberét. És ez csak a Bilbaó. Többször is volt h felpasszolták rá labdát és ő meg simán elvesztette. Sztem kevés ide.
Bocs,h beleszólok,de néha beledobálhatnál legalább mutatóba egy-két pontot is,h átláthatóbb legyen.nuh írta:azért az elég szép, hogy megnéztek egy meccset sőt sokan már csak az összefoglalót és rögtön nyomjátok a meccs két legjobb emberét, hogy le kéne igazolni
egy ez a holland bajnokság, ami nem igazán a védekezésről szól annál inkább a támadójátékról, még jó, hogy fekszik két támadó középpályásnak, főleg egy rangadón amin a játékosok rohannak előre és csak a gólszerzés a cél, persze mindketten nagy tehetségek, de Dzsudzsák nem realitás és bár ezen a meccsen látszódott sokat fejlődött tavalyhoz képest taktikailag soha nem fog felnőni és nem fog a top csapatba kerülni, ezen a meccsen is leginkább 3 megmozdulása volt ezek közül két gól amiről úgy nyilatkozott higgyék el ez oda akartam én elhiszem, de ő folytatta 2. gólját már nem akarta belőni csak minél élesebben középre vágni , és persze a megkerülős csele ami két bamba védő összefutása miatt tudott megcsinálni persze kiváló helyzetfelismerés de nem hiszem hogy mindenhol meg tudná csinálni a meccs többi részén hajtott beadásaira nem lehetett panasz panasz annál inkább felesleges 1 méterről emberbe vágott lövéseire amik teljesen feleslegesek voltak csakúgy mint túlzott önzősége amit kezdd kinőni, de még kell 2 év teljes beéréséhez ami egy spanyol középcsapatot fog jelenteni
Suarez ugyanúgy taktikai méginkább mentális hibákban szenved kötözködő utánarúg stb ő valószínű hamarabb hagyja el hollandiát de nem Barcelonába fog költözni